嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   
: a% p) k# {  V* L2 L% C有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?
- o' a. G) c3 h4 w$ V; y! u/ v
4 V% v; p0 G" [! Q
dont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   6 n+ z, b) E7 J4 q- h$ O
- K9 I1 u% r5 B6 y* J+ V; T9 Q  x
5 g, _( t& Y. K* j
妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機! o4 X( Y& A' l3 G, g4 @

1 \# t5 Q5 ^6 C0 e$ u! g8 ~8 H佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   : G) I! Z+ v% d! t! _% L
, X* B/ G# s6 n& q- d/ n7 j

1 d( t% ]5 A% B  p$ N# a妳講出了事實,讚.
! _: z  x4 K* V8 X8 e
以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   
3 j' d; N& g: z9 a; |6 \你在英國生活?
6 \3 P1 {5 [+ d' ^% R* D0 J3 [1 z
係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表     R6 c. o4 a; o! a. N
我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機% v+ ^. t  f. g( H$ A, I. k
% t5 Z- C2 }! Z. @0 P5 c8 e7 `
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
7 m) k) Q4 }" y1 H2 E+ K; t
% o3 O' Q) E$ r$ C5 x

0 A% n" V5 y& h( C4 V很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   
- U4 O+ q+ [" I4 }4 y/ ?. x. H" V) F; w) `: p
( q5 B" T% z$ _
5 _- G$ e% R' h' P5 T
很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
2 g* P$ z5 ^: C+ V% w

1 _. S8 [& [6 I當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....: M& }# O  a4 j# ^/ E

, d+ m4 K0 I6 ~5 ~% n: [事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!
1 _% k2 _1 e5 ?6 N5 X  b
1 j7 j$ \& W/ g/ a2 G因為一般絲襪褲中間有條車線,
0 S, n% L1 a! p. f* @7 Z; Y$ }( m會界到重要部位,男女都會痕!
# ^$ `6 ]' `$ q4 [% t, @% G
6 ?; E3 E8 J% q* M1 E/ J- u你地網上見到直穿果D絲襪,
# \5 u3 Q0 T& F( ]7 Z1 g通常都係廣告造型照,
! {6 c: F# e# f" I9 T. Z6 K9 o而且對絲襪都係有綿檔!
* W' d% \5 n5 h
5 z9 z0 ~1 {, x& t5 Q* p0 b喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,
8 |/ `/ J9 W  }7 w# D日本野都未必有,試問,
0 L7 ^4 G; N" q/ c! W* J; y# o& d: l香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...! U* J  z0 T7 I( {9 b: S
0 E" i: B7 k; t- [
我薯緊,直穿
" ^9 T5 w  Z$ e" a6 N( L
$ P& N( O/ h% g  K$ V+ e! `[ 本帖最後由 陳真 於 2015-6-5 17:42 編輯 ]

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   
0 x3 j" t% w' b: Q" G
9 w! y+ u/ @+ j5 s1 z0 I9 u
( v, s. g& ]# r* F* a6 M# Qdont think HK girl will.
  U  v. Z0 t% j- l( t( d# C4 j3 A' X
2 H: L* l* W: M$ h# G# n6 R) a. f5 k我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

' \* w  U7 e. a! Y) x( J

首先我要有女伴

冇女伴,但我