嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實cd後係咪真係會幻想比男人愛撫

只有幻想, 冇試過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實有幾多人係真係試過

引用:
原帖由 ka0987 於 2014-12-13 23:55 發表   4 K  T& V! w) k+ Y& p+ D! e
經常幻想....想著住成套女裝/校服, 比男仔摸,幫男仔含,服侍到佢射出黎..射落我個口或者塊面...比佢征服我...然後比佢插我...我好似女生咁享受地叫出來...
, u( c! n) j. v" @% Q" b: g0 A2 [( T% a5 _" P6 K
可惜只有幻想, 我樣貌身型一定嚇死人
, V& b' ]0 F) K% v/ w

& m7 Y5 Q$ \/ ^6 e) F+ Y) ?; n) F$ u) J5 i' H
  B9 L% A8 s0 p; k$ K  D2 `# Y0 _

: w; F7 `( I& R4 ^
3 `4 a5 l# _) \+ T同你有同感

引用:
原帖由 kk516 於 2017-2-18 10:29 發表   
) ~, t+ F! k2 d一定好多人想試下好似妳咁玩
( d$ G$ `8 c5 t% D$ Q2 d+ x我都想試下呀 / z; u/ F" F$ J3 ?
一定好正

只會幻想CD後跳芭蕾舞

We have a dream

都會幻想CD後畀男人欣賞,喺佢哋面前畀佢哋任摸任搞!!

引用:
原帖由 gila 於 2014-12-4 22:43 發表   : }- z+ W; h: f5 q9 ~
只有幻想, 冇試過. 怕嚇親人.
& I2 |: t! {3 J  Q* w
2 s- k. l' b# H+ d3 F0 C7 R% j2 N$ a5 }4 I) m
我同你一樣 唔敢,但好想試

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2014-12-7 10:26 發表   - B! L( ?% c* O3 `/ X8 M
我都想試下同另一個CD一齊CD,然後互相咀、打飛機、含等等,不過做愛就唔想Lu,我有時自己打飛機都係咁幻想。
( O% Q1 w0 W2 c* G- u; y5 Z$ O- G  h( ]1 d
我自己打嗰時,都係幻想幫人打

我都好想有個男朋友,好似正常女仔同男仔拍下拖
; n& U0 ]3 _( y5 b5 t- r/ D都成曰係街度昅仔

引用:
原帖由 comndtfwe 於 2017-2-27 19:54 發表   
" ^8 x  n9 e5 E. h& {0 Z7 q2 O3 Z9 ]只會幻想CD後跳芭蕾舞
% j1 j; n% P) j+ g# J/ |幻想跳芭蕾舞幾好 6 M2 A5 }1 {. ?1 t3 }- O$ A; c' k
我本身都鐘意女仔跳芭蕾舞; @& O  e. [8 A3 g# P! e
但係就冇咁樣幻想過