嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛...... ( v0 L( T; H+ {9 w! p; s% h

. I6 z1 B/ W9 ]' F1 N! e+ C! p歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........
覺得好的就按一下感謝吧~~

我只想有個妹妹可以比我攬咋
引用:
原帖由 leelee5 於 2015-5-26 05:44 發表   7 n% a* G/ g- O; ~/ e/ M5 k7 t+ J
小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛...... ! m/ Y/ h/ l" E3 a& s' B6 d! ^

* }! M$ \* w( }歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........

引用:
原帖由 regina1010 於 2015-5-26 08:27 發表   
3 Y3 O# t4 e7 C1 b$ p我只想有個妹妹可以比我攬咋
) R  j# b4 N" }; p% ~2 U  {

! u- x) z2 X# {9 l% H可以教我做姐姐的妹妹嗎??

有點吃豆腐的感覺…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-27 18:18 發表   ( q  t+ z( J& `" [
有點吃豆腐的感覺…XD
3 D% @+ x3 {4 l. ^8 x  i
5 u# V: P1 A3 E- g8 K6 @
如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯 8 b. W2 Z4 n" L7 ^, L: s
都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 02:53 發表   
9 E' b1 w# p" J6 A4 M8 n; T9 s) b5 D8 ?; S+ h

3 [' j! b3 ]0 C/ R: k如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯 ( X+ Q6 o5 f0 U% r! q
都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)
1 x0 ^6 A6 \, h2 A% Z. m+ d- N: e嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-29 12:34 發表   
: m$ c; ]: n6 C$ p0 Y0 d0 D
3 x0 b& b, M, ?嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD
* P8 P& ^, e8 `( ?
* f; \$ c; Z2 P2 R
嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 18:33 發表   " ^' r4 G+ j" j6 ]! r. L
& l" ?* k  @7 z1 f% u4 F& o
! s) X3 m, d$ }2 I7 t! ^
嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈
( i% L' D2 S( c( W9 I1 W) n小朋友你幾歲?怎麼這樣肯定嘉怡是姐姐?

小弟弟好似喜歡嘉怡喎

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-5-29 23:22 發表   2 `! k1 E" S3 ?1 m) I% L
小弟弟好似喜歡嘉怡喎
1 t. N; p+ O) B
, D3 G/ _* \+ q1 |9 P見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD2 L. f  }& z4 C) i
人之常情:P

引用:
原帖由 leelee5 於 30/5/2015 01:14 發表   
: q2 [. h  d7 |2 H! s4 b$ w; m& M  K% V
9 D1 [$ S. l% a% {8 f
見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD
% L  {8 q3 V. }! J人之常情:P
0 c3 S* U; X2 ?
小弟弟不知道現在這世代有圖也未必有真相嗎? ( b' l* W, w* m; r/ b" q/ g

7 n) i5 {' H2 l當然不怕嘉怡真人不漂亮的話~~也可以加Skype做個朋友啦…^_<

回復 11# annachan 的帖子

咁嘉怡都應該唔會太差,小弟第都唔會調戲你

嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;

引用:
原帖由 leelee5 於 1/6/2015 23:51 發表   " s  C' |# H! p' Q* m
嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;
& S# ?# Q3 C% @口甜舌滑…@.@”

我講緊真話嫁 % f1 {/ k; o. L4 I% o5 U# o) ?/ O
嘉怡姐姐好吸引 :)