嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:" g" E- M2 Q# l9 a/ r

# u/ M/ X6 i; W+ \http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎
6 x5 a& S7 a; H5 t# t岩哂嘴形呀
  c8 f8 z3 b; y, V9 n2 ?/ x佢件緊身衣係咪掉轉左著) a, t5 m4 h/ X7 ?  d
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 $ Z: R5 f" u* }( ~
原來步姐都係同好黎- G  M+ p  V/ y3 p
岩哂嘴形呀
% k5 W. l1 u: M, y6 ]佢件緊身衣係咪掉轉左著
( l, j0 F' @5 K+ z拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
, ~! q) S9 a0 {; Z/ F3 d) j* H
訂制嘛
. S2 [9 g; \9 X5 x% o佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚5 \1 d) W1 `$ T6 c" o0 v# s
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 . [9 D4 s  c6 F0 U1 h( y$ G& e% N
原來步姐都係同好黎
; z" w- n+ v7 |" r) ]  n3 p# u岩哂嘴形呀
# n6 F4 ~5 _8 a( s佢件緊身衣係咪掉轉左著
8 x# `% G8 [) y8 q/ W- F/ i: }拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
( x$ X& O5 [2 }0 U* O+ f; Y1 B/ _$ a, e) R. ?* A# t7 Z7 T
呢個係佢個款嚟喎..
7 H- R5 B/ M% {2 ?8 F2 T哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表 " I: Y) ~; J( s' h* I8 ]3 h
% B$ }: C. _+ [

: Y% P% t; i8 T  m0 ]3 ~6 A呢個係佢個款嚟喎..
+ S( \' P" M$ I) v( H1 ?  O' {哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
- A' J5 X# b5 b; j" y" }' f& x9 I/ z( i

' ~! V/ _' l. X$ z: C, Hkakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表 % k0 e& j7 D' I* H+ @( R  o
( @5 O4 w! ~% _+ b0 [

5 D% R% m# C$ f! {. P3 A9 ~) P6 u; g3 N
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
1 e- Y! [. V3 C. w
1 i5 a, {: C1 P* u+ l2 `傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..; K- Y9 }: h$ R: f; S0 K& C* Z4 R
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表
7 y, }$ N) |; w5 D
. U: N( _, f  N0 Z) ?& x& g$ x% s# \0 V( |
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
/ a! U& m* b4 _% e4 I  H! ]1 e% S3 H- g佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
4 R2 m4 J* O  A& L& k4 _( s3 \
3 I  u3 ]' X# l5 ]" u" {3 W0 c( @
9 o& m; q8 w1 ?* {6 }! m6 [
market可接受程度仲可以大D架
% k& q' p; Y. ^. J% o! S$ K條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表
6 `3 q  q" _, V! y1 I( K, B4 M- l
- U' }6 ?( w1 W, Q. t/ b3 ^9 p

8 w8 p/ n6 B4 U, V: o; h9 g$ Nmarket可接受程度仲可以大D架2 Y# q9 G3 x2 v: u% K3 B
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
# i, t* a) W1 s! W: q* o

: v4 s" Y: R; a6 u" g: ^; [) [: k8 V+ L
好似美女廚房果個deep V美少女  0 b) o* I2 j9 O. O2 X) A+ h' `: S: \
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
  t, u( A8 Z- K1 g( n% D咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表 * V3 s' k) @( w# \

; C2 d! w% i& N% T9 I4 X$ r3 n+ n8 o5 o8 C$ \* G' f6 N9 A8 H

: |, s2 p' J8 A: L* L好似美女廚房果個deep V美少女  7 l! @1 l( G, I2 K: O5 a6 B* j
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
" u  B/ ~# X2 @) l. d3 x咁接受唔到啩.. 
# U% }0 j# w7 p2 V/ E0 j8 P) o& Q6 b9 [) p4 s2 F

* b$ Z2 ~& |) w7 k" w+ G公開咁當然接受唔到啦
% s. }& [% y) ]+ r不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表
6 P# V+ a6 K* V+ Z  T  i
: x* X" ~3 J* L
! T& B9 E( `1 G: Q1 L. A$ C4 n) y0 f* r" s/ y  e  f* @
公開咁當然接受唔到啦; }  _7 n& R0 a* B) O
不過私底下既AV就好多人都受落架
  d; T* I9 \( L
8 S9 Y% X% b6 x7 P私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表
* \3 t* U& D1 ]; ^! R' [0 m0 l$ ]/ K& w: X& o8 I8 v
/ \% G; B1 f8 y" f4 @0 B3 a3 y
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
( {" K' u' ?( a0 @3 j9 S) p6 A8 W/ ^6 f===================================================================================6 k: F" ?# S: x  j

6 G/ Z0 e. m- S( H所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉