嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

相約酒店cd (update 22/7/2015)

相約酒店cd (update 22/7/2015)

有冇姊妹有興趣 約埋一齊租酒店CD 影相及交流下
; b. _2 Z! L3 Y+ f色情免問喔  + J% `$ U) G* ^

- ]# M, y! v( |
% o9 K5 m0 l, B. P[ 本帖最後由 aa951016 於 2015-7-21 19:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

有興趣啊

有興趣啊,點約法?

我有興趣!!!預計幾時?

打算6月中左右 星期幾大家會放便d 同什麼地點會比較好
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 11:39 發表   2 C) I( N- i/ P2 F
打算6月中左右 星期幾大家會放便d 同什麼地點會比較好
/ b6 ~1 z/ L# ^, y* Y
# V4 C9 F; q2 f5 H0 ^% b我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲

引用:
原帖由 momolee 於 2015-5-28 12:34 發表   
/ ?6 f7 k& Y, A, c" @  ^- w% b: I; w# U4 z) T. ]+ [9 |

2 f! I/ j' g- {0 g. e. y- x我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲
  d( b( W& v7 M  b  V
+ Q# j5 K: N: c# t3 }( e我閒日都ok,不過要預早

我要晚上才可以唷~

啱時間的話我都想…

如果成真,應該都幾好玩,
6 _+ \4 T7 [" o- `) y7 \, _唔知大概要幾多錢呢?

引用:
原帖由 momolee 於 2015-5-28 12:34 發表   ( Q4 n: l. U' p9 ~  N: a. z

; ~# m0 I( N. Q! b8 u1 h4 f
7 X: H, U0 d: [我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲
" N' X3 f7 z6 E3 u! I% P' n9 I) |- i! u# d4 m7 o
應該冇酒店會12點前checkin

一定要一至五早上10點至下午4點  最好九龍區( n0 [& U# w: `* t2 K

x" p- {7 S5 S, h9 s& v9 r[ 本帖最後由 hosa 於 2015-5-28 17:10 編輯 ]

are you in hk?

如果朝九晚六既時間 我就唔係太清楚那裡有呢類的酒店租
5 J) A% F# d2 Q大家有冇好介紹?% s4 ?1 \0 \" |. r5 v. f6 g! y
# d6 f# v- F1 g' D* J" W) e8 \
我通常都係租過夜果d 順便可以偽街一下
我就是我

引用:
原帖由 1677 於 2015-5-28 16:52 發表   
. a% S; Z; W( I) B如果成真,應該都幾好玩,
* o, z' Z1 L6 q+ e% H) _. h% Z唔知大概要幾多錢呢?
- Y) [/ I) `. E9 e/ V) Q' n2 `
- x- f# [! t' E$ O
應該都不用好貴 如果有3∼4人 我諗每人都是2xx左右
我就是我

我唔識化妝,樓主能否幫忙?

我都是識小小 到時應該還有其他姊妹
- v2 Z6 j" i+ L( E! D, I應該冇問題既
我就是我

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 19:40 發表   ; t& d4 ~& p9 ?9 u3 ?) K3 z! n
如果朝九晚六既時間 我就唔係太清楚那裡有呢類的酒店租/ l* a5 {8 d5 A+ D8 Y. T
大家有冇好介紹?& S3 H- x; p( }5 i

2 r6 @3 p9 w. C4 y; K我通常都係租過夜果d 順便可以偽街一下
5 N# M" K. e7 [0 F6 W' E
2 c1 n( v- F  I2 ]! _  c
如果過夜,去長洲租渡假屋都好

長洲 2 }$ \4 [7 c. L& I6 g) Z
半夜如果有急事咪走唔到
我就是我

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 23:28 發表   
4 f. x  \) C4 L" g( f長洲
- T: \; M6 }. ?6 b3 m  F半夜如果有急事咪走唔到
) K) G2 U! [9 `4 \, O( z! l( `8 R* e! U/ C: I4 j* a9 s
真係走唔到

如果去長州就唔好一晚啦* P- a, }% K/ U
3日2夜啦