嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   
5 I2 K  H: g& ?2 o, V著住鞋訓有乜咁爽?
0 H. Y" S- n# T% `只有paul con同學先至明白個種感覺4 z* b  {  W3 x6 z- T. B% T& f% K0 T

1 ^; X( e  O; U* A: [' m5 u好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹  {$ M. i% L7 i) M

/ K7 y( u* K, j  v: K你唔會捨得除落黎
. T9 y' e  l0 _) G& m0 s3 i" k) \# x  S$ G0 h
想同樓主講# s5 `8 J1 L: H- u7 Y! s) X
+ z0 w  N5 Z( D" E0 ]
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡" S5 ~/ A4 R- M' y, L) z+ k& }

. s2 c% c4 _1 J佢用白鞋白襪撩你% C/ G9 X: O$ \

$ g9 `* O% @7 L* K但你又著白鞋白襪) A& N8 x( n+ C7 q: r# }( p" n7 d2 ]

7 _0 N% T' M+ g! v3 e. Q佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d
9 k# k4 p2 P/ `, o試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
$ O5 p( x% o! S+ ^7 k3 }5 q+ S0 K* l9 H

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
& Q3 D2 |1 J" j$ R( ^1 r4 P0 [8 U; u9 W2 j

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑: ?$ V% r- l% l
但幻想比人搞更正2 o; j+ v; {+ c; ~
另外你個icon好正
: l0 _9 C% N# I5 M* {# Q  j$ Y+ L; {5 j& h9 w+ ]

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街0 l5 q9 N+ r0 L' d
應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   , c) Q* i8 o2 Z2 U9 Y8 t
其實我都係突然想著住校裙訓
9 v' z/ `6 P3 d9 E% O* B) V* |你就好la,我都未試過訓訓吓射
; v. I- z9 L$ q  S4 W! C0 r2 I緊系唔好啦!3 j, P* x3 ~2 K. s3 R. r8 ?% v
好麻煩呀!3 h* C" d5 @: d( d, y9 Y
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   + F/ {; L5 g5 d
訓緊覺著應該唔會突然入黎掛
3 g5 Y9 ^$ }5 U, H; q我掛校服出黎我屋企人都懶得理
) C# k, g5 _, s& N8 t& X
咁好?% \- s  u4 W3 ], ]
見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此/ `9 |5 M. Q- H. a. o
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   8 W$ D  x- ^, M; g$ [
無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑2 I3 t$ ~( Y) l& ]
但幻想比人搞更正
, }( w9 |$ a) t) i( b) R* H另外你個icon好正
7 q* ~+ _5 L+ X同學^^ 嘻嘻
0 y1 Y2 R$ T! ^! @4 i3 Y% J: t& l
: W: w, T$ Q, X3 d8 `+ mSweet are the days of girlhood
6 h  m& D3 C: n% H* ~, ^; {7 e- [. w
( H+ Y" j& \7 D8 y2 p+ V% _6 Q: @我鼓勵你試下著靚自己出街, s3 _, r( y" K/ s3 k

; I. @  y: O! s: n$ J# |5 ]9 H6 W試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
( W  u9 N! B; z( l- x, H$ g2 E* g  n8 G. [- }
我呢世都記得呢一刻!7 @& m% t7 h  _% v5 `, p
# O- \5 F# w1 o* ^0 f' f+ R1 w- \
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
2 q( d" G  b4 S) n8 J1 U& f0 L/ W" Y* k, P0 z4 z

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似 / n/ E+ l) T6 F: G  h
咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
& ?5 g2 C6 o9 e/ U; n% r! Q出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   / u5 X' _: z& W: U+ e$ d

3 [; z" z' Q  ~$ I+ P只有paul con同學先至明白個種感覺3 q6 l$ r2 H1 H' t% m! [6 C
* Y( [! X# V: z
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
+ G; m7 U9 {5 x; Q- e! P% C
# {) m) V# @! c4 _4 I你唔會捨得除落黎
; C8 x% ~. [/ g: I( q$ q* A3 k
! N8 V, d6 S+ C  Z$ e  b想同樓主講1 e# A% R" B$ `: u& J) I+ |+ M' W
" e+ ]9 Z# @& ~' ^
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡* S# V' S" q' `  ?& z) W

2 D$ b% ]6 Q2 G; p* a* N佢用白鞋白襪撩你
% s; C4 V* r) I) w! B# {) ~' u2 R+ s# R* p9 I) ~  k; C6 t8 i
...
$ z7 S5 A$ i$ h- f3 @
- y/ G$ `7 ~) @, P/ g其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
2 H5 X3 _( X% O# f; F1 ?我係灣仔約瑟校服買的