嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰
; x- T/ f/ W. E
- p' r$ X  U6 Y. D' v
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗/ B. \1 E" p4 N/ F. J0 t
而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事
; M6 Y( G+ e0 `; Y個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證
+ D  E$ `0 ]% s' d0 k/ H4 O- f放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...9 m2 L, }8 F9 l# m: _) P, \) o4 A
果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。7 H; R) P0 ^3 Q6 D) r. V
但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:# g  u+ S4 w9 d- R& ], G
--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢9 B4 _$ l& j$ ]
--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車
: w( I  D  Q$ @+ r- o' ]: L% p& V$ P1 k8 v# Z! E% m
所以只係小事!0 z* d: G8 h& G# j# B" c( T6 I- h
萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人
; l2 z1 ]& |7 |7 a* `3 ?咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?4 A6 d, R$ l' I  R5 S4 u: E
佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.1 x; S8 L7 I) m

: d: x6 P. Z: T+ l/ _5 n不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表   
9 Y- r% ]( C+ ]1 v+ w1 Q6 `2 L今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
" j6 w/ [- x) i
: i. H  g3 p9 R5 ^( K# Y6 m如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.
) l+ P/ H  ^: Z: x% z* v1 k! N0 ?' B
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   * G; U" u0 l: S* F; g' o+ r
被標題嚇親...& D! h9 T) x) V2 x
果然係一次"濕晒" 的好體驗
( l0 E) {/ F9 S! n: c

, z8 M# B2 I8 S2 ]' o" Y真係濕晒架 8 S' J, p) }" L% R7 x: \$ N

0 M9 d, A5 |/ ]  ]% l
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   
7 U9 o: I- {  L" f: a2 m我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
/ _0 t& L+ W7 ]# m$ U但今日好很熱啫。
" b9 a. o6 V" ^6 c
) U8 y# j6 O/ O: I$ h4 \
今日涼好多
. X7 ~2 W# e& z: N- K) ~! b& H6 G0 c+ W1 N! h: d
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   
5 F+ m8 {, z) _* h' B0 p, g' `9 X都唔係俾同事見到,唔算出事
* a: o7 [, J6 y% l8 Z; N: h: p# `# O/ v! p
今次係舊同事 9 @4 C+ u3 o! g, n' c- U
% P3 U$ @# T9 H0 s# B
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   $ Z* M" B5 V* S
你個 bra 的暗花又幾靚喎
/ h$ i8 c0 i, t8 O3 I; ]6 H
9 O. c% D. h7 i佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu! w( U- k/ @% }+ D( I' G+ Y
. `& x  Q/ a1 f# i" z5 \
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   
% |& i2 Z& g6 s, s帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
6 R  x# N: v; j& D( L4 P
9 I/ z- a- |% n& h5 d2 q; c都係既, 不過香港人都係保守6 d: O& k9 H* x% m3 c. ~9 C4 T( ~

, ]: h! `* X' F/ s9 \- F
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   
5 b( a+ L9 F, X6 c正呀,我都想有呢個經驗呀
+ H" ^) s7 \/ C; {+ a) }8 S2 x. I! M  U( f
試下啦, 好刺激( J+ v+ |4 S0 a3 e; u: [

; k1 ]2 T" d% Z/ l; [
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   
# {4 P/ |7 O4 ?& Q9 `* R兩次掂到未必係同一個人掛?
! S1 S" S' }  s8 x/ ^( l佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
3 n- j8 Q. j3 T- Q+ D2 {" a
' X, Q7 w8 j, m+ N$ B# m2 k不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
3 J: J0 E4 p7 H
4 K& T7 T5 B5 B' {
我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎
. T) Y) o$ U5 f* \' ?. K" J$ V, b' Z+ J; s4 c3 x+ w
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表     g; ~" y. h/ K! w

1 [5 _7 Q8 C) _$ a7 @如果個女仔同你微笑咁你會點?
  a( U. p# i4 U. m) m9 ^
& V+ K( v- D1 I  j/ {* r$ r來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...$ Q" u' ^# ~' v, {* N+ V. B
6 N# x' p, g" w' \5 K- t% y

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)