嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識TS卅偽娘女女 或 奴

想識TS卅偽娘女女 或 奴

介紹下自己先,36 歲男人一名,178 CM 高。
( M& O+ _  [2 F4 \1 Y* B* b0 F$ |6 ~# G2 w. B; J1 L
想識下TS卅偽娘傾下計交流下,之前都識過幾個CD 朋友,有見過面的。) P0 O" |/ q8 D* e

A- ?. ]1 G+ b: X0 b另外,我對SM亦有興趣,是一名男主人,曾調教過三名女奴+三名CD卅偽娘奴,如有興趣亦可交流下。
2 X3 x; B5 I( P* y5 S& S2 m6 ^- K; E" U; N
WECHAT: newmath0 ~# O/ _) q7 ~# }* B# X: G
! d5 x- u9 g' q; v
facebook: http://www.facebook.com/sm.mathsteacher/ l6 O+ y3 F3 L: z/ k% b
. T# Y. r8 P, J% r& u7 ^% {' }) o. z
line: teacher0730
9 D" i. C+ W0 j, P7 ?, r+ P" p1 P8 c/ C7 I
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔玩sm得唔得?

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2014-10-3 16:19 發表   
# M- P7 s* `% Z9 R1 @/ x) D5 x唔玩sm得唔得?
* |3 V2 t+ I' q! D
; M7 m. A: [% A5 ^; ?

1 ~6 |0 V+ Y$ ]4 U- `! V6 x) b, @: T1 W, ^7 d. s
當然可以啦,否則我就只招CD 女奴呢。

老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?

我叫agnes( B/ }! ~* ^$ f  \; {
[email protected]
喜歡 女生的模樣
學習 當個小偽娘

你以前點調教那三名[真]女奴?
$ ~2 G0 U/ D& z! u7 Z: N+ k而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?

等主人加女奴
# G& r( K; t; F! Qwechat : mlmm6969

引用:
原帖由 1980718 於 2014-10-4 01:50 發表   9 h, G3 ]" X9 S* r4 B7 h8 ?
老師有校裙比小妹穿起, 再被戴上手扣腳鐐調較嗎?
/ V1 E6 n2 _. }2 C% D2 R- q" L: {' i. i6 b$ I$ c% z. I3 ~) j
不好意思,女裝請自備,我沒女裝提供的。

引用:
原帖由 agnes.B 於 2014-10-4 10:05 發表   
% U- ]+ b5 L" ^6 |我叫agnes
9 D, {5 o/ S9 c" w7 V, x; ?" F8 P[email protected]
3 y4 @& Z, ?3 x( r" Q9 m  d, l3 h, R" t1 r  [" v
你呢個係SKYPE? 定你有冇其他聯絡方法?

引用:
原帖由 stellaleung 於 2014-10-4 16:53 發表   9 _2 L0 g3 R+ {$ D' [! ~* R
你以前點調教那三名[真]女奴?
' ?/ F# I, J  ^7 H8 c而且偽娘奴同真女仔總有點不同(起碼前面凹凸完全唔同),你打算點玩先?
$ C* ]) B6 O' v
' h0 m5 q; ?- p" E我的調教都是從心出發,羞辱為主,係要令奴變成口裡說不,身體很誠實。
7 ]* d% C1 T& ]0 e& G. c. x0 r6 `1 ~/ r1 C) ]* S$ j$ J5 k6 B. ^
我有和CD 接觸過,只要她們自覺是女性便可以做調教。

引用:
原帖由 cd.coco 於 2014-10-4 20:37 發表   4 I& a# s. U7 Z, f0 e
等主人加女奴6 `. z# C# e5 C" ?: g! z/ d
wechat : mlmm6969
2 t( j( _! o' u' c2 Z

+ m2 C  ~  G9 a5 ^  n0 W8 f" A0 K已加,但可以介紹下自己嗎?

我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
有冇cd一齊影相相??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-10-5 12:17 發表   
1 w3 J/ ^6 x8 S: c* E我其實都想試…不過我係s系cd 好想用狗圈套上m男狗行公園xd
: y+ E. u6 [: Q4 g+ G' h5 q1 M# I' d& U- x/ \. D  r& X

/ P1 q2 N: k# m4 Y2 TS 系我唔得了,我唔係M 的。

而家多數用LINE: teacher0730.
( _5 L/ T( {" V. B$ l
- \% I# {9 e) r) W6 v# o有興趣ADD我傾傾,我最喜歡罰曳曳女學生! z% ?- k% p$ Z4 \" q

. ~' B& \7 b3 K3 s' |# z9 L[ 本帖最後由 過氣老師 於 2017-8-18 08:29 編輯 ]

推返個貼上去先,希望有緣人可以結識下。