嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識TS卅偽娘女女 或 奴

想識TS卅偽娘女女 或 奴

介紹下自己先,36 歲男人一名,178 CM 高。
$ u8 r7 B4 ?) s2 {9 x
2 t' Z) S. J# r; q+ t想識下TS卅偽娘傾下計交流下,之前都識過幾個CD 朋友,有見過面的。2 l- V" m8 b- Y& U0 U
: {% i1 c( Z& \5 q1 C2 D& u  N# D
另外,我對SM亦有興趣,是一名男主人,曾調教過三名女奴+三名CD卅偽娘奴,如有興趣亦可交流下。. i8 W" Z2 Q6 h& n0 B

; @5 B" ^' T" W+ S/ w5 f" k- ^, iWECHAT: newmath/ E& d9 ?6 D. b$ n9 u

" P. t2 X8 E6 c$ B2 ~facebook: http://www.facebook.com/sm.mathsteacher! i6 O' x$ p, n8 c0 X* Q

( y( \& B5 x  V& u/ Y4 T( Kline: teacher0730
( W1 V6 d0 B/ P- E- g3 u* Z! \1 m0 w5 s/ Z9 N" m
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔玩sm得唔得?

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2014-10-3 16:19 發表   0 F1 X' O: Y  Q
唔玩sm得唔得?
8 b* |6 S; M5 ]9 M. j
% v. O, J% o1 X3 G  |  X/ @
" W- u* {+ j1 i  \
& X+ \; s5 L1 i& _2 S當然可以啦,否則我就只招CD 女奴呢。

老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?

我叫agnes* V* H8 A+ f' r5 Y  L( R8 W! V. c
[email protected]
喜歡 女生的模樣
學習 當個小偽娘

你以前點調教那三名[真]女奴?3 R. R) }% J8 n; a. w' ~' n5 E
而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?

等主人加女奴8 V! `# o' D* g+ i+ K) L1 b
wechat : mlmm6969

引用:
原帖由 1980718 於 2014-10-4 01:50 發表   8 l1 k* C: F& g# K7 c' I
老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?
1 y5 K6 t# K& C+ T
# \+ u% O  C# w# z: c/ H) d! I6 J
不好意思,女裝請自備,我沒女裝提供的。

引用:
原帖由 agnes.B 於 2014-10-4 10:05 發表   
7 c1 l' F- P- y我叫agnes
# _3 {& P3 d  W: T' Y) G/ j[email protected]
  u$ ?  t% J5 q# Z% H2 {/ `

$ L7 r- o9 H0 }' N7 k你呢個係SKYPE? 定你有冇其他聯絡方法?

引用:
原帖由 stellaleung 於 2014-10-4 16:53 發表   / f* q, @$ _+ V, v) _  f& K
你以前點調教那三名[真]女奴?- I8 c8 s- P% n& ]* d# c
而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?
, D; \" w& Y* N, i( [" U
1 W2 `7 b% X! ?& `  k/ }6 f
我的調教都是從心出發,羞辱為主,係要令奴變成口裡說不,身體很誠實。* y  u+ {0 Y. l
: K) ?3 D, f7 [2 Y0 L( D
我有和CD 接觸過,只要她們自覺是女性便可以做調教。

引用:
原帖由 cd.coco 於 2014-10-4 20:37 發表   
# i1 }) ]5 }0 A" D) u. n& f. w  J0 X等主人加女奴. j) _1 @, o% [4 s
wechat : mlmm6969
  h" e  `6 F0 Z) l, C, n/ u+ s- P' c+ f( w6 ~" _) u! _
已加,但可以介紹下自己嗎?

我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
有冇cd一齊影相相??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-10-5 12:17 發表   $ h* _) B- M3 v. A( F" R
我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
# {( L# F/ j: N+ J% E! R
" I# V& o; H* X; _) K1 ]; M! J# O1 z0 e
9 S! m% W5 |- E" q: MS 系我唔得了,我唔係M 的。

而家多數用LINE: teacher0730.
% Y. O5 X6 F2 h6 @) P* l; q7 J' v! i* m' l# ]
有興趣ADD我傾傾,我最喜歡罰曳曳女學生% l8 Z* I( d- e# X6 ]+ N0 ~, j

6 j9 ?& e6 w8 X+ T( p/ ][ 本帖最後由 過氣老師 於 2017-8-18 08:29 編輯 ]

推返個貼上去先,希望有緣人可以結識下。