嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   ' A: v+ w) q/ L* ?1 k* F
著住鞋訓有乜咁爽?
- j% G& i: @$ {4 W8 N" {" P只有paul con同學先至明白個種感覺! B$ q  J; _. ]2 B, `
# I( }# D5 B5 g1 t% P9 z, e, X
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹0 P" p" l2 ]$ R4 S+ o- O

: e9 Z* I) ?7 Z2 I6 e5 I2 x你唔會捨得除落黎$ B5 H/ }" x+ o$ V' e, A
) @# \3 u1 ?3 z( i1 v* h* ?
想同樓主講* t3 l% r+ R1 O) b  \

5 d7 `  E0 m7 o6 F: A0 z8 q0 _4 U你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡! m! x! d; I3 B

$ J& E* }4 [6 H! k: ?佢用白鞋白襪撩你
& |9 W; d6 H- |% f" s
/ s9 m- [( ], O1 H# D- o+ [但你又著白鞋白襪' ]4 m3 H2 J& o

: z# e  }+ H' u+ M佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d  k7 ~# A+ F9 e3 q4 }
試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋: Q) b" b& y" c) P# K% ]
0 x/ P3 j8 K! f. C! Z' o0 S

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
. C+ V- m" k" M& b, ^
: Y3 O; D% U' ]* G  J$ p0 f[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:34 編輯 ]

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑: c3 A9 L6 I( t& t+ ~
但幻想比人搞更正
6 g  l. ]- n1 j% _, O另外你個icon好正
4 P: S; L1 T7 `; _) s
6 P- Y! R, F6 w, O7 W[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 20:22 編輯 ]

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街( ^4 S3 y2 s1 v: c% C2 S
應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   ' V- Z" W& c; y$ A1 m3 Y% ^0 E
其實我都係突然想著住校裙訓7 W2 E* [$ T5 l# |# u7 k
你就好la,我都未試過訓訓吓射
/ Z0 ?% z3 b8 n" `  ~" G/ [
緊系唔好啦!& H! Y! ]8 V8 T( P
好麻煩呀!0 L, \% V  P# g0 I: E
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   9 \+ J/ B, W8 ^! j+ w4 K9 v6 o
訓緊覺著應該唔會突然入黎掛% \4 j: i3 \, q
我掛校服出黎我屋企人都懶得理
6 F. }$ `$ v7 T* @3 V
咁好?1 y% Y6 L, ]% V' {$ m( _
見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此
" `, T5 v7 r8 @" k) h! t1 Y$ Y但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   
; n# |' L  h# R0 h- R無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑! T0 ?  Z4 o9 {4 i* G1 g) R
但幻想比人搞更正
( u+ {( I$ X  V% t; h4 L% r另外你個icon好正
- d9 \' j" E! m4 E/ s) m! A' H6 m
同學^^ 嘻嘻
. q+ g7 S7 |8 G/ G) k
  @2 A% a: Q5 Q' T5 f( O2 JSweet are the days of girlhood
  y( x, C, [1 V' w4 ]
3 c$ l5 ^% F7 @( h$ s* c我鼓勵你試下著靚自己出街
3 j' b4 q% v" V. i; |) p1 D: [$ j  C
, q: s( O8 T& A9 w2 H. P' S試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
2 w/ T1 V. \8 m9 L8 G2 D5 q. d
, X2 A! V  z5 F, u' W我呢世都記得呢一刻!% X7 G9 ?# V4 A1 |1 y" S
% j& M/ u) v9 m' R6 x( g  v
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!$ ~8 j: Q* y: a

[( _4 w* j) K+ U1 W+ L0 T[ 本帖最後由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:19 編輯 ]

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似
; B$ f7 i6 c  B: E! z6 L' k& Z咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情9 a- m2 M0 m" J8 x
出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   
3 m3 X% {2 R4 I0 R( F3 @
" Z# M* ^' W9 C4 f, Z, M. K: C/ K只有paul con同學先至明白個種感覺
/ K1 P3 H3 V, f# i) u  J4 _3 _+ ?5 V' @
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹1 R1 @  l% Z& f; I- w. A$ G

4 G5 B: O) c( s. \你唔會捨得除落黎. ?( R5 g. Q. E( ?
1 m$ z! ]5 P6 r! |! M8 i
想同樓主講
0 L+ m0 l; p8 S4 m" r8 ~) ~' Z0 q4 B  C7 k
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡/ b1 }- {1 m& N, m' Z5 U

1 P  M  C+ ]% x2 y; Z' ?佢用白鞋白襪撩你' g% M- S. m  W0 T6 w% z% Q

( d/ o$ U% A8 _  v ...
% M0 E& ]  ~+ O8 |8 j) R' U7 O- {( [/ {
其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
: ]# z8 _7 X/ r& c  g/ N我係灣仔約瑟校服買的