嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   
6 I' ~8 ]+ {) L  x& {1 A3 U著住鞋訓有乜咁爽?
# S9 i5 J$ m$ Q& w. [0 E) `5 _只有paul con同學先至明白個種感覺
) F' n: z" ?. K( y" X
- a+ N: s+ `; i  X5 F7 I$ l0 ^好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
8 E( v4 D7 h6 k1 {3 [' g/ m1 b: M6 O! b- d9 J1 D
你唔會捨得除落黎) |9 S9 c) m9 P, v
, a6 T" C+ f& P3 z, E
想同樓主講
: A; w2 ~) M+ X9 M- w
0 a: z' z  c' P2 B# e  L& L你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
: W" X; }0 V4 _/ {& s2 k5 T! S- r' t- P. s0 Q
佢用白鞋白襪撩你
+ y+ U, ]0 v4 L
! ^- H1 e2 d( k! Q' o9 Y但你又著白鞋白襪
/ @8 w  d! S. p* T6 q- ^* |+ ]8 U  [7 S* u; W3 e
佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d1 Q) y: g% x  O: u' K3 b6 Y
試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋" C0 v5 T# N, `, U) ^) ^& q+ a

7 k( l7 ^. S9 F5 H3 L* s2 [* @[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:35 編輯 ]

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋6 ^1 z% a1 E& J
2 A6 r# Z. ?& w/ s3 H2 N. W

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑0 d0 |0 t! `5 G! n
但幻想比人搞更正
" `3 I# Q- B9 C# I6 s5 o另外你個icon好正
6 v: Y$ h1 V6 a
* o) u% Q2 I) s! \2 ~* l( v' m[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 20:22 編輯 ]

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街
4 n! W+ o& J( t4 C4 y應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表     ^4 L2 Y$ G% a" L. ?& H, c3 o
其實我都係突然想著住校裙訓
7 ~. F! ?4 C" `0 |你就好la,我都未試過訓訓吓射
/ _; `/ P$ H- J. U# X$ N緊系唔好啦!2 O/ A$ R# T' _
好麻煩呀!
" p0 y9 x* ?8 D又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
4 p' e! {7 k. N3 G. q% t" L& e- J訓緊覺著應該唔會突然入黎掛* S( L& @& U% y1 u; L( l- f
我掛校服出黎我屋企人都懶得理
0 F8 F( [$ ~! v6 K$ X8 ]
咁好?
0 m9 W' w. l9 q8 k1 X見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此0 M- C1 X6 U& u% s
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   " b& a2 Y) d) ?1 W
無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑) T! W) i" _: k  }. j# A9 k
但幻想比人搞更正
# [& o( I% Z# {& w! `; ?! Q5 ~9 [另外你個icon好正
: @0 T$ [# C# `; i, L  Y同學^^ 嘻嘻
# `6 f+ ?. O. t2 ]& s. s$ g) \& T! g7 c
Sweet are the days of girlhood7 v# \+ w% V+ z4 C# K3 H; F* ?

" K! e) B' x' a- B# p我鼓勵你試下著靚自己出街" g  Z% A% \5 `( r

" |, r$ b- R4 s4 a! k3 o+ `! ^試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服$ O2 k, C. v* j. b$ w/ B

( a6 e! k& E5 F" ]7 i3 s我呢世都記得呢一刻!
; J- o  ~! r9 t/ Q. ]6 J
/ F1 [2 Z. r! w, f% u) f2 Tpaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
/ C, |1 Q% `# P2 S! V4 {- \3 e* t3 f% q) J. ?* ^" x

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似
5 E5 F' p8 i, y4 \/ |$ J% d咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
, |1 l2 n( l( w' I9 q出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   
) E" y  S6 r5 l* [
" Q. e9 e9 o. y, @2 p2 \只有paul con同學先至明白個種感覺
: I0 C' N, N* f& C; s3 U6 ]4 [/ z3 q8 S4 w9 k  ?& [1 i
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
4 t& O$ b9 `4 ]% u7 b, U
) e9 |9 E) F+ W% Q' d8 U你唔會捨得除落黎
- @5 W" U1 q8 Z2 \& g. M
! A1 S6 s1 T( Y3 I& \( L想同樓主講
9 {" X, I# @3 b" `! U( d8 m8 O, _+ Z2 ]- Y
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡' K* T  t* X3 I1 F( W

3 L( D$ e& Q  G5 M: o; Y+ |佢用白鞋白襪撩你5 o$ Y$ ^1 V/ _8 t4 P$ I/ l. A3 N

- }! j: N- a8 D$ `7 z. j ...
/ r9 @4 v5 ^# g9 C9 b8 n( t1 j/ Y( ^

- Q" Y8 f) W% H/ o1 j其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了417 G7 v( F& N' F9 s9 B
我係灣仔約瑟校服買的