嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   
5 U' U( _% `- }著住鞋訓有乜咁爽?
3 R$ D3 p4 t4 G只有paul con同學先至明白個種感覺* @+ ?3 n4 c' j+ Y! \7 ]% r
# O/ Z7 F: P% o- j: k3 M1 S& D; N
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹$ o( l6 m/ h. ]7 n! z4 q5 V2 B
7 T* s) S+ {; h" ~! }" d! p$ Y
你唔會捨得除落黎
/ }* B2 E9 N1 \& T5 U
! [6 J4 q5 T& o  M0 Q. x# D( j想同樓主講
6 Z/ L9 c7 B5 Q9 ~% l, e
# L* c" ]; X. X! b3 P( ^$ B你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡2 D( n, d: q; g: O7 C0 k* ~& q

. g+ v$ {: W) K2 I8 D佢用白鞋白襪撩你
0 k; f0 S$ x" ^: t
, z' s$ g, J) x, j但你又著白鞋白襪
5 q8 }, I. W0 [: B: O
' n* D, [& m7 c. i7 p佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d
' y) ^' h' h" A' x  S# `# L試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
3 Y# {) h8 U- m. x' \! R: e0 `5 L3 ^9 N% s& d9 }

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
; I$ J, }. N  D2 G& A/ z5 {0 ]6 R7 V6 J! ^- q# L* h5 B2 `( q

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
% R: K4 d3 p: ~* q4 M# e. `但幻想比人搞更正
: ~! v! f& X( [1 k另外你個icon好正
9 ]/ u8 M8 Z# L8 h" y  J* L
# r/ h/ @& f! }3 j8 o[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 20:22 編輯 ]

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街
1 |; U& V% B) h; X6 h+ c應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   ! F8 \( ~# H$ S2 p( s
其實我都係突然想著住校裙訓
& R7 a. k! h: t" ~. h你就好la,我都未試過訓訓吓射
3 f  M: _9 u( [* I
緊系唔好啦!
7 c, S# F5 [& t- i% z好麻煩呀!7 ^9 U- @& X8 J- d, b+ m
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
2 g' W0 J4 \% F4 h3 P% i/ C訓緊覺著應該唔會突然入黎掛
# o. y& v' t5 d8 M我掛校服出黎我屋企人都懶得理
/ d, [  r* l' T" h" I2 m+ W咁好?7 N9 y( K) O; p/ w! j% I
見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此
3 d: c3 G: V& u0 J: Y7 ~4 ]但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   
  H  M$ m8 Q0 c2 `無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑+ `: x' f$ O1 S+ s8 r4 `
但幻想比人搞更正: @5 t( ^" g; O. P- n; g
另外你個icon好正
" w) m, J: w& i( T7 W同學^^ 嘻嘻
3 \9 x* d: d: l. F8 D. z) t+ }, x8 T& q  S  y$ d
Sweet are the days of girlhood
! l4 ]* B) J4 a. _6 h5 G7 _
5 v# Y2 i( m' l' a3 i5 `0 y我鼓勵你試下著靚自己出街
' ~7 v4 {) [) S9 ~/ ^  ]
3 K6 B0 s/ V1 O試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
+ L" `" k3 m( V5 k# _5 [# m9 Q6 J7 V
* E) s$ r& k( O+ z, S; a我呢世都記得呢一刻!
# ^* v' y# e, Y7 H, C5 ?+ P( e* t  H/ g* D8 l
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
- ?2 f2 i9 H3 ~3 K5 G2 J& s7 ]- V8 o2 `- Y& D/ c6 [* i9 }

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似 ; \2 X* u* w9 b/ c# q! i' u
咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
9 U& A8 \2 O" _出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表     s' W* }' j  Y' \+ \7 d

6 |8 |1 I9 l+ ~  c9 }9 N只有paul con同學先至明白個種感覺
  A4 X6 h8 B: i( B/ f5 N! f: m9 ]2 ?" a2 H
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
/ \9 C0 w  @( F9 q& Q. u2 l. \2 a! {( c  A2 d  F$ V
你唔會捨得除落黎5 L" }, T6 ]0 O4 ?; K+ F4 r/ G

5 n( k4 ~% y/ G想同樓主講3 F8 v3 |* m4 A4 w" l

# u3 W7 V9 O7 M" w9 V  p) y  a你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡4 E3 q6 ?% c4 {6 _) i) y

2 n$ x) ?7 p! W6 T7 {, z# a- e0 ], M佢用白鞋白襪撩你7 `8 m7 {2 ^* {% w* f- A* B& `

: ]7 |& [5 Y+ [: a; T$ i+ G) r ...
: X2 O: \3 e  G8 m$ P( w1 f9 R* N0 v/ K
, B2 K- s, l4 C* @- i
其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
' y2 [2 m* e8 U% s  K7 u" h我係灣仔約瑟校服買的