嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人鍾意著PE或者校隊隊服打飛機

有無人鍾意著PE或者校隊隊服打飛機

如題- l5 B$ [1 Z2 I5 g8 g9 z& M5 D
我鍾意著住PE或者校隊隊服打飛機
/ q4 J" ]6 a  b% Y3 X有無人都係甘 或者兩溝? (校服加PE 校服加校隊 etc)+ E. Z* x, ?; o/ m0 p
PE唔洗多講 PE褲既手感真係好正8 s# M  `# I# R% x- M
校隊制服著上身 就覺得好似變左代表學校既精英份子 極之興奮' ~* g; D/ y0 [: }. W
有時我仲會兩溝 校服入面著PE或校隊
! D- t& J! R/ I3 G
: F& x( `. r2 E唔好介意 我一著呢類褲就會扯旗扯到行
% C" \; o( `+ k5 [每次一見到扯到激突就會好high
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好突

我鍾意著校裙里面著PE打底,似学生妹。已经著惯佐十年,所以依家都唔会扯。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

見到你扯到咁我仲high

我都有玩PE褲   著埋PE衫禁玩

白褲個套係咩隊?

我超鐘意PE,校隊衫我想玩,但唔知點先得到% H+ I/ C& P; {& i8 `( G
另外你第一張好正……(件衫)

我鍾意著校裙里面著PE打底

呢種pe褲可以去邊買呢

嘩!  你著左 PE 褲真係好 high 喎  

我還是喜歡穿裙子打,看了你這樣也想一試。

都係女仔果D PE褲好玩D

引用:
原帖由 holland_rice 於 2015-1-27 22:25 發表   ' P6 u" O6 ^$ d+ |* V
白褲個套係咩隊?
/ {, q% d& t/ C西九龍某中學既田徑隊服 校名係背心背面所以影唔到
& k# y# ~0 Q0 S2 @1 l. K) N  c0 p8 R) Y: U
引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-27 22:30 發表   
' _3 U% h5 V0 Y' w  ?我超鐘意PE,校隊衫我想玩,但唔知點先得到
1 R9 O+ q- ], o5 W5 Q另外你第一張好正……(件衫)
9 h8 g5 g( z. }% E! S
第一張係劉永生中學 其中一套個人好鍾意既
: M, z7 V9 ?9 B: i( l呢套PE超正 顏色又sharp又令身 加埋滑滑手感 每次著起都勁high
* }2 ]5 A, K0 z4 o' \& p相中呢套係二手 上手係女仔著 所以衫褲都偏小偏貼身 . l& K: E. [& [
早前係貨尾店見到同款全新PE衫褲 掃左一堆返黎 準備著住黎射精...
% E7 L  A7 s( u0 y! e1 I! n
, [3 r$ t5 `3 M! @校隊衫我都係有時買校服跟埋黎 可遇不可求
! C: b+ x  D9 K7 l  K$ H因為校隊野年年唔同款 得到既人又極少 罕有程度比舊版校服高n倍
# N* O" U) L+ ]通常見得到既都係校隊衫 校隊褲因為無校名 絕大部分比人當普通波褲著...
' W* Z! ^9 l0 j& W我有成二百幾套PE 校隊衫都係得幾十件3 s# `: Y* ?9 W: e! a" b
一套既校隊隊服 更加係一手數曬..

引用:
原帖由 好奇者 於 2015-1-27 23:54 發表   
6 V7 i; _2 e) F3 l呢種pe褲可以去邊買呢
$ ~( _% `: G0 m) ?3 N. o學校PE褲的話$ A+ j( e) f6 ]- r" T
去返校服舖
( T. v! k# }) ?% a$ h! y7 o5 X) ^0 p講返要邊間學校PE褲
0 _. a: ]5 o  T9 d8 }4 E男定女裝
8 O) B3 _! X; S% [& b+ Isize" j1 D1 n% |6 z8 x) E1 h* i+ z
社色 (如有)) M8 T: J, I( k* L+ y
一般都會賣比你 易過買校裙  b/ p$ W$ O- i

j  M# m1 C$ x4 A! N/ D, U我都有好多PE褲多左出黎 遲下放出黎賣
5 V7 c4 L5 S3 d7 l# n
# a. e. U9 M9 ?5 R/ C3 d
引用:
原帖由 suedemi 於 2015-1-28 00:22 發表   
% o' Q! c# k: D) s嘩!  你著左 PE 褲真係好 high 喎  
) A. \  F5 f+ N! ^0 s係 我著起PE褲 基本上係會即扯
# U! z2 w* u4 r" v! x太high 著完只可輕撫JJ 大力搓會即射
# W( s7 y# m& e* n$ g; I2 r8 j  e! a. m6 z1 h/ z' N8 k* _
連我自己都覺得突得有d誇張 好少見人地會甘突出...

可否分享劉永生pe衫邊度有得買?+ t) T3 c0 h8 j9 W' h3 A9 f
另外仲有咩pe衫靚?

回復 13# 131072 的帖子

我自己鐘意著PE扮學生,但比較鐘情PE長褲,超鐘意白色運動鞋,越白越好1 T6 k! k- W+ q& G" x$ U
近排著下PE短褲出街

引用:
原帖由 5601214 於 2015-1-28 14:08 發表   
4 x4 R- ^( m) [* p可否分享劉永生pe衫邊度有得買?" m* P3 N& P# F1 b2 f, t
另外仲有咩pe衫靚?
& I5 h  n7 X* H% d5 N
劉永生PE可以去柴灣華灃問下
5 u0 h/ w% ?# N$ d. U但係我相中果套係舊供應商既貨
+ F6 U& I* @7 Z宜家新買的話 質地同顏色唔知有無差別
% ^7 T$ o: N+ t* H如果你想要番舊供應商既 我可能有多; D& y4 Z" u9 N# J

% s) o6 T0 a+ x! }5 y靚PE衫褲有好多# T7 s9 o: u& l' y/ s6 Q
不過你有無話鍾意甚麼質地/顏色/大小/圖案 etc? 可PM我傾
7 `% [: g6 ^4 m$ `1 i2 Z% G
/ E: H- C: Y% J+ o) y! l
引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-28 21:55 發表   
4 |# g2 l, B: D& F. K4 U0 ?5 e; K我自己鐘意著PE扮學生,但比較鐘情PE長褲,超鐘意白色運動鞋,越白越好
7 q1 Y; V9 J( z4 w近排著下PE短褲出街
" _4 D9 L# |" X2 F+ W
PE長褲我有但唔多 有幾條舊款長褲 質料厚身滑滑地 著感都唔錯
- q- l( G& Q' c9 }如果唔係我著PE短褲會扯到行 我都想著下PE出街..
7 U% s8 x$ @5 w% _5 o0 a: l: |# u+ R8 n$ Q2 x
你著邊間中學既PE短褲出街?

回復 17# 131072 的帖子

pm再同您傾丫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-29 21:47 發表   7 D7 E# i- N3 v: x( p- L- W+ r
pm再同您傾丫
" u" M% i+ J$ ?
唔見你PM喔...
( e; D# u: d1 J4 [4 Q) C5 R0 K0 r# A0 P6 T
今晚又想著PE褲訓覺3 t8 E1 z* @" w0 w- X$ \3 H7 w* [
著條滑波褲再加條鄭榮之中學PE褲 密實得黎內外都甘滑 超正

回復 19# 131072 的帖子

Post來大家欣賞下