嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

相約酒店cd (update 22/7/2015)

相約酒店cd (update 22/7/2015)

有冇姊妹有興趣 約埋一齊租酒店CD 影相及交流下( {! g6 k( L" r" {- P# Q
色情免問喔  
! r% ~2 f: ^! I& E* p7 h, K
5 n  g2 V2 ?0 d# b* w% o4 }
2 V' K% \) E* h% ]+ [8 H
覺得好的就按一下感謝吧~~
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

有興趣啊

有興趣啊,點約法?

我有興趣!!!預計幾時?

打算6月中左右 星期幾大家會放便d 同什麼地點會比較好
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 11:39 發表   5 }8 L" C3 \4 v8 a$ M- f
打算6月中左右 星期幾大家會放便d 同什麼地點會比較好
& F9 C  W2 B# D' f
5 w+ D4 u" a$ k5 C8 Y4 @" h
我要閒日,朝9開始玩至4點結束我會合適啲

引用:
原帖由 momolee 於 2015-5-28 12:34 發表   3 e9 \! n: K* C* S8 T% k7 ^

* ?: t2 S7 M/ @% y5 {7 b  Y6 L& j% Z$ l- S7 s# v
5 X8 s5 L  C' V$ R7 i% k  W: o. ?

5 P) P. W4 E! c8 [! Y  G+ f/ t, E我閒日都ok,不過要預早

我要晚上才可以唷~

啱時間的話我都想…

如果成真,應該都幾好玩,
* x) C, F" ^2 O2 S7 {# J) }唔知大概要幾多錢呢?

引用:
原帖由 momolee 於 2015-5-28 12:34 發表   - i1 @* I, N+ @6 [% a2 {7 m+ [2 \

1 r7 \( @' N  H$ s( Q. \5 D6 g8 @; T9 W+ N; m8 ?# k) a# X
4 p) B- _2 k7 U, ~

5 k; C' v: U& N應該冇酒店會12點前checkin

一定要一至五早上10點至下午4點  最好九龍區
  y6 [0 h- n, U- c- b
+ w& }- [) f# @" m) ^/ t[ 本帖最後由 hosa 於 2015-5-28 17:10 編輯 ]

are you in hk?

如果朝九晚六既時間 我就唔係太清楚那裡有呢類的酒店租
$ j; h. |5 p0 r/ A8 m  k大家有冇好介紹?
% a8 `1 q+ Y' n9 r8 |8 C; u9 ~* T6 T6 \2 N" i
我通常都係租過夜果d 順便可以偽街一下
我就是我

引用:
原帖由 1677 於 2015-5-28 16:52 發表   
( E( h5 A2 p9 [如果成真,應該都幾好玩,7 Y$ V2 e* j  w# ~$ C/ `" ~
唔知大概要幾多錢呢?
" m" l7 k/ o/ U* E. N4 l7 ~5 }/ X! D- \
應該都不用好貴 如果有3∼4人 我諗每人都是2xx左右
我就是我

我唔識化妝,樓主能否幫忙?

我都是識小小 到時應該還有其他姊妹* j: Z. X" b3 k
應該冇問題既
我就是我

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 19:40 發表   
. S$ X% @; L$ b1 i4 o4 I4 y如果朝九晚六既時間 我就唔係太清楚那裡有呢類的酒店租8 Q2 E  j$ H, U) \
大家有冇好介紹?  B( y5 u" R" p1 ^$ x% o+ B0 V

2 ^  B5 Y* e, b: L我通常都係租過夜果d 順便可以偽街一下
  V# W) A" n7 J" S1 U1 X8 F- F
% f7 P1 D# s( K1 B8 P# J
如果過夜,去長洲租渡假屋都好

長洲 7 n( A  {; D) q) L( ]
半夜如果有急事咪走唔到
我就是我

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-5-28 23:28 發表   # P& X& r( ?; M& f5 y
長洲
5 Z' E7 m* g( u3 n半夜如果有急事咪走唔到
0 [! Y! n3 l- h
% s- \$ p' b2 q/ T5 G) ]+ p9 j真係走唔到

如果去長州就唔好一晚啦$ K0 |. F6 `! s* X& |4 E/ `3 J
3日2夜啦