嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   - w0 V; Z) O! H: M* b% S9 W3 @
著住鞋訓有乜咁爽?
9 [* C" T3 n5 B$ P+ ], m只有paul con同學先至明白個種感覺: D7 D. q( I7 ^0 S) w$ N" O6 T

7 D' Z: m9 v/ f/ z好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹1 C$ u: u" i  b' `" @0 M' H4 b
* @! |4 ?7 r. E$ l( Y
你唔會捨得除落黎; u8 M5 J% ^/ ]/ _
: ]  @; M' X7 l6 K* n4 R$ s
想同樓主講
5 y" }8 [3 U/ Q0 [# E$ `  P, d. F% u" P* A
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
2 C6 j0 j3 }9 h0 L, X- C" [8 p' V0 b% c! S/ E; d" c
佢用白鞋白襪撩你( C' r1 e1 L! S

& |$ Y* L. O+ r. U, u9 V* k但你又著白鞋白襪
) y6 ^$ p1 b. x* C* i1 W
" L) w, h; L1 i$ d6 N0 Y; ^, C佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d* G( h* V/ e( r$ f& }, n
試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋/ l% |2 l0 F# R$ d* ^

e6 k, t8 A  ^* @[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:35 編輯 ]

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋: ?5 d3 b; D/ c7 z7 i  k+ S' N
6 E- s' w  \; X7 a# ]8 s3 Z

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
5 [0 I9 o, v* S6 [- `但幻想比人搞更正$ e7 H0 b( Q3 f: O+ O& E( W  a; z
另外你個icon好正
! A) g: A1 b4 ^! z. L" u. n8 x( K& g+ E/ S6 f

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街
2 h. x# }, k% {" B2 @' u7 i應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   
; w9 z4 C/ N/ S其實我都係突然想著住校裙訓
# `3 w7 h- S8 j9 ?* U6 [: T8 N你就好la,我都未試過訓訓吓射
- B$ @) N8 B/ B) _) W* y) i
緊系唔好啦!
) l) a# `( u3 b; q好麻煩呀!6 J1 Q0 C/ \0 v: H  C6 b2 O
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
7 j9 h  C, O. F; \( ~: T" Y訓緊覺著應該唔會突然入黎掛' v) M8 Y4 @. h" ?) d
我掛校服出黎我屋企人都懶得理
7 P( M1 s0 ~( g咁好?+ x$ A' }5 V7 p" R9 A3 {
見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此# p( q7 o% E+ C& g4 _0 A
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表     y/ n: K: {: p' a; p: s+ `
無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑  Y( F9 o  b% ^5 f
但幻想比人搞更正8 m% o7 L' ^* `8 Y
另外你個icon好正
: l6 S- K0 r  ^7 j* [7 {同學^^ 嘻嘻
/ `9 Q1 I- W9 q  O5 q, A) Q( O
; p$ e; T- g' \6 O, X6 H7 y( DSweet are the days of girlhood8 t) o) W2 q* l
2 p. }7 V- [% h# v
我鼓勵你試下著靚自己出街
9 C1 f$ z! \& a: M1 O3 V  B% G2 n7 o. h
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
7 c( F: Q9 N) b: I( e$ ]; I% ?0 k/ @
我呢世都記得呢一刻!! W$ d* n" v! A4 K

* K" T4 i3 T$ W) y9 p2 H# w0 L% u; Jpaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
: w* ?% m  G" l7 p$ A
- U/ L: d- u% e5 }+ |[ 本帖最後由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:19 編輯 ]

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似
/ d, ?# |. u9 c) `2 T% U! g$ P咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
1 c+ G8 u. p. `# R, G出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表     I! f* E# p! R/ s4 G
0 ~, F0 a" S  `6 V) J6 L2 U
只有paul con同學先至明白個種感覺
0 w  Z3 |# A2 d9 L& U5 X( i7 g* s& t5 q4 i3 C) b
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹- I2 I" r. `8 J4 e$ T' c
; }6 ^% v: B, s. a/ k
你唔會捨得除落黎
" L6 T; _9 b$ l2 n! e) ~: W
/ ], M; c" X) t想同樓主講8 D$ }* i# ^8 ?5 |, O

9 _! p4 L$ @; h1 P, w( B你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡2 s; ?/ {- b3 A

" }+ R* w* f, h8 a8 D8 t9 V$ J0 E6 I4 m佢用白鞋白襪撩你0 a7 ?0 a% j8 i7 k5 ?* {
9 Q; G. G+ f( \8 s- x, N8 O/ p
...
) \8 a  A: |8 N" ~4 U+ d
3 B) d2 a$ D5 ~' y其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41" k( e5 I  W5 y/ L# f& S+ D( L
我係灣仔約瑟校服買的