嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   0 m2 R( b  j! T9 z! i; J" s4 H
; w! S0 \: t" @- J/ ~6 M5 p: j! l4 I; E! R1 B3 t8 n# B
dont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   
: c, |: L8 x- u  b' b' f條女肯著我就唔洗自己著啦
3 I  f7 x, b9 B* U+ M4 n. C7 q5 f$ t' w4 }, s" F
妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機' N' e' x5 k# x

4 G- c1 }0 @9 x佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   4 e. s$ c1 S$ m+ J- j7 ^
# t7 x# ?( [' h4 G& t, U7 K
# J! z1 D) T, w/ \' c& r
妳講出了事實,讚.
: a9 Z; R& D6 k以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   8 m# G2 `# O  k2 w5 _4 D$ Q
你在英國生活?
5 P& y0 [3 G! p6 Q3 \1 |) x係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   
% c& V5 f& k& k" V( X我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機; I  S+ U8 O- V/ c# H( X
) Y5 }+ [6 O1 q; g3 C2 ]
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
$ g3 l1 _# ?$ s3 a/ r/ o: u
- f" o+ t/ j2 v2 }) w7 s! G* `0 }  a1 D0 w: b
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   . }: G- M% E1 n' ]' d9 \5 ?% R
* ]. K, a$ P9 ^' [) V! n( @

! m( i4 q6 y- E1 u+ Y, f% N# e  U" n
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
- d( c( Q" d# X6 z5 i4 ]0 e+ p- g" U/ l) c( ^% K/ n
當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....- K$ q7 `0 {; G  l3 Y$ }( p3 w: ?

# Q1 O' K, }  b& j. P5 W1 Y6 B& d事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!2 T6 J* D, ^1 g: j

2 c; ]2 e! U$ t5 m; n因為一般絲襪褲中間有條車線,$ g6 n' T3 i$ Z6 c! p
會界到重要部位,男女都會痕!
" q, D0 z; ~7 @+ k. n% W2 V
+ D. D: S+ F2 X  ]你地網上見到直穿果D絲襪,
3 e  |  D- @% ~通常都係廣告造型照,
. i. w+ E9 Y+ o0 X! _+ ?而且對絲襪都係有綿檔!
6 W$ t- y$ x5 q% o
8 N6 L' w& {5 c1 b5 i1 a& z喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,
+ G, {2 H4 T% f) g3 o6 `日本野都未必有,試問,
! y. ?5 x2 w+ n3 S# m. T香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...; x* M4 D7 n, C4 ~. \8 |! H

, K- X% D" I9 i( m3 P( K我薯緊,直穿
. }7 I' _6 ?" s7 R5 |2 f. `
5 f% g' w! K' E- A$ c* X, `& ]4 s[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   # H, l5 F9 f) `6 c% S5 S

, q5 I$ I$ P6 t. y& u+ [5 ?6 [. l( U5 f& o' o* u
dont think HK girl will.
) R8 E* S( b7 s9 X. V- D

9 p" `( R* y6 P) z0 F/ d我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦0 t: K* T, q, D( U% M6 e4 c

首先我要有女伴

冇女伴,但我