嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日戴bra返工出事了

今日戴bra返工出事了

今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下車, 我後面個女仔一手掌按落我背扣位... 心諗唔係呀...架車埋站停車果下我又feel 到有隻手好快速咁由上而下掃左一下,然後見到個女仔响我右手面出車, 之後佢木無表情咁回頭望左我一眼, 我都未來得切反應車門就關左, 心諗咁黑仔? 都係快快趣返公司好D, 急急腳返公司, 入到廁所已經成身濕晒, 除低件衫見到個背脊位個bra帶位係無咁濕, 個bra就吸晒汗...真樣衰
# c7 U; J+ F9 ^2 K7 U. p; H1 `6 j) U

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你呢段文字...係同網友分享既經驗$ B, G1 A( L! i/ q5 P9 f
而唔係在差館落既口供...所以你都冇出事* O; k0 n  p5 ]+ E: ]) H
個女仔都落左車仲鬼記得你...死冇對證
7 A  M5 c1 @: ~! E; l  A放工再玩多次睇下撞唔撞得翻個女仔啦

被標題嚇親...( q+ t; ^' ^" Q3 C
果然係一次"濕晒" 的好體驗

我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
! `9 x# L, G' ]但今日好很熱啫。

都唔係俾同事見到,唔算出事

向好果面諗:
/ O' [) F. O: x& f$ `& P--果位女仔只係路人,你冇乜機會再見到佢' o6 g+ w4 Z2 q
--件事係佢落車果陣發生,你只係尷尬左幾秒,唔係尷尬一程車
* l9 L, k0 U1 v; H2 B, ~4 t( l
9 a& y  ?# T6 V5 g# d所以只係小事!
, r5 Z! ?' b$ W) q  h7 h萬一發現果個係:朋友/同事/上師/家人+ }0 [# m" A6 B/ F1 U
咁就麻煩啦

都唔算太大問題,佢都唔會記得你個樣.其實箸得出街就預左有風險,例如有意外發生

你個 bra 的暗花又幾靚喎

帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!

正呀,我都想有呢個經驗呀

兩次掂到未必係同一個人掛?
. ~) a/ n: U5 o佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.. O  e3 a# S% n! V% D
. z; F7 s( I" X# P& L
不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-12-11 14:02 發表   3 y6 W# `# N9 z6 x8 R
今朝起身好似有D涼涼地, 諗住戴爸爸返工開心下啦, 沿途都好正, 一入地鐵就出事, 熱到傻左但又唔除得外套, 車箱人多都知架喇, 不過我搭車時間唔算十分迫都上到車, 上到車好自然將背囊放前面, 差不多埋站突然急剎左一下 ...
, [. c( k9 e6 W
# `$ z) u' E( S9 G如果個女仔同你微笑咁你會點?
我是莊銘珊 Alice Chong *^.^* . With love and all the best wish! ^ ^V

昨日放工再挑戰地鐵, 係比較熱但唔算迫人, 臨落車有人篤我手臂, 原來係舊同事, 第一次撞到佢, 不過今次唔驚, 因為我知佢唔會知我內裡乾坤, 打完招呼我都下車 lu, 返到屋企即刻洗左個 Bra.
- L% I/ p1 v3 d( r9 H, m$ y+ W) s) i; A2 O3 n, U% m. E8 c% U
引用:
原帖由 chantelise 於 2014-12-11 03:02 PM 發表   % U4 B" w3 ^' q4 j0 z# L. c) c
被標題嚇親...* u, M0 q6 K1 r+ F0 I, k, e
果然係一次"濕晒" 的好體驗
$ S) W! Y8 ~7 o3 z) I+ ~, N3 p( M) \2 |1 q  f: J% d4 J$ L0 B! U# }# n
真係濕晒架 4 N7 |1 Y7 y- w$ ~( L9 [& w

) ^1 l6 i6 c( N9 b, `
引用:
原帖由 yoyochan 於 2014-12-11 03:33 PM 發表   
9 i, ]3 ~8 C& R( F' q我依幾日都有帶BraBra返工, 同出街! 着咗件長樓出面。
/ _2 ~; ^+ b; N4 V但今日好很熱啫。
- I$ X: ?$ l+ M7 d

4 i( K+ j. b7 o! B3 Y( w今日涼好多
( P/ A) W: K" e9 W" P+ \3 ]1 L0 X# m
+ Y5 M' g% Q. s0 s5 K2 ]8 O
引用:
原帖由 prodigaz 於 2014-12-11 03:38 PM 發表   
: u- Z' s4 t  \/ s- E2 O1 z- c' M7 r1 P都唔係俾同事見到,唔算出事
7 k# C& i3 p$ v! ?# z
* n& a4 K( M; ]+ L) Z
今次係舊同事
) z" l( z# a. ^" B! d- m/ v) b8 D+ v$ k% Y6 W2 |- u8 |
引用:
原帖由 suedemi 於 2014-12-11 10:52 PM 發表   & z0 D2 V% V& K5 Y3 ?
你個 bra 的暗花又幾靚喎
7 [. ~7 J" E: j( B! R; f
9 \" A5 K. w5 q( B- _
佢陪左我好耐架喇, 開始舊 lu
3 M: ?& u9 O& W1 `. H3 x: g) n2 Y1 B* ?8 G2 C+ m+ i$ a- R* N' N
引用:
原帖由 kathw1984 於 2014-12-12 01:28 AM 發表   
$ u0 ^: u- m5 J6 `4 a) H5 F. g4 M% ?帶BraBra出街關佢咩事, 自己開心就得!
. _: u  m* \4 O2 h4 @. Z' S# b3 z
& C) |% M6 {- O' M都係既, 不過香港人都係保守, X. R/ C9 u# w5 D5 ]' `1 L

- A8 t7 x  ]; F3 u4 L5 p
引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-12-12 02:02 AM 發表   ' \+ v3 b0 i! u
) O3 B& c8 E5 H) d4 g: `
- z' J" a! P6 S9 E0 g" p  A1 I
試下啦, 好刺激) n- N: h* O0 g+ z6 `2 r9 b
* O8 J: S; l9 I2 C# g( m
引用:
原帖由 mac02 於 2014-12-12 03:02 AM 發表   
! s* k3 Z3 z5 P4 L+ Q兩次掂到未必係同一個人掛?
# z$ k. [9 h$ C  F8 {/ F, E佢知都無用啦, 多數唔認得你, 認得都未必再有機會同一班車同一車卡.9 _$ Y5 l/ w, v- X9 t3 I

9 [7 I" ]: O7 k* H不過, 呢個月內最好就行前行後去第二卡上車啦, 避一避以免招惹麻煩.
7 D  J+ [4 W' c$ I
  ]0 n1 D7 [8 {8 ?
我覺得係同一個人, 唔係點會會端端掃人背脊喎
$ H+ t, h& {# j# ?( o* N$ u
( x0 ]% n3 g( o8 ~+ Z
引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-12-12 03:06 AM 發表   
, H  f& Y6 d) A' v; h3 i- x4 P+ L( {8 m- ~) I9 I$ S& A$ ]
如果個女仔同你微笑咁你會點?
8 a4 [, @8 x- K  f; u/ u, H* y5 Y* M# z
來唔切反應

今日凍左好多, 又係戴bra好機會, 可惜唔知醒, 遲左起身, 趕唔切, 唯袋住返公司, 放工先有得戴

今日戴呢款, 快D到放工啦...
1 X, N+ u' Z3 }  D; c+ S; }$ K8 s9 Y

我今日都有帶BRA返工~~

樓主,你著咩碼,著左後現唔現?

@@反正不認識,知道了都無野
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)