嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

閒聊一下~

閒聊一下~

係咁嘅~
. U( d0 s! A; S4 S+ e# k0 ?3 U近日呢...er....( I0 U) v9 O& ]- p# B& k
點講好呢...
( \; v6 W7 W& Y; m5 r8 {0 X1 |; p- V: c  E, u
我好似鍾意咗...應該話好想掉返轉個角色
1 M" n- u, \' ]) F% z想同男仔發展吓~
0 W, h! z' w( A  i& C/ x享受吓比人追嘅感覺~  T5 M! ?# R5 C3 v) C1 d$ p7 J
好想同人日日WhatsApp傾計~~
0 U' Y+ o3 z6 k( \9 P! t3 O( R
. R+ H1 ^+ _) Z8 m# C2 u% P. D% X
雖然咁講...
, o. E3 I( R# L8 v5 V* {但係依家又唔係成日可以cd...
1 |! T  c0 ^+ O& \9 G所以想搵個男朋友其實真係好難...
8 u) d: v$ I: B4 v$ {7 ~/ v% k+ [( W# `* V4 |- U

7 a7 `/ I* Q' J1 S$ {. _, Z# ^! Y* n1 T* g$ ~% }3 L

7 \" b0 u. }3 M& S3 Q' M1 n
* W) ~; }9 G8 M. F6 P5 o" \8 I/ R* h  _
2 S- `% T  `/ `' ^3 e  [/ P
之前post講嘅嗰個男仔原來只係一場誤會...
0 {4 v( r5 m" c$ V. K5 h雖然有啲可惜) F* R' o' H# X0 S
但係相處耐咗發現原來佢都唔係咁好...
7 P9 U! s6 s3 w# V2 x. @
0 E( h- V! o! m. t- p4 b[ 本帖最後由 夏路兒 於 2014-11-1 01:37 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling

引用:
原帖由 wangwang8863 於 2014-10-31 23:12 發表   
9 A# C+ `/ z" L2 p8 I傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling
& I# N: q( K* o, g
你都係英國返黎?

你又係英國!?我啱啱返到香港做野1 n$ P' |5 X7 P) I+ @

9 y% L' y5 R  p; E' m" A點解冇得CD?
1 K; e1 V3 x+ p6 u- E: w: }% S. ^. B
5 e6 w% C' H6 Y. u! a得閒pm我出去飲下野
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   ' D& z4 n  |% E. ~# [# G. [) u
你又係英國!?我啱啱返到香港做野, O: }7 }0 M: [, Z7 A* \, v
+ j& l( u5 I$ n, a9 r$ q
點解冇得CD?
  o% L4 {3 {8 S0 P' O' Q8 c# O) ^) {7 ?- I+ O: L2 W. a# `7 X
得閒pm我出去飲下野
  e' t) n) p% r2 ]3 t# ?! R係呀~~: o* `8 m% @- H7 C  Z5 C

' m* I) h8 t6 N0 Y- Z4 Z$ @不過返咗黎好耐lu~~
' z& V0 W8 i0 R. e0 c! q! c
% V- B: e7 _. L& s$ Q  i* t8 H- E我仲係學生黎ja...
& O+ i3 x6 @$ L1 g/ |飲酒嗰啲就唔好喇

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   ( Y5 a8 V/ ~! D- S6 f; g% k
你又係英國!?我啱啱返到香港做野# x' u" l7 c1 z1 x( l) A) p

; r: u& y) {' F& A點解冇得CD?
1 e' v7 w3 c! B3 q$ o" x* W5 A7 C/ y4 d4 f- F. T7 w& `$ Q
得閒pm我出去飲下野
/ L: w6 V! A: `# i9 v- l: G7 P7 _$ j( ?6 b
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 01:32 發表   
5 ~4 l9 e: m0 x6 R9 u; a
* z, ^6 M9 {/ X1 c係呀~~' X1 Z4 g6 j. p& n. d$ L5 t6 l
7 u1 Z& C4 F3 n' v
不過返咗黎好耐lu~~9 k, y2 ^: S3 Q1 y6 d+ A

: j) h* N( E; Q% _) [1 s) P我仲係學生黎ja...
; _# _( Q5 W, t+ r1 F+ J0 |5 z飲酒嗰啲就唔好喇
$ _4 t0 O6 `( v: w3 G
+ z6 n( n) W5 S4 ]
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

係外國有自己房真係好爽

我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.! w/ b# E, c4 i6 [+ w
但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   ; j& Z! ^- B9 ]2 R5 i/ `, q
我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.
1 o+ V6 i; e) p1 u4 ?但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
+ x1 p& R# d; A8 O& X- X1 U4 m# ?
我同你諗法一樣....6 w! s$ l- a# Y! V2 Y4 d8 c( b

. y5 p/ M6 E2 E/ @我係因為比女仔hurt咗太多次..
) w% H8 i  i/ Y4 P, O2 Q- ~% W已經唔想去相信佢哋....
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   
( i& P, C% H- O) O! g我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.
( T1 L! I* V9 t5 d9 ]' O" q但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
) L9 S, B$ {" T4 K5 c' _4 s

9 b) X) C' m% ^% m  O* O
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 09:42 發表   
* m" t& |" x) ^6 l6 N$ R+ J0 c( o5 [
( |1 V. n/ O$ B, w4 @我同你諗法一樣....3 x3 b2 w# E5 j" l9 |
6 x$ g" O# {, n6 z. ~
我係因為比女仔hurt咗太多次..
- w& R& T+ N, @: @已經唔想去相信佢哋....
+ h6 z8 ^/ z9 t5 v, w: p1 ]: |; u/ ~
, ~; N2 U/ U; W3 s
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應