嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   
  q7 G" n, l" m) b* N- S& B; \有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?
8 b) J+ m2 E0 h3 X3 f) T  o* W; `
$ E: K% t, K/ G4 \: i2 }
dont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   
' c6 Z# Z& \5 {) ~( Z5 W條女肯著我就唔洗自己著啦
& i4 e' g2 O/ ^$ X# P* {; D8 o
, o5 U6 Q; g. L) K' }/ \& G
妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機2 V6 l# X* v+ C
: o$ R2 W3 Y. W
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   / h* r1 I4 G4 u  M) A
# G# g6 S$ S2 r* R- }

6 p1 ^% m- e# x妳講出了事實,讚.
# L8 i2 b& X9 [+ j
以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   
' a( R! [% G- j$ D你在英國生活?
# w) U- w. u, A- `; @
係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   9 q' o3 X; s$ r- }& S
我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機. y/ f3 ]* U; n) L, {: I/ t
1 ?5 l! j3 Z9 E- q% h- }
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
$ D" V8 M6 ^+ ?: r& U  _/ r* ?7 e& w- v

; x  a/ V2 k9 p: F很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   * I# m2 F7 P3 M0 o
3 Z- p8 y$ y8 F5 d- M

O: @; e7 U8 u( B; [* g
; M9 L# a6 b# k2 O$ g" W% k, x很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
1 n/ [1 G! Y8 q7 n# \
; H) u2 o4 S5 x; {2 |; r) O/ q當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....4 ]  P/ z, R. y. `' s

6 }* T! j9 m% R) V) k  V事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!; ]2 u8 j6 A  w7 l" |& a0 F) |) ~

; O1 t+ C' y$ l: x/ o2 e' g因為一般絲襪褲中間有條車線,' N3 |( r: z" n2 x
會界到重要部位,男女都會痕!
; Y- G$ \7 S, v: I. {$ M( {+ R/ a2 h6 o3 X2 x) [$ q
你地網上見到直穿果D絲襪,
+ M/ C& k9 R  J5 V3 Y通常都係廣告造型照,
: }8 s7 y3 [( v- I% w  u6 K* V而且對絲襪都係有綿檔!
+ i6 L% v& X' S
: F* B% f9 M& w$ C喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,/ ]0 k2 e; ^$ h7 M3 A
日本野都未必有,試問,
. D) {1 h% b& g& l& l4 ?香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...
9 O, m* }: A- Q5 a! r! V. H9 u& M5 q
我薯緊,直穿
% `, L! @: @0 ], v/ b$ z+ E6 M0 e. K6 F3 j+ t* R5 m/ }0 }( e' R

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   
; V+ j9 J" H' d% I& u
# o+ Z& T" L% o: y5 F( x  F( N. E9 ~( x9 j/ }2 w$ t
dont think HK girl will.
  C8 y3 W( C3 n' x# f
) z4 a, v. U' Q% P
我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦
$ n: R- R# A& r, y0 C1 U' i( a2 Y

首先我要有女伴

冇女伴,但我