嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想穩人一齊著絲襪出街

想穩人一齊著絲襪出街

如題
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁樣去邊丫
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

星期日出旺角

旺角做咩野
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

著絲襪 就算唔cd都好自然'
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

逛街
6 C# u4 a2 x5 W+ ?

絲襪還好啦 算自然 我偶然會看到穿絲襪的男生走過. 雖然是配7分褲=_=好唔答

天氣開始回暖. 穿絲出街開始不再合時.

着薄絲襪5 [( O  K" _' E5 R, X

引用:
原帖由 gila 於 2015-3-18 22:45 發表   
# h* v! L+ B! b2 o天氣開始回暖. 穿絲出街開始不再合時.
1 \' ^1 Z) d& p* ~8 H  Q. S
& p% v& r& M  t) f3 _& Q2 d
引用:
原帖由 cherry1212 於 2015-3-19 19:24 發表   
$ L) M' u9 }# }4 ?  f( u! f2 ~季節結束了
" s  D  S5 Z' ]
! ], O3 u9 y" K  T; q: S# s雖然今日(2015-3-20),氣溫高達26度,* a! x$ T" c' e6 [1 |
但下星期又會跌返落17度!
- a5 r6 k5 Q/ [' B8 i7 \http://www.hko.gov.hk/contentc.htm

有無人參與

我想問你地平時係咪會全身男裝Look,然後短褲加絲襪?
我最鐘意著裙著絲襪

係阿 ·

引用:
原帖由 wai2002026 於 2015-3-22 08:22 發表   ; F7 Z& X" P# A) t5 [
係阿 ·
7 a& G3 g3 H% T2 N0 t
- F! S$ r6 R" Q7 ]
7 h' x) z! I, z( _0 l7 u, ~
好玩喎,不過旺角就玩唔起喇,靜少少既區都仲可以既。7 Y1 l: D8 t1 H# D6 u
9 Q- v' L. ?9 r) q
同埋會著咩色先?肉色唔係咁覺眼,其他色就要大D勇氣喇。
我最鐘意著裙著絲襪

支持!我穿男裝短褲肉絲的!

引用:
原帖由 milkcow 於 2015-3-22 09:45 發表   ' W8 ]8 ~  f' ^3 W; l$ l8 H9 X
支持!我穿男裝短褲肉絲的!
3 Q7 Z# l8 o3 H: W/ A8 ~

2 }3 G/ r. ^, L2 D* O7 i7 ~' X" o; b
好多年前我試過最激既....日頭著男裝短褲加黑色透肉絲襪,去尖沙咀同九龍塘,仲行埋商場同搭地鐵添,搭地鐵嗰陣我突登揀個著絲襪既女坐佢對面俾佢知,不過去一見到我就走左。
* N  n2 ^% F9 \: O1 [6 a3 L+ T& o- B# O
不過嗰次係平日。
* c+ O/ `) O" K' o( k3 c8 G
1 L3 a) |5 i1 R  c) ?4 b- t$ g而重點係.....嗰陣無咁多自由行,更重點係.....智能電話未普及,所以而家勁驚俾人影相同拍片。
5 W7 D  k6 [. }% k
6 ?( ?" I$ N7 Q; V% u變成而家最多都係夜晚,係街,著肉色絲襪,仲要係鼓氣好大勇氣先夠膽做。
我最鐘意著裙著絲襪

再唔系粉嶺玩

我只試過短褲加黑色九分絲襪褲出街/返工
angelbb

引用:
原帖由 angelbbyip 於 2015-3-24 19:50 發表   0 F* y) Q& G# I) D" L
我只試過短褲加黑色九分絲襪褲出街/返工
: h% P6 _6 h, t
, g5 U+ K. Y: R* [2 k  A. y
返工?
我最鐘意著裙著絲襪

我試過晚上12點穿絲襪去公園走走,穿球褲!好刺激