嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

小弟想成爲一個腳奴

小弟想成爲一個腳奴

小弟想成爲一個腳奴,有無女主人願收小第爲奴
覺得好的就按一下感謝吧~~

足浴按摩店啱你做

要睇清楚有無香港腳或者灰甲會傳染

引用:
原帖由 zz67098 於 28/3/2015 17:33 發表   
/ ]* |, [. |/ t* x- O7 z/ O( I* E足浴按摩店啱你做
7 {* K2 A2 k" x, S* e8 P那些地方會不會男顧客比較多?

樓主搵yeeyeeyan試下

回復 4# annachan 的帖子

熄左燈男人都無所謂

回復 5# AlexiaTang 的帖子

似乎yeeyeeyan激親你喎你係咁鬧佢,發生咩事,其實我八卦😁

回復 7# isuzu4.3 的帖子

自己幾年前話有地方幾年後話要上人地度試
2 t' O; g8 L4 o; d) }; W講價交收放飛機9 F, w# o) n* j' V4 E* s
事後問佢幾年前話有地方點解會要求上人度試就心虛吳應機
& a  @) Z" I" \. Q6 F# ?! B, l/ N. D7 D+ a
而且禾一路刀只系問佢上jor去人地度試衫未je
. J5 E. x0 _1 f) W* s4 R$ ?! b1 x4 L  }3 R6 q0 \/ g. r, O

回復 8# AlexiaTang 的帖子

算啦,嬲人好辛苦你咁嬲咪益左佢,可能佢E+見到你咁嬲都幾心涼

回復 8# AlexiaTang 的帖子

算啦,嬲人好辛苦你咁嬲咪益左佢,可能佢E+見到你咁嬲都幾心涼

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-3-28 19:20 發表   
/ L1 \  e6 s9 w, f) k% d算啦,嬲人好辛苦你咁嬲咪益左佢,可能佢E+見到你咁嬲都幾心涼
3 j5 t+ m4 \- c1 I2 i- W& Q
+ o% K+ r! |7 F* Z& ]
甘禾刀系志在幫佢成名je

回復 11# AlexiaTang 的帖子

佢會唔會用另1個名登記,做無間道1 }4 L+ _" @$ F% p3 c
申報:我唔係無間道

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-3-28 19:49 發表   
: j  K# F$ I$ @9 ?  @' C佢會唔會用另1個名登記,做無間道7 \: o/ y" t7 ?) L- m( k
申報:我唔係無間道
4 D- J+ @0 }" r3 x$ g
5 Q$ L! ]1 z& T3 q7 E$ j+ W( p
甘就祝佢好運la

回復 13# AlexiaTang 的帖子

其實我地係咪好衰,樓主揾腳
0 s: m# _8 p$ `5 h% r我地離左題,哈哈

如果樓主做足浴,我一定CD撐場

回復 14# isuzu4.3 的帖子

吾會ge如果系度吹水刀甘嚴肅就好冷場gala' _$ u4 s; l1 L6 k/ o4 H  [$ p
甘回返樓主要搵真女刀系去uwants la

不如樓主有咩要求講出嚟7 f: S" B" b5 v' o& Y# D  h
可能戀之天地姐姐妹妹幫到你; _% z. u; c( m; ]0 A! Z- }
我一定唔得因為多腳毛驚你用口乃一口都係毛

cd也好,真女也好,小弟只想一試做腳奴的滋味,最好係有著絲襪

回復 18# wai2002026 的帖子

祝你好運,比個👍你

嘉怡的腿就是比較過於肥美了一點…