嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰 8 y2 U& b  ^; C% N" _. [; L* o* A
6 B0 }% M2 m* ~3 s7 S! h

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗
# F* }. K" o1 }( O而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事
* d1 G& c' S, _! q# w9 j個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證* k, _: `/ G# x1 u5 \7 e" B3 T
放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...
6 ]+ e% F0 h9 y9 u% }果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。- w/ ~0 S0 T: g3 r3 C
但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:
2 c5 Q% d4 q) `" [9 r& ^--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢
0 y" C" k, [. J--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車/ s9 z+ W8 a) c- @

# s  m8 l1 u) G所以只係小事!4 I7 k7 r0 r8 q/ I. D" I
萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人
! g7 U2 b) I, w5 q8 T9 y咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?
3 J4 N1 j  x" d7 S% ]7 d* {' o7 E佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
6 s. e- t# N8 S3 P  P3 E9 f- r3 ]# @! r
不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表   
( I7 S/ h% o% i, B9 f- ]今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
/ W! x+ v- k! T; m9 ?
, D. }. [1 A, N# P
如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.7 H( N% m9 p! x

3 Q! ~5 K% {( O1 t5 t0 |8 }
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   
$ ~  R: Y& @. H+ G3 q被標題嚇親...- n+ [- H8 Z- K0 |$ C9 G
果然係一次"濕晒" 的好體驗
; ^) E; n# W; i2 N* ?$ q3 w, u: x2 H* R
真係濕晒架 + m. s" c0 J# v" y
( D* w: B+ Y( P" ^: T
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   
% U' E- I1 S7 w! P( p我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
3 j6 O5 o3 t; z但今日好很熱啫。
  A3 F' u' o/ M- D
% ?8 t1 o3 F" ?4 Z& [+ r' j& g
今日涼好多
  _: f/ z. t1 }7 M* n  D( q# }
, Q1 f" s/ l% C% }
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   
& y1 a# b; z3 B2 s都唔係俾同事見到,唔算出事
8 ^/ g( w+ n6 ]  y9 ^1 _  y, j! ^
  G; s# t' v8 u: k1 N& g
今次係舊同事
/ x1 u% L  }; d: u
/ K, u3 s7 d. j6 M8 Q& r
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   * @. a0 {3 D8 A1 E5 h, l+ O
你個 bra 的暗花又幾靚喎
& S- Y. R9 l5 S" Z) M$ ?2 A4 T$ H( P6 W
佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu
% g! ]( I+ Q& E" [# \/ w- _+ }/ s+ ~; V
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   & k# z* b' i) H8 [
帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
7 X" N. s0 \* u" }8 H
  H5 y! [1 }8 e' P7 w
都係既, 不過香港人都係保守, P9 I- Z8 q0 ^3 V
7 b, [( G0 |# h4 n' ]" a  Q
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   
8 H  n3 ]1 _! X' J1 ~/ J5 C( ?正呀,我都想有呢個經驗呀
& |  a3 T# W5 p, U9 j8 |+ C# V
  b3 o) Q) }) _5 \+ ?- X+ y試下啦, 好刺激
. Z- D" ^6 f  L+ w
" s0 Z' k/ V% F0 \5 }* w0 ?. b
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   5 @( B, Q; D2 u& t
兩次掂到未必係同一個人掛?- a& L: W( D0 q# e6 l2 ?" R/ K
佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.
+ t7 q8 {( ^! g8 T; h6 ^% a
; l5 W+ H; Z8 f- w# I" g不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
# @$ J( W. K: s2 X1 g9 e% V$ h
: U) F: K1 u! C$ v* J3 _0 E我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎
- I6 O! X3 {( c2 y3 ?; s
! t0 J# _! W8 j; @
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   
. B/ l) K# \5 ~! |- o1 Q3 Z$ c7 D3 I( M% h( s5 f5 h
如果個女仔同你微笑咁你會點?
9 Y' |0 t  I9 A$ }8 i+ h, v6 I6 Y% q! [- Q
來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...
, K) `/ J- ~2 ~' E: C+ d
3 c7 [& i5 d  t$ J5 [4 w

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)