嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   
9 I- \6 Q: i& G有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?
( T5 }2 x, |4 }' _
. D. o: v5 n! m* x+ R" f0 Zdont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   / e5 @1 p- D5 G
6 t9 J9 ^' s5 A4 m& s: o4 ?! C* u1 R6 s/ c1 t( `4 J1 n0 W) f
妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機2 @, v4 ^5 j+ r) J* P$ {
9 N" n8 }) Q9 X4 y
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   
" \0 c% z/ `0 G# a% s# j  t
9 Y) e4 g* U  B0 `+ h. v: k* O9 y& T4 N2 Z, q
妳講出了事實,讚.
' T% R7 ?4 L1 J  B- O以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   , M$ ^) o7 v) d6 H! p8 v
你在英國生活?
. V# j8 O! t# D9 a0 ?6 ]( X8 U; |係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   0 T  m! h1 _8 D7 X
我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機) K& g3 L+ r: |% Y) n0 |
+ k1 _+ k* f( x6 Z7 c3 y7 W/ p! O7 S
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
2 U9 Y+ `9 [) `$ L8 |9 k6 W
* m8 M/ l% f9 q7 a
" v1 V, h+ T* D; T很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   * P) n  l/ ~. {, @: {( `

+ D  R% M8 ]3 ^! z! b8 W
! ?3 P& h9 j0 E9 M. f% J2 P& c% z6 J( Q  u! C" x& Q2 \2 u
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
* g, f4 J9 B4 ?( V7 m; X. m

( D% I- c: c" Z3 B當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....
* g# h3 ?* h6 [- g' O8 k% @. H2 R; d0 I1 q: s7 D
事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!
/ R3 N0 d- i2 [  C0 }5 w- ]( K/ h8 y4 z' t5 l
因為一般絲襪褲中間有條車線,% Q  L& i7 ]9 D) V& U+ t* z  K% l7 w1 n
會界到重要部位,男女都會痕!
& _( B* `0 c4 [% E& T: U) u- t) c; k" O9 A4 n* {2 ^5 _
你地網上見到直穿果D絲襪,! r9 I. ^" [# v& ]; m0 {( I- H* K
通常都係廣告造型照,& |/ l0 A% O* ?7 p
而且對絲襪都係有綿檔!( Z' C+ _) b2 s
. w0 E# u6 \5 j
喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,3 e! |) K7 T( I' O: _( z0 O
日本野都未必有,試問,
3 f" I5 N, w& [6 N香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...* h9 N$ h) c7 N% }# e
7 s% a) v5 i  |2 C: G
我薯緊,直穿' g6 Q2 i( Z- x8 E/ g  y

! o% N0 d' _* p6 [' {2 B[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   
1 S* Z  D2 B: Q% e( g6 D0 d6 k# U
* Z4 B( y1 h  p
# X6 o& l  h2 H7 u) s8 b  G% ]3 gdont think HK girl will.
5 \! }! j, V& [& a. {' a+ Z5 |

* o* [- g3 Q" W* l# ~! l5 X我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

. w- t4 g, A$ B. |1 Q4 {  Q

首先我要有女伴

冇女伴,但我