嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   
& b: b; [* I/ d1 R) L6 K/ G! i著住鞋訓有乜咁爽?
, f( A4 T& i! l. f  z) R
只有paul con同學先至明白個種感覺7 x/ }2 ~9 V$ ?7 q( m$ W8 P; k

$ {% e1 v5 T0 x好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
8 y  i9 ]' O0 R: P3 `% E) m& v1 y$ t0 N! E+ ]& F2 d7 X2 A6 \/ A2 H
你唔會捨得除落黎; A- h# h6 F# o6 t
& L' k  u$ V. Q; a$ M
想同樓主講
/ e1 U9 l9 k+ L- H- F
" W4 D$ }7 c$ C' @7 ?$ D8 B& f你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡5 g! D/ W0 y: F9 B4 X: Y

& g  y+ u( @+ [! G3 s- H  M佢用白鞋白襪撩你& m* P2 U8 Q/ P8 {- Q; R! J
! v/ Z! H: u4 W7 r8 h, Z2 ]
但你又著白鞋白襪. H! {+ e5 w4 ?3 Q1 S. D9 d
' {2 r, N9 q, j) S/ i$ I
佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d- S% p' N7 D2 ]
試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
2 B+ b5 Y% k1 S% H. I! p  {& t# Z2 u/ \8 r; T4 ?

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
  R+ n- o) J2 a
8 ]7 ]8 T! S& b0 G' ^  k6 T) v1 d' @[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:34 編輯 ]

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
1 m+ X/ \5 f' W7 n但幻想比人搞更正  \; V/ Z- k' p. w* @# |6 ]' B8 N
另外你個icon好正
, k; I  v. G& ?5 ?
  ?, W* {% n7 V% g4 {% Q9 I[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 20:22 編輯 ]

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街
9 a; J0 e- V" Y- m7 B% a7 e( T, V, B應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   
3 I$ c0 V$ }* d& P- w# k4 t4 x1 l其實我都係突然想著住校裙訓9 H/ K$ j  k$ j: Z1 C) y, ~, V
你就好la,我都未試過訓訓吓射
9 m; b) O: n) U! U* @緊系唔好啦!
/ P1 z( h$ |/ |( u+ A好麻煩呀!
5 I- H; r7 j% u又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   ! T* f2 }* a6 q1 e& x! a
訓緊覺著應該唔會突然入黎掛! ~  i  R# `/ b5 K: X% X
我掛校服出黎我屋企人都懶得理
; I6 [% g! j6 r# }
咁好?. C  B0 `0 ?; e( |' J6 p( S
見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此' v, W+ j9 J6 u- ]1 v" R* ]( e% k! f
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   " N" n! e: e- L1 h+ }7 k0 T* r/ e
無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
3 w8 u2 p' C  H, V! p: ]' b: O但幻想比人搞更正
0 c2 ?  Y$ m  d0 O' S! ]另外你個icon好正
7 E: {) H1 u% G- J4 w同學^^ 嘻嘻
% ~7 V7 Q. _# j% L# `5 {5 D  T% U% T0 A; n+ I, H) m" c
Sweet are the days of girlhood
" V& Z# _; G7 f" E1 [! J/ t  }; D0 Y
3 d$ ^- e! P$ s. ~" b我鼓勵你試下著靚自己出街7 S2 a, P3 z6 w& h9 e
' D; s$ w; O1 q; |( l
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服7 O7 n5 E+ d# I& J3 t1 x1 l" u
8 ?* x0 p6 I2 @% r( C
我呢世都記得呢一刻!
! ]5 a2 l: n- p% I
& M5 Q4 W" [2 K3 I$ Xpaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
0 e, F  R) i# U0 V, W7 A/ p' I% e
, P4 r- q% W9 k) C; l[ 本帖最後由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:19 編輯 ]

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似
6 w- w4 g) M6 Z; I8 s* D' V$ ?咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情* {0 m/ C. b) A! Q6 O8 ]
出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   0 f+ X' f! N, T* d9 D
6 b, q- q( O+ X7 T; T' ^, _
只有paul con同學先至明白個種感覺
; c5 J& X5 J2 |+ d2 u* K" z
4 X5 I) A' q' i: o好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
: F6 B5 e% Z' a! S0 g6 V
+ {  B3 y( r8 i$ ~  A- m: e你唔會捨得除落黎6 p  ]  c* o! d9 z# I5 y3 j
5 e/ \* Q4 Q) f/ F. U) s
想同樓主講; Y$ Q7 l2 v' h4 ^
6 c2 d+ N1 V) T  T+ L
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡4 f! A7 f8 J/ d( Q- H$ ^9 }
  {1 I% E  \" J% l
佢用白鞋白襪撩你) T* N( ^2 p( }0 Z5 K% d* u( @4 X

+ u. P0 O0 Z, M' b' M ...
; S/ C" V( o6 E& ~/ M6 G, P- U6 S- W( w4 Z. N& T3 d
其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
  y3 \% _4 v/ B9 G3 F5 t- K我係灣仔約瑟校服買的