嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:
$ B, @4 s+ X, n1 N7 X' P
" B* j, T/ p- ahttp://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎  U* D4 Y& L7 O' w: A
岩哂嘴形呀) W6 G1 N: R) |' C9 d
佢件緊身衣係咪掉轉左著/ b  n5 x/ r. K! C: c- d7 ]0 ~1 w) Q
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
) H# d, D; l( e' `& c# i原來步姐都係同好黎
9 p6 O7 E4 R2 j1 N  Y- m: k岩哂嘴形呀, _, l8 b1 K5 D, ~7 |
佢件緊身衣係咪掉轉左著5 J/ C+ l: U- c/ d9 L/ l' V
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
! f. p6 e, {% l! A; ~5 u4 I訂制嘛! X  x/ R% r' f0 @  J) g) r
佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚) r( H% S% t0 \
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 + w) B* \8 p. N# j$ y6 ^1 i& i
原來步姐都係同好黎! r3 Q1 `1 O# P& {
岩哂嘴形呀) h5 a- M3 ?- q7 R
佢件緊身衣係咪掉轉左著
; j' B0 C. g& X/ o) _拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
! D* ~8 p* J% Y  T6 u1 O
1 o- {8 F: j" ~8 h
呢個係佢個款嚟喎..( k+ o# l/ T' s$ ?& k8 ]8 p' i
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表
' r& j2 ^% }- }1 m3 s% u" {* e
! h% o: s- a/ g3 }* ~  [
( h* r& P% l- C& k" P: ?: i呢個係佢個款嚟喎..* l: e! R4 @7 l
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
8 s: e3 b+ }- X. h- Y3 H
- @' p8 `4 q" G3 P% g% _0 ^

% r1 l8 }4 f; c7 C' Z) Xkakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
( A+ t- o; n9 q2 I' w+ ]# g( `8 W: c" `5 [
$ w) f9 m( z+ V9 Y5 k1 {; w; i% _
+ y/ \. C2 J# s9 e
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
6 U0 _' m, \+ `( P6 U3 I0 n; ^  E

/ u3 X- K. y* a) j3 U傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
: s+ F1 _0 ^! u佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 2 F2 z. H6 J. v  d

/ Y  E5 z6 J3 i) Q! h0 X$ G/ e3 T, m! |! n" g9 C5 z! i$ V" c9 A, e) U
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..3 \& y. h/ b- l, K8 }
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
: m! u+ w$ V! j: V; e8 Z. Q  J8 v: u
6 A7 N7 b7 J  M9 E8 e# ]; u0 c  V
market可接受程度仲可以大D架
8 H' B# ], k( x條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表 # ^; ~+ f' e2 Q3 K4 O) g8 `3 S: }
, h1 ^* M1 D0 z! J3 _$ Z

4 E2 {7 T! V( X! ~
4 p- }) Z# J$ b/ cmarket可接受程度仲可以大D架
2 h6 l) b6 ~. B4 ]1 v( e0 y& F  Y條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
8 G3 S3 |! I; h  E' `( p0 O4 y. j
  Z# D2 f* J5 ?, X! }+ u

' l; e4 }' Y7 s& z5 `好似美女廚房果個deep V美少女 
" D9 Z0 P& I. ^4 r5 x唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  2 B8 x: x7 V6 T4 {
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
) h* E4 M; n' r  G% J& f" H5 D6 D9 U  L, ^- ]
) R2 F& ?% q" y. S3 E- Y7 j" V

( d6 f8 f0 I1 O& `好似美女廚房果個deep V美少女  ; C. p; @( ?% n, x' O4 q/ S5 ~
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
% p' M: P/ `/ O9 m4 M: V8 c' e咁接受唔到啩.. 
6 k! @7 u, A& T  C* P7 t- h

/ ?. W1 S. V' C  Q4 S1 N; X# k% J7 X" u) h$ L1 x
公開咁當然接受唔到啦+ R% l* \, ~( U# @# h- m
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 ! a, K; R( C+ o6 Z

, L: M* p; ~% e+ N
$ s/ B5 U8 P- k3 l
2 m, e6 }* {: E# }公開咁當然接受唔到啦8 r/ F, U2 I, L9 m9 K
不過私底下既AV就好多人都受落架
0 z) b% i, Q% s* l6 B- H* {
" Z" r$ @$ W: V: |私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表
9 R$ q% t1 j, u9 m$ W3 y8 ~3 }( R4 p7 o$ l- ^

' ^! R2 \$ x% `) N0 l私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
- e: X7 C2 P0 B. z: Y
===================================================================================
9 @2 h# K% {) m7 @% s' o( t7 q# P3 h& a& ]  x( `
所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉