嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛...... * b2 t  l; F) X
7 @& ^: b5 V: ?1 R/ Q! y6 P
歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........
覺得好的就按一下感謝吧~~

我只想有個妹妹可以比我攬咋
引用:
原帖由 leelee5 於 2015-5-26 05:44 發表   . J! [$ x* M9 A/ O& D7 p6 V4 N* ]1 M
小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛......
+ [" _% _: U. y( X4 h; e+ E; z; F! f  K, f3 i; ^
歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........

引用:
原帖由 regina1010 於 2015-5-26 08:27 發表   * d" c  j* @! ?7 k2 S
我只想有個妹妹可以比我攬咋
, r# O1 _7 u" f6 v: H
1 k. S1 O+ J& v6 s9 q
可以教我做姐姐的妹妹嗎??

有點吃豆腐的感覺…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-27 18:18 發表   ) u+ J1 V3 g9 }% Y
有點吃豆腐的感覺…XD
2 V' H+ B1 r& F+ s- _1 n; K- [  c- ~  F+ m0 c
如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯
' R+ w: y9 C- {# Q9 t4 G( H( ~都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 02:53 發表   
- Y" F8 W7 I8 r4 D  q/ e
0 M( Y2 c3 X; j  h# b( Q& o6 ^3 L% B' \: F7 r
如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯
1 H* x( b$ _# I+ N1 N" u& f都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)
$ c) N8 ]6 T: y- W' {- d1 q! q嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-29 12:34 發表   4 H9 A+ c. A2 [8 Z1 z
: b, G1 B2 ]% K( P9 m
嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD
! `8 d5 a0 m1 {$ z8 g( a& j6 T: X  ^' b5 E
嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 18:33 發表   4 I6 i7 J1 }6 X5 s$ P; B9 ?4 U
/ C9 B/ E0 J% ?# @4 p

1 F" g  c5 M! j: K1 v. Y/ N嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈
$ d% l, x7 P2 e+ \小朋友你幾歲?怎麼這樣肯定嘉怡是姐姐?

小弟弟好似喜歡嘉怡喎

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-5-29 23:22 發表   
; \; o6 G5 r% Y0 [' Y. k0 \小弟弟好似喜歡嘉怡喎
3 b' E% _" I" c# M# z
# A: q7 U9 c+ O/ L5 E) N7 y) J
見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD
( K! D9 T3 J# }; c) P$ F人之常情:P

引用:
原帖由 leelee5 於 30/5/2015 01:14 發表   
/ F$ k. y' t# l7 F' \) G
. f  ~, r8 ]2 q1 G  s/ |0 H% j6 u7 R: a+ Y$ z$ [- A9 j1 C
見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD' s& B) q1 P, b1 t7 R
人之常情:P
& K) v) r! x: h& v' {小弟弟不知道現在這世代有圖也未必有真相嗎?
8 X" Q. q1 D# v3 a2 Y) C! W  Y6 G3 C9 z" f4 h* d6 |) O$ M5 d
當然不怕嘉怡真人不漂亮的話~~也可以加Skype做個朋友啦…^_<

回復 11# annachan 的帖子

咁嘉怡都應該唔會太差,小弟第都唔會調戲你

嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;

引用:
原帖由 leelee5 於 1/6/2015 23:51 發表   
8 u! s0 n; v/ v! b3 a嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;
2 M) B5 I1 ~/ W9 N- Y: @, B: \2 o9 Q口甜舌滑…@.@”

我講緊真話嫁
! h: h" S* ]& @; r嘉怡姐姐好吸引 :)