嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:5 z$ S9 |- e. p
1 o0 l" O7 C! F
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎
/ T6 I7 `1 O6 b岩哂嘴形呀: U3 K; P- u& a+ R2 W4 E* i
佢件緊身衣係咪掉轉左著
; M8 |" z9 X- [# l拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 , K$ L. p! A% ]' Q+ |
原來步姐都係同好黎$ |( y) j) h/ E6 _
岩哂嘴形呀9 v- `# r5 _2 D  Y
佢件緊身衣係咪掉轉左著
: h* d2 T6 w+ E# p8 m拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
4 N* C, k& e/ s$ q3 I% i
訂制嘛
+ |( G& U9 j# B$ x0 G1 i4 m佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚+ H/ ~9 |0 o5 C+ ^, s# G3 P6 N
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
" s6 k( Z% d5 H2 ]原來步姐都係同好黎& {1 [7 C- }, v1 n
岩哂嘴形呀
; ^: }8 m; }" ]6 ]: u  o- E佢件緊身衣係咪掉轉左著
# h0 ]6 m, `: L! g2 {& e拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
* S# o7 {1 _( I( p9 c; z
1 Z) i& T" E, H呢個係佢個款嚟喎..2 x' T- b' Y, R% ]
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表
% W! O/ c% a) u, k0 R
$ S( n) \7 b# S0 d. i; }0 x' c5 [, |6 O9 V% c% d$ [9 N
呢個係佢個款嚟喎..
( a+ b8 X% d" H3 ~# q. G哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
# C$ q1 n$ i5 [

7 P* n- |6 W$ C% ?3 |$ t# ]9 W/ \( q9 S$ p: ~4 K' P
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
. b5 W3 N! `/ N! i. i# p! `- [! _) k9 Z! u' a4 n$ i5 W
$ Y" a# ~7 `( G; Z
9 o6 T0 @* H* F( v0 m, M& A5 @; |
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
  ?3 v( s0 M0 U4 z. b$ s( {

# `" s3 y1 n, D8 ?+ d# b傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
2 E: z7 r' D  k7 x% q2 c) M6 K佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 - k3 C9 r4 e( T5 X( Z6 q" @5 A
5 P' E8 ]+ e  @

) ^* s3 L7 z% I* R* b. x  p傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
; y6 ]$ s' u! G, S! r. j佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
" _1 k8 V/ c. O! e; W
! K: H- t. t8 K1 z: I( [' L) _% C- [$ S: P9 n7 |5 U
market可接受程度仲可以大D架
3 u/ d2 m) w& `/ l$ \, _. M- U條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表
; S5 p! i: e7 ?8 L3 R" k9 z6 @% q( R2 `7 Q3 Q
5 e5 K. n9 J. T1 A1 h( t9 F- r
$ A. w3 H3 u& m; ^; k* I: z2 i( b& U
market可接受程度仲可以大D架) ?3 Y8 ]3 E/ K5 H9 @* Z$ C
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
! r  P7 b# W- ?4 h. _0 B! \# N8 t4 {
' E6 l, y0 b9 l2 _8 _& K9 R

8 X/ m" [2 a7 t好似美女廚房果個deep V美少女  " `& u6 D2 [' N! |; D
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  % ~1 T1 v2 q0 e' U1 a3 ^$ k- a" C) o& Y
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表 2 B9 f# ^. \7 d/ F! M
/ z2 B6 q5 w3 Z! r) D1 l% d
: K" c2 B; y1 d3 G

% }1 {, U6 ^9 c" ^好似美女廚房果個deep V美少女  ( I! V! f1 M/ v% B9 v6 h, p+ Q
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
8 ]* ?( |  N' m1 a5 ]' Y& `咁接受唔到啩.. 
) E1 g' {; g0 e6 h

' ~# C! P: o2 a; V& U# f. o* m. z- p5 p
& T; ~& J9 c, a- G6 k+ q8 T7 [公開咁當然接受唔到啦+ w8 T; z1 M4 Q
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 , z- h6 D0 d% _2 `

2 f& a' q8 @% ^% p, s9 i0 k% k  i. a, k# j

! B$ Y* x$ ^5 @9 P; }5 }  h公開咁當然接受唔到啦3 d7 |# n; c* D" K1 A" A  g
不過私底下既AV就好多人都受落架
2 t4 u" _' h$ [0 V

, _& }4 j0 i9 o/ E私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表 ' \& w# s" Q& r- ]4 }

& O# u3 }: p0 @" z+ h6 R1 a4 g2 |2 w% w" o/ A8 }- r
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
* r+ I$ ~3 V$ R* b& \
===================================================================================# H" o0 x5 h; H0 z& W6 f
; y; @, ]2 z: ~$ A. m- M7 A, A
所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉