嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:+ {  B) R0 L: u$ w; s! \; q1 ~

1 E& h, I+ |3 k* \  s- L! j% ~" thttp://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎+ s8 f: j! g7 F2 B3 G* q" V1 n6 k
岩哂嘴形呀' Y7 p& n& _$ ?* m. O- T) _
佢件緊身衣係咪掉轉左著* n/ Y- Y7 B4 \* C- g: L8 P* q
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
0 g, C# V; ^' `1 f5 ]原來步姐都係同好黎/ a0 n/ [6 u" n7 w/ {, N6 U
岩哂嘴形呀
7 _  [( G3 _0 I佢件緊身衣係咪掉轉左著
# ]9 G* J% m8 M2 g: s5 ^拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
6 C1 l( `- V1 \0 E" p訂制嘛
! p. |' \5 f5 d* _3 ~, q佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚
& g0 o: Y5 Z1 f  @# q不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
1 R% [1 }9 L" p1 Z( E原來步姐都係同好黎
: G. O, M" L5 i5 T; M( K4 h5 ~岩哂嘴形呀& Q$ {2 B9 W8 i" F6 S
佢件緊身衣係咪掉轉左著) p) k- M% K  o, n* |1 q' U0 _
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
  l0 Z9 H3 `4 v" M8 Z8 [! g& k* ?2 G! G
呢個係佢個款嚟喎..
7 l4 V7 W. \3 Z" ?4 |! ^; `' S4 f- U哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表 7 n# t/ ^% w6 f8 o8 ^: z
+ E- w- y) J5 x) h; }
1 ~5 |+ q, D! F; ]# x& ^
呢個係佢個款嚟喎.." b5 B- l1 B. u0 ?! g
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
* p, S5 u: Q+ l+ m

w7 }6 g4 G8 f' U! v+ @1 }/ D' h+ q: u& y& p# K0 ^7 h1 k  O9 D
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
1 K  k/ Y% s" V
* }: f- V6 r# d# O' F2 C/ U2 R! x( a, \3 x+ R& k
+ v  z, U8 ~1 w
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
/ E4 [2 \8 x. }

' Q" g: A  i- R: m傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數.." X6 }" h; W6 h" O
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 + @- L8 P9 H. R9 S/ J6 u

, c& I& {0 G# G) \" H5 `: L2 l2 c8 f: s% g! Y( c+ b6 Y
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..2 I' Q9 @1 k6 E; g/ l0 H
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
4 d$ v; s8 a1 a1 w& g

- B( \6 I9 h- |" Y' \$ K; E1 V0 m. G0 q9 p/ q. A1 u0 L$ }
market可接受程度仲可以大D架
# q2 O' q& j$ k: P9 y; M條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表
8 @" I  Q( Q- e% f; V6 [8 w5 y' o/ h7 O; A

8 H% q2 W, m0 h7 v" K1 |1 K- [% Y4 _! ?
market可接受程度仲可以大D架/ q! o# n6 ?+ ^( A4 s( a0 g
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
0 {9 }6 \, l1 p6 H- G; G( E
; a' Y' _3 C: C8 F( T6 d5 g

( n6 l1 j, g+ }/ r7 |% L好似美女廚房果個deep V美少女 
' x5 g5 R# t; U唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  3 B3 k+ E- B. a; U0 W
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表 ) I) }& g, ], j! i/ z) v0 o
3 x- Z2 ]( L4 q3 D

5 i0 t$ w8 `( Q! ]1 V% X3 J# c
5 c2 q; Y( C& D9 V# D8 x$ n- z好似美女廚房果個deep V美少女  6 v: ?6 ^5 r' g
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..    D6 j2 W, g: U' k$ t$ z7 |. g- A
咁接受唔到啩.. 
7 z  k/ x( x- x7 u

5 |# S2 p. x. E: A
  [' i* Q! G7 G% \! m1 c公開咁當然接受唔到啦# x! v& U8 J& H& O  S- K4 ~; Y
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表
; R1 w6 x  v3 y0 P- T. W
% J* h, P5 a4 g) W: T; @; F# `7 N; m8 m2 e6 c; i

5 |& @% _6 R, R3 y2 f公開咁當然接受唔到啦4 ^: b* T+ U/ H9 B! J# g8 {
不過私底下既AV就好多人都受落架
/ E- C& ]6 N4 g6 p5 B- g2 l
; K! S- i' D: o$ O
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表 - F; X4 w7 J3 j5 Q
+ i3 i, d! s( y1 Y/ n9 s* ]9 G

% r% r1 L# k" E私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
  H  o: H" R6 }2 t: Y1 ^===================================================================================4 e& H/ ^* z& m' I  [* P
7 D2 U8 P$ H8 p! k: [  k# V
所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉