嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實cd後係咪真係會幻想比男人愛撫

只有幻想, 冇試過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實有幾多人係真係試過

引用:
原帖由 ka0987 於 2014-12-13 23:55 發表   , @- C2 T6 b$ T, Y) |) F+ ^
經常幻想....想著住成套女裝/校服, 比男仔摸,幫男仔含,服侍到佢射出黎..射落我個口或者塊面...比佢征服我...然後比佢插我...我好似女生咁享受地叫出來...: u* m' T* q& t" ~! g

! T1 O' n) Y+ k. o3 |可惜只有幻想, 我樣貌身型一定嚇死人
, Z$ T" ^) H* E
2 T3 h/ U( r, l

# ^( T) t& S, u
! K. [  H! k1 M5 N4 W% W$ P  _8 C$ J- J5 _6 t. K

: ^$ V+ r7 P& I! Y  W" q! E2 z同你有同感

引用:
原帖由 kk516 於 2017-2-18 10:29 發表   
* B) y4 B, l$ u/ L+ r一定好多人想試下好似妳咁玩
  z: D. @" b9 ~- ?1 n8 S
我都想試下呀
9 C* |3 G  I8 ^一定好正

只會幻想CD後跳芭蕾舞

We have a dream

都會幻想CD後畀男人欣賞,喺佢哋面前畀佢哋任摸任搞!!

引用:
原帖由 gila 於 2014-12-4 22:43 發表   . l7 b8 U. M& ?) S
只有幻想, 冇試過. 怕嚇親人.
5 v# z+ I2 V: [/ B: R! F( p" ?9 |

; }: Y8 V; N6 L; v
8 h3 \" e( ]8 U+ y( `( e% \3 i我同你一樣 唔敢,但好想試

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2014-12-7 10:26 發表   " V3 D! V& g( C2 g; {* k" ]1 A/ h1 C
我都想試下同另一個CD一齊CD,然後互相咀、打飛機、含等等,不過做愛就唔想Lu,我有時自己打飛機都係咁幻想。
) G) y/ j' {" G- B' ~* F# I6 G$ n# l1 i! y. R9 L
我自己打嗰時,都係幻想幫人打

我都好想有個男朋友,好似正常女仔同男仔拍下拖; B* r4 W/ d' @7 q: Q" u/ f
都成曰係街度昅仔

引用:
原帖由 comndtfwe 於 2017-2-27 19:54 發表   
# g3 X/ h, y& `* q9 f7 t5 Z5 K3 t只會幻想CD後跳芭蕾舞
5 ]6 ]! _# N' w9 `
幻想跳芭蕾舞幾好
6 }: L# g1 P2 x我本身都鐘意女仔跳芭蕾舞2 U! p" m- g9 g* C" i& k: z
但係就冇咁樣幻想過