嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:
, ]+ o, V# u* ~: E
6 F( m% O* W! i) @, Phttp://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎0 x4 [) K9 \0 N1 c
岩哂嘴形呀
( a5 J4 y! u5 z% C" U3 O佢件緊身衣係咪掉轉左著" L9 Z* j7 n* \3 j; E3 {* S
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
% Z% z: b" X) ?9 h% z# e* m9 J, }原來步姐都係同好黎
+ Y" d9 y" W" B5 K9 b3 c. `4 j岩哂嘴形呀
3 e+ `1 X& M5 c- M  F. t: [佢件緊身衣係咪掉轉左著! M# P2 ^0 x) D* l; [6 [  }
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
: c5 X; F4 W" I5 H% f* C
訂制嘛
; M8 g' Y: I9 R% s佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚
7 t/ c* [( P- m3 ?( x" `/ \不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 3 K  S5 K0 t2 d! G% f' b
原來步姐都係同好黎
: g. d( p. z* ^5 F5 ^+ ?7 o岩哂嘴形呀: ]5 _. a( y& _2 k- `5 H$ z2 o
佢件緊身衣係咪掉轉左著
, }' a( U1 b/ h1 e  j拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
7 K9 a# t7 [. }. y% V- e3 _- m3 n: N0 G5 K! C  `& d
呢個係佢個款嚟喎..+ B' M) E$ P% m# m4 N+ o6 P
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表 0 b- Z2 W. d6 r5 i% d0 I/ R
) `  |" U- t1 f$ z* W# ~1 T- v! ?1 v

0 ^( |6 \/ k1 Q& `0 n. x3 [呢個係佢個款嚟喎..# @; V+ o" V( _! j
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
" ^" ?# \! E2 @+ G
" e, k! K/ A- e0 v" o
+ q! _5 v; R2 c) S4 O
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
- n. P. D- ^' M, ?, {6 d- s" W+ V5 L
7 V& L; @$ M, W* h' {% \$ F" D  Q' D) M
& A9 [/ p' N0 E$ X+ ?. w
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
! W- k0 \5 A: _* m
$ h, M( p5 U5 A/ z4 W; A
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..2 i5 r2 M8 m: j# G5 }, _7 U( b
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 : [% n6 @! H( s7 s- b5 \! ^6 e0 i
7 f3 s  k: f. R3 J  @# \* }% f

- i. _( T9 i+ [! k6 X' c傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..1 g! V3 E1 Q1 @0 s+ M
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
" M% ]; N* H$ V* G3 K0 K6 A$ f3 v" }0 b9 a  m) t
/ S, q7 h+ h  M0 w
market可接受程度仲可以大D架
4 v, p! S. [- Y6 o+ x條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表
5 H6 M& P# x0 b- N. G7 t4 q+ G
' [9 x2 @: J( \9 Q1 U; U  r( N1 r& x% E. a. [) I. @/ s: g% B0 i

( k( P7 S5 ?  N' F# a& Imarket可接受程度仲可以大D架
, I0 i9 S3 F6 @' ^5 A" ?; ~7 P) f條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
1 p* ]; V1 h/ K

$ D2 J0 X0 d4 t5 K
" o3 b- |, }0 O4 s: Q& V  f: A好似美女廚房果個deep V美少女 
8 J6 N+ @- m- T2 S) Y唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  . e/ i& F/ Q; t7 o3 E0 ^4 i9 l
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
4 I+ v/ A7 Z4 q( _3 F. Y# f/ p$ K( E& l; j$ z9 q4 c$ T8 K
; N0 u7 n0 g  U3 ~9 _
) c4 {0 d, i' z7 U% j5 l& j9 n
好似美女廚房果個deep V美少女 
% y" ^$ Z8 e6 I* F: s唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  ! ?4 L6 Y0 @: }7 k: Z
咁接受唔到啩.. 
3 k4 L$ @6 s3 a$ ~, H+ F4 ]5 F" H& K; `
. M  W- R: w# P, N
公開咁當然接受唔到啦8 E' |% Q6 p2 E! t, O) B% B3 Z
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 / U, K9 {- f+ x& x( s$ s8 C
7 _# ?. c. ]0 K$ P; a

6 @" O; Z  t. i; W2 s. I+ N4 N6 ~( A0 u
公開咁當然接受唔到啦! l; {% e: ~  H- x% i
不過私底下既AV就好多人都受落架
! p$ Q: E& U2 Q) v0 k2 {! i! O8 U8 E8 v
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表 $ d) f2 i! s0 Y
. a4 o' O) P. ]/ o8 t/ k

$ f9 {9 O: \# [  `7 ]私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
0 |) j( b$ }- i; _
===================================================================================3 F( N# G+ b1 f, }9 r* `
8 B- H5 _: B# g# d
所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉