嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識TS卅偽娘女女 或 奴

想識TS卅偽娘女女 或 奴

介紹下自己先,36 歲男人一名,178 CM 高。
9 h" B' v6 K4 E2 a- ], [
% c9 ^# o0 T1 c2 _! L' a5 h0 {想識下TS卅偽娘傾下計交流下,之前都識過幾個CD 朋友,有見過面的。8 Y* O' E# s$ g
$ Y) d3 f5 D+ G; S  B: @$ u( I
另外,我對SM亦有興趣,是一名男主人,曾調教過三名女奴+三名CD卅偽娘奴,如有興趣亦可交流下。
5 e/ A' }( p; I: s  n0 ]5 E3 m3 w0 @7 i1 u
WECHAT: newmath
3 A; U9 t2 c* O. }3 N, u+ ^  Y
* l+ m8 ~# d! m+ E- P! }( ifacebook: http://www.facebook.com/sm.mathsteacher0 \, }9 f2 [: l# c# j
/ m  \1 X$ s8 K/ A# S! s1 M  c
line: teacher0730
; `5 l* l: F# p: ^& I( z+ b: u1 [5 v( q6 a5 ]4 l
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔玩sm得唔得?

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2014-10-3 16:19 發表   
4 x! J( A3 ?' u  c) c* J唔玩sm得唔得?
( x9 |9 C* V: |5 e
# U; ^4 v5 n" n; y

2 `* u1 B' l- F9 q  l" l
: v" v9 ^$ s( N: Z' y當然可以啦,否則我就只招CD 女奴呢。

老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?

我叫agnes9 s7 V( l3 y( ~  V
[email protected]
喜歡 女生的模樣
學習 當個小偽娘

你以前點調教那三名[真]女奴?
$ \% v  Y7 k. B! F+ p" H而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?

等主人加女奴2 b0 u" u8 u# _- e9 ?9 _% R
wechat : mlmm6969

引用:
原帖由 1980718 於 2014-10-4 01:50 發表   & R6 _7 o3 X2 ?
老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?
1 O$ B" z# P1 f" I" X2 C: r% j9 V2 R% N& ~" B
不好意思,女裝請自備,我沒女裝提供的。

引用:
原帖由 agnes.B 於 2014-10-4 10:05 發表   
1 t! _" q" }: e我叫agnes8 f$ j% o* O# @1 O7 F. j4 D+ T% `
[email protected]
+ `0 V. w- Y. g2 u4 F+ p

! o2 i# V5 L1 U: k7 w) o8 N: d你呢個係SKYPE? 定你有冇其他聯絡方法?

引用:
原帖由 stellaleung 於 2014-10-4 16:53 發表   8 N# _) H. n/ C0 `! I0 R4 g
你以前點調教那三名[真]女奴?
* R" r8 o; [7 m% Q而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?
0 f9 b; S# X, {" Q" I, ~3 ]

# x8 ~% k1 `4 E4 Z. t我的調教都是從心出發,羞辱為主,係要令奴變成口裡說不,身體很誠實。
; U7 k3 e1 J+ h/ _/ g3 G
4 {6 [/ p! `8 d* {% t% R( ?' V我有和CD 接觸過,只要她們自覺是女性便可以做調教。

引用:
原帖由 cd.coco 於 2014-10-4 20:37 發表   
* v. ^" e8 E2 t/ T) `等主人加女奴
2 N, x0 z% I9 C: y6 @& wwechat : mlmm6969
$ T% ]! {& C1 m( z/ e8 U2 \

' v; a1 y% A  D9 S2 d  M已加,但可以介紹下自己嗎?

我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
有冇cd一齊影相相??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-10-5 12:17 發表   ' h6 r' W2 \( Y  d
我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
. F5 F. r. m) l2 H9 ]8 ]/ P8 _( O
' s! P9 k8 e& ?' l
S 系我唔得了,我唔係M 的。

而家多數用LINE: teacher0730.% v( d+ K. K. T! R' E. r

# l  h) ~5 A6 @1 H有興趣ADD我傾傾,我最喜歡罰曳曳女學生
3 y* o* t0 N1 \. y+ x+ h7 c% G. [2 N# v, @$ J; s

推返個貼上去先,希望有緣人可以結識下。