嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

想有個姐姐可以攬住我、呵下我

小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛...... ' x# T$ T/ T: X( O, O: A; |3 h8 N

8 Q+ a7 L. ~/ ]' R' o7 V歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........
覺得好的就按一下感謝吧~~

我只想有個妹妹可以比我攬咋
引用:
原帖由 leelee5 於 2015-5-26 05:44 發表   
) `$ i" F% R0 `, |* `1 I1 I' H小弟自細就想有個姐姐,可以攬住我、呵下我,當我係細佬/細妹咁疼愛......
% h' J* }! Q! @
6 I! y1 ~! t8 p- q5 Z( \5 ?0 I歡迎各姐姐add我wechat: mpolo1368, 希望可以同姐姐們傾下計、見下面........

引用:
原帖由 regina1010 於 2015-5-26 08:27 發表   
3 w. @1 K" l6 G; V. D我只想有個妹妹可以比我攬咋
' a" L% F3 V* ~  N; f9 h

E8 d/ i% b! W7 `& d- {可以教我做姐姐的妹妹嗎??

有點吃豆腐的感覺…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-27 18:18 發表   * M% }+ Z) ~6 D6 u) @# O
有點吃豆腐的感覺…XD
0 K/ ?6 G: }. [" [

M$ y  {& ^! n2 A如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯
* W# _0 V8 Y0 }; U都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 02:53 發表   
7 X. L8 s4 W! F$ f3 R9 e7 u
6 R$ X! e; j+ K' X9 h
* X+ y9 G  [2 I7 H" N如果可以食到嘉怡姐姐的豆腐還倒不錯
% T4 c  Q! {- K都係個句,有姐姐寵愛真好~~ (獨生兒路過)
' M! `  n0 b% V  B8 ?; c5 {$ k& c嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-29 12:34 發表   $ c, O. a8 M" h: E

$ j% j* [3 b3 j, O; S) R4 Y嘉怡的豆腐只會給男友喔~~小弟弟要乖乖不准亂動…XD
: B" \9 M/ j& q6 L3 g

5 g0 I% {% j+ ^1 u! o( W) }) M嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈

引用:
原帖由 leelee5 於 29/5/2015 18:33 發表   . K. C1 y* W+ c8 ]& C0 M* K

2 J; W# t+ s5 T/ j
: r6 s) Z( n8 O5 F3 _  Q! D嘉怡姐姐不要我亂動想要幹甚麼~~ 見係姐姐妳咋 👉👈
% L' a. t8 e3 M* a1 P# n. ^小朋友你幾歲?怎麼這樣肯定嘉怡是姐姐?

小弟弟好似喜歡嘉怡喎

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-5-29 23:22 發表   
. U! k) Q" V' L( @小弟弟好似喜歡嘉怡喎
+ a7 J9 \3 t3 c  e1 N& N; {3 y+ U. J, ?% R/ y4 w* W+ B
見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD' P' N( N! M! ?# K% Z; L4 j
人之常情:P

引用:
原帖由 leelee5 於 30/5/2015 01:14 發表   # B3 K7 M* `' k: o
2 s  Z) e( u: Z( S
: C* p4 d' [" v& g5 X
見嘉怡姐姐靚女, 忍唔住攀(調)談(戲)幾句啫XD6 ^0 L: ~# `; y, K8 N/ x: g2 D$ q) x
人之常情:P
1 @/ C7 s6 ]+ a. O小弟弟不知道現在這世代有圖也未必有真相嗎?
2 e9 `+ h5 M" @( ^5 k" t& F& n. q& w, o1 a  s, g2 j9 X, Y
當然不怕嘉怡真人不漂亮的話~~也可以加Skype做個朋友啦…^_<

回復 11# annachan 的帖子

咁嘉怡都應該唔會太差,小弟第都唔會調戲你

嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;

引用:
原帖由 leelee5 於 1/6/2015 23:51 發表   ( r4 b' k3 _/ i  e
嘉怡姐姐緊係靚啦 (臉紅&#128073;&#128072;
9 A+ U7 S8 M6 J( V7 G' h
口甜舌滑…@.@”

我講緊真話嫁
" O4 W: J  i' ^# d1 g嘉怡姐姐好吸引 :)