嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表     g; l4 y' D' k8 _
著住鞋訓有乜咁爽?
# H$ o  w: u* `' N2 }* v! q) n
只有paul con同學先至明白個種感覺$ d% {* \2 a" h) u: |

5 R, J$ C7 \4 j9 D好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹
/ ~, Q: r: O5 I/ {  B  c* E. k3 ]6 Z. [( f1 }! k
你唔會捨得除落黎
1 S# x. \4 X. G% l. T% n/ d( Z! {  d
想同樓主講9 X& S' w- v0 f# \
$ n' p! y6 H- d0 K0 C& Z  N  X" ]
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡8 k. I- [0 E8 X" E! g
" U& x& o7 b6 D" i: c% f  G5 c
佢用白鞋白襪撩你, w7 i; l5 G* ?4 q+ i% _1 o

0 f1 `, `- [+ _, p  T) B5 k. d* E6 M但你又著白鞋白襪
0 ]$ u' z3 D0 R/ `6 a1 E, p4 a& R) \! P4 Z; N5 q
佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d
* R7 R( O- U3 M8 Z$ |/ Q- A6 q試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
5 x# T$ t' ]$ D! _# D1 @6 Q: |9 Q5 A" L% G$ h, P" v4 I: p

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋; d9 m" n0 A3 o% p  F# b0 Y0 O- {
4 x% T+ u* p" @. K7 A6 u

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑  t8 c  V; b  L0 i2 _( `: h7 w% {
但幻想比人搞更正) T! {+ P7 u, I% C! B
另外你個icon好正
# H7 m# A8 g& `$ F7 B. ]4 T! h$ h6 P8 A& i+ [8 z' V- K

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街0 h  x- r" {! [4 o
應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   3 `; Z# ?. ?0 X) S3 k' L( C
其實我都係突然想著住校裙訓
5 g) _# k6 W- m" j' V8 f你就好la,我都未試過訓訓吓射
) Z7 W/ q& |$ h. Q  u7 i. c! r緊系唔好啦!
% F" O# `9 T6 H4 G+ H, {& Z+ i好麻煩呀!+ \9 Q, {. D: p7 }
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   / Y, n! }4 W# l8 F( P
訓緊覺著應該唔會突然入黎掛
* Y( e. a7 G: B' o5 c6 U% ~1 |我掛校服出黎我屋企人都懶得理
) \# l5 k3 n. ~. K: `8 r咁好?
  O. Q! c6 J( S# V6 _- ^6 }見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此2 \7 t: \# h4 ]' U
但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   
4 k; t  z0 @* S6 _) W( u; P/ P1 L7 x( z無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑8 G7 x2 K" U* B/ h+ w& @9 f
但幻想比人搞更正
: r$ A7 e  A! w4 @1 ]另外你個icon好正
8 v) n% d1 r+ I# t同學^^ 嘻嘻" r* J! `: d4 t% ~

( y3 m& ~' I4 \' }  K; g5 tSweet are the days of girlhood
$ k& _$ f8 s- p( B6 u* E6 ^/ c0 F0 q% C
7 u7 q  F7 {$ \" r我鼓勵你試下著靚自己出街
" v, q5 `5 _6 }/ N* J7 b! L' I- D7 |7 j6 O
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服$ ~, z9 k2 D1 e% ]
2 R) \+ E0 I7 ]! J, \7 Z: E3 r
我呢世都記得呢一刻!
# \& k" k' B8 A8 M) m: b2 D& @" {2 G3 G0 {5 @' r
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
, y8 B' o8 `4 I0 W( d3 v! K- [3 L. M% \! ^

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似
& I1 v0 G  `+ S5 \( Q咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情" @4 W  e. u) n3 M5 W
出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   . @- t$ D+ e8 b, v5 F0 V

) J7 d, f) p* c9 X; `7 E2 }2 L6 I只有paul con同學先至明白個種感覺6 i  l- M6 N3 I8 `+ w

; x. E. o! Y5 J, m' D好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹1 m: w3 @, J8 t6 c# O& S; k! n3 F

) h6 d6 Y' F, ^你唔會捨得除落黎8 ?; C& }1 v4 B* u4 c
) R$ J! Y7 b. t
想同樓主講
; ?" D, F6 p$ t6 }" E3 d* Q+ p. x. Z. W# C; V" @
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡6 V* B) t7 u8 F/ x7 w
8 A6 m' h+ @4 A! w6 `# R' ~, r
佢用白鞋白襪撩你
) Y* x5 L9 {7 F% J5 m2 {( C" Y
( L- [, J5 s6 }+ W4 @ ...
0 P) I% x0 j- k8 x

5 a( v! d% z9 w. k! u" k其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
: B1 S6 @8 D% P, V, g/ R+ d: L我係灣仔約瑟校服買的