嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

閒聊一下~

閒聊一下~

係咁嘅~
: I3 V- A5 J" B6 s2 K3 W  C近日呢...er....
/ ~9 o  Q$ D. t5 i. |  j' m1 H點講好呢...
& \1 C' O9 s# F
* G! _( N$ t! ~& g/ ]5 c我好似鍾意咗...應該話好想掉返轉個角色' j4 }) R# _+ l
想同男仔發展吓~7 S  {4 l0 e8 a: A
享受吓比人追嘅感覺~5 z3 D% z. H: j6 Y# A* |- F
好想同人日日WhatsApp傾計~~
5 N# ?& ^5 D9 D- o8 W7 O  X1 s* b' G' }9 f
: Y6 L+ h# z7 p' s5 c; g# _" m
雖然咁講...
* H) E4 z, w: J' h. d% Z4 P" }# f但係依家又唔係成日可以cd...
0 a1 Q" c% x+ b& P5 J1 n( J8 N所以想搵個男朋友其實真係好難... ! s" M" B5 }/ s6 c* C, ]3 H, _/ B' c
; V! [5 Z' |+ y5 G8 T

' E9 E3 N2 U3 w' @/ ~8 b! K- l: @& r' A5 n6 d

, T4 m3 }7 R, k6 C6 Q
2 h4 ^1 L4 I! z5 |! u- H0 D3 ~, i/ ], L+ Y0 _$ o( ?

# I8 W6 l0 @' ~% U& @+ V之前post講嘅嗰個男仔原來只係一場誤會...
$ x, Z" [* U( q! w; i/ `/ U- M5 x雖然有啲可惜
9 _$ q# D; |( B& a0 W+ q( t, N但係相處耐咗發現原來佢都唔係咁好...
  d, `4 a, _/ _; `# P9 H! D& W4 D* w- V) H
覺得好的就按一下感謝吧~~
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling

引用:
原帖由 wangwang8863 於 2014-10-31 23:12 發表   
" w( ?  [+ x: z2 k0 j. w* T傾下計都ok既 我都好明白由英國返香港冇得cd果種feeling
7 O* r3 v' Y# s* }' l' [你都係英國返黎?

你又係英國!?我啱啱返到香港做野
; B* {) u4 ~! m" Z, K6 @+ k; V
1 i8 N: \5 F3 u& N7 o' m. W點解冇得CD?+ {$ T& U1 _# b: n; d) I8 j

; D  ^8 i! N2 {# ^8 o得閒pm我出去飲下野
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   ( L& ^+ J# R: g& C5 _
你又係英國!?我啱啱返到香港做野
+ E, `' E8 u. z! H. J0 t. l
: w8 t: ?& P: d9 V+ x, o8 c0 L% ~點解冇得CD?$ z9 v0 h1 Z  H7 s6 l4 w% X/ q# r
7 l, ]+ i' `" W  C
得閒pm我出去飲下野
( W" e0 R: m2 v7 H* q  `, y( H9 A係呀~~
" G6 [% Q  d) P+ G
  j9 r, l, M& _+ {6 E) S不過返咗黎好耐lu~~7 P2 q  Q- t) [& p6 y5 z
4 t) b; v9 k, U5 r! U$ W: f
我仲係學生黎ja...& C5 j5 T. x1 |& U3 B
飲酒嗰啲就唔好喇

引用:
原帖由 mercury1 於 2014-11-1 00:47 發表   
! m& _1 ~8 U4 _' h$ Y0 B: \9 r( p; X4 W你又係英國!?我啱啱返到香港做野
7 I+ x& M& P: _/ Y9 K) F- A& j6 G6 i" H4 l& T
點解冇得CD?# ]1 [, b. a* d7 L. [6 _: Y

3 l, h% G2 f$ `  R' w得閒pm我出去飲下野
/ a( }+ S; g. x( D4 J. O
- b0 [7 W  c/ \& ^$ C& b# T/ C, l
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 01:32 發表   : M% M* h8 V  c
- o0 H" K4 S: `( o- t
係呀~~
( L* n+ V$ y  R9 h1 p- \+ @
& a2 x; U. E! z' u" `! Q* n7 Z! h2 T不過返咗黎好耐lu~~& s- c0 J& `# [8 I3 p

+ O7 \# d, I2 W8 u* g9 @我仲係學生黎ja...
, V& P: W7 V. z% ?5 G飲酒嗰啲就唔好喇
# o( P* ]# B! c# ]# F1 m

$ l  H9 Q, H; ~% X9 `, ]& F5 b9 l- W
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應

係外國有自己房真係好爽

我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.
% H# X4 @$ q# V/ B) o5 m但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   4 x7 D0 M0 s7 X2 y! |( A5 S
我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.0 {1 d8 ?, R# P' J. |; c6 R, b3 _. W
但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
  }8 ?5 c' c5 ?- k# a我同你諗法一樣....9 d% H' @4 f8 [+ M" n. m. w$ D
9 `) G& V2 W& u8 e$ {. e7 U
我係因為比女仔hurt咗太多次..  O4 B0 e- b5 u
已經唔想去相信佢哋....
歡迎到telegram搵我傾計
@heiman_meow
無頭像者一律不理會(о’∀`о)

引用:
原帖由 gila 於 2014-11-1 08:27 發表   9 g. ]9 u+ {1 N) [; ^
我都想被人追多過我追人. 可能是因為心理創傷因由, 好像沒有什麼動力去主動追求.
5 s  @! h! o. r但要有人追我, 我唔相信呢個奇蹟會發生....
4 w0 Q3 x% q; d8 u% g

2 u3 k  V, W4 t7 P0 E3 h
引用:
原帖由 夏路兒 於 2014-11-1 09:42 發表   
3 `2 q7 z" v' Q' f7 }( Q' s( Z& a$ C* C. s4 J0 s- Q
我同你諗法一樣....( X# Q: V. q$ R: a
# J5 H, y$ ~9 C1 g2 k
我係因為比女仔hurt咗太多次..
* {+ _& E: J5 ^* `' |已經唔想去相信佢哋....
+ ^4 w4 w8 _- V: K
, g  T. W, R  K2 z5 b! [# E
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽
妳要走即刻走灑脫無謂回應