嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   
% L8 I; A% u2 x% m! ]! o+ @+ Z著住鞋訓有乜咁爽?
$ [6 Q" `1 ]+ T$ R; ?3 e只有paul con同學先至明白個種感覺
$ n1 z3 ^2 v7 |4 m  i; {* r+ z
9 D& O4 L  N6 R; ^. h好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹4 X; |" i2 G/ z5 ?

7 b! Y& }, ~  }5 E, a( n你唔會捨得除落黎; f& s4 S6 Z3 V/ Q

& r- ^$ I" c( M2 O4 B# s想同樓主講3 O3 c6 a% W; T: _9 F$ i7 b

" N, ]! k7 c: x; O, a" H你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡9 a3 f& S6 m, K7 r3 g
! B$ `% g2 }6 c* f' N# ~6 b
佢用白鞋白襪撩你
* A* J# w; c5 l+ ?4 k  [. S
+ K) w5 A, U8 t( Q但你又著白鞋白襪
* b! ]' U# k# J' k3 Z
  T. ?0 B2 f4 H佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d7 Y0 L4 e: N/ h' ?, x  Q! E( c
試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋! B/ h% P! p# A# {: R9 C2 {+ q
9 {- g6 s8 h/ u

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋& W/ u, l' r' a, Y! k

' Y  r; ~' x- K& J! d% ~3 d. ]# q8 ~[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:34 編輯 ]

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑- G$ R( g9 {! E
但幻想比人搞更正
( z9 ]" h' q2 `; l6 `3 |  y7 ~另外你個icon好正
4 S7 |9 ~8 |( u* g/ i2 u4 m2 ~0 B- A" w. w7 a- r' w6 o

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街
" t) T. a! b9 i+ x" }& ]應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表     w5 }0 Y! S. h2 X4 e
其實我都係突然想著住校裙訓; F# p% M9 u5 U1 ]5 D
你就好la,我都未試過訓訓吓射
" g6 v9 h( w4 e. s- I) k; E緊系唔好啦!# f: Z' h1 V2 p9 I, }; h
好麻煩呀!  i2 k* H8 v: S
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
$ G3 C0 P$ k7 l; J  V. D! h1 q訓緊覺著應該唔會突然入黎掛
# f8 Y, E0 y7 M7 v. q! ^我掛校服出黎我屋企人都懶得理
  ^2 f& x+ K9 f
咁好?
* W3 R% v- R, J見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此. [8 ~. @$ t* k$ r7 |( w% h: {( @
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   
8 {$ j- N  o0 x. j無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑& ?7 p# i7 @2 W4 Q3 ^
但幻想比人搞更正' ^3 `, p) p8 m8 F) A
另外你個icon好正
- P5 [( q$ Q1 C4 w# y同學^^ 嘻嘻
- B- V/ F9 o$ u# k/ A4 [3 [% x7 C/ X) G6 ^2 N
Sweet are the days of girlhood; g0 w: }# s2 F- q5 V0 U

: ]2 j+ Q9 K8 M" e2 d) I" p9 a+ M我鼓勵你試下著靚自己出街
6 F: A! H7 q5 c, u* M1 C7 o1 l0 j% R# `" e' G& B# w
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
7 F( |2 ]' L: r+ q! I; m8 @
8 A2 u  b, J. T我呢世都記得呢一刻!
  H, d& ^; }. P9 f( j1 E1 ]7 M* C
  b  B; D/ N( U; Q- t- Gpaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
8 A+ f2 M% R% Y
4 s+ N! x) K+ s% |[ 本帖最後由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:19 編輯 ]

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似   s2 L( U/ C/ q5 ~
咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情- e  L  i7 H2 s# E8 J8 w, ]
出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   
9 ^4 \, k: B7 u0 p2 T' c. o( k
5 _! [5 A. v: B$ _5 ?% m! J只有paul con同學先至明白個種感覺
. ~, d& e' Q! o1 z% u  Q$ ~- H8 Y$ U+ A6 s( T
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹( \3 t2 H* q0 |) q; Q

! O" ~- c* v0 `+ W你唔會捨得除落黎
3 z5 u, P+ a. U0 P# O, ?0 A
' a; r1 T, ?9 _想同樓主講
; V6 x1 v2 l& Y7 c5 m5 ^
- W7 C9 F" \9 X& n: k- t你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
' ^  M* |; M$ K9 o, @. k
2 m; y* m3 K3 q) k0 m佢用白鞋白襪撩你0 m1 w& g) h5 s) G) D) [- w
4 q+ Z' p+ J+ _. Y" P! @
...
1 ]% E  N7 B+ r: \; Z5 k
7 [1 ~  ]# l/ C9 a1 O
其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
1 d' M2 A! Y0 e2 c) S我係灣仔約瑟校服買的