嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:
0 h' N: {, `# Q1 d) V2 z% S0 M, O" C0 q2 w5 s3 g5 m% ?1 J
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎8 K" H7 Y% s& x# P
岩哂嘴形呀+ q) o' }% ?9 t7 a4 {/ P; T
佢件緊身衣係咪掉轉左著+ f& i. L" m1 q- `
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
! e6 h8 m7 r+ U6 {* S+ s原來步姐都係同好黎
5 I* s9 k5 P9 c2 L岩哂嘴形呀
* h; f; A  U! W- ^& N, k% n: D" I佢件緊身衣係咪掉轉左著
7 f& [9 X5 G/ F+ y. G2 x3 `拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
1 f* v0 U* w1 [+ a訂制嘛
$ C: [9 n$ ]* F' I  n佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚
1 i0 H0 R+ I2 F% G: }9 S$ H9 r7 j) ?不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 ! ]7 }1 p8 q) n/ }
原來步姐都係同好黎
) i( b4 h- d/ @6 B$ s' U( X- ~7 V4 i岩哂嘴形呀
& J8 O$ b) m$ Z佢件緊身衣係咪掉轉左著. x/ z8 f3 g2 B: c
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
, u2 r; J7 y  b( L
0 V0 k. a* @. r1 V5 y, r0 J9 `呢個係佢個款嚟喎..
( V2 _( u2 o+ G9 A7 i3 ~" v0 _9 b$ ]哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表
. w2 K3 J+ u# s5 U9 w
, j% D/ Q6 F4 {- M" j1 W9 G& G4 ]% e2 A& T
呢個係佢個款嚟喎..6 q; ^% x6 r: |5 Z) L$ O+ O
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
$ A; |4 D1 M6 s
  {5 \) w7 n; ^  v, p4 S
* z, I; ]- G2 l6 V$ Z4 Z5 P0 d
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
3 P8 ^* U! L& p* k
6 `; D# [8 l  S* _$ b% T* u% T! m; y, ^# s& F% z
0 H) _; ~! k/ Z8 w( j) o
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
7 c2 t7 @9 q6 V/ \7 a) p3 B2 V) \" n  f; n; `$ c1 r# A8 r
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
! Z6 q# E; O3 C. a佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 ' Q' w  q4 K5 u( V. x. b+ x

( ?/ t1 C$ C& ]# \& d% I1 y6 [' j; }, D5 P, D/ U# T
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..; a1 k) h0 Q; p7 N. Y6 p6 a$ ~6 X6 [7 ^
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
7 h5 l! t5 g! f

' v& Y3 B" K+ ]
3 T; P, g) s4 d; @4 Emarket可接受程度仲可以大D架( G% i% `" s+ @. |5 ^
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表
2 m$ {( Z1 J; }2 r; t: d% X/ k) ^2 R$ \- j2 a0 R+ k3 X

" N  b: C' r( c! `
7 p: Z5 [5 ^& j4 g' dmarket可接受程度仲可以大D架
% t$ y3 }9 ~: [) m& y  X9 v+ z條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
* M7 \( r4 u- O' ?9 e

/ w8 P, s) q+ Q8 C1 k: H0 V( {) L9 W4 b1 t( Y5 y
好似美女廚房果個deep V美少女 
% B. y2 v2 T8 {9 V% a7 G唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  4 ]" y+ S% ~8 I- p# D' J
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
/ `/ Q) K3 R9 b/ C3 l+ Q# w( v- D! R6 L6 z3 F9 r
* ^* X# v' x  F4 j1 w% ~  W: @
4 \, g# }( a* M
好似美女廚房果個deep V美少女 
& u4 P' l1 e; h7 o, [! ?6 n+ r: h唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
$ K; ]$ l: f* U9 t0 [咁接受唔到啩.. 
( g$ @. E  P6 N7 |4 d

. @/ _# [  b5 Q3 X% o# }3 M( a/ t6 j; C  b$ T6 [/ [
公開咁當然接受唔到啦. [/ y5 q! s! n6 d9 e+ ~
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表
0 K' S& e: g" _' K3 V' Y2 n; `% }1 [1 E& C' {- l- W; n

2 K4 k# a* j1 p! j7 S+ r$ m9 ?: R1 ?* g, r# @( n, K
公開咁當然接受唔到啦
0 n$ L3 ]3 H. ^3 u4 A# ]5 E不過私底下既AV就好多人都受落架
# f9 ?8 \7 P5 t. F4 ~. ]0 V7 c

2 q# j3 ~5 C8 e  F* g  M# w6 o" P* k3 \私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表 ) P+ T9 m+ Z* n
( }: y0 A& P8 L! A% T3 v" A/ F

7 p- }5 X- ?3 l* G私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
. U9 Z- O2 o3 N  }4 x: W===================================================================================
& R" `. j! g7 }: d. U1 E. e8 T
- k# j+ E5 W) \2 x" F- _所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉