嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:
- b1 t$ w2 w% }  L
& K1 \% q' C# Z3 Ehttp://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎
8 t- C& q% J9 f/ O; B岩哂嘴形呀/ L2 {& g! p: V+ {, B  i  M
佢件緊身衣係咪掉轉左著! P" S+ I8 l: I
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 ; ~' h6 X1 S. J8 p9 W' ?% ]
原來步姐都係同好黎
$ i4 E" N1 ]: s5 N+ ^2 v- D岩哂嘴形呀
! w6 W3 x. i4 D8 v% N6 E3 P佢件緊身衣係咪掉轉左著/ Y, I7 b; p1 n1 _
$ `7 g" `! h  @: u) I6 K: ?
訂制嘛2 F0 t1 ~' W7 U) m
佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚+ a8 o& ~4 L7 G% g
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
# t) h5 i- f# v$ P- V原來步姐都係同好黎
4 A5 z9 ?" r# B4 I+ e9 U! F岩哂嘴形呀
. b$ z9 c& \) q4 P1 ]4 F/ j" [佢件緊身衣係咪掉轉左著, N8 l! o; E7 R) v7 f+ F
: V. }7 q, T% X! W5 V7 b% ~
. i# f+ A+ ^3 F% V
呢個係佢個款嚟喎..
" j5 H2 A9 _3 {5 c& u1 l% z+ N哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表 . Z" {  J$ Q2 j% {- P8 @+ G  A# c- n

8 R- P: N5 f' p( Q" z! L  o4 E% q9 F1 p' s
呢個係佢個款嚟喎..
$ a! T4 Y9 K1 E3 D) \哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
3 ?4 z: t0 a2 [  A% B
- ~4 a, j& T. P" T" j
1 s) x" Y, m( O$ ~+ v3 [! F5 bkakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表 ) D( X4 f( K7 N* H. k* Y: j" d4 w5 l
5 w% y% F( T5 E9 s+ i
" \4 O3 y$ b1 t  g- k
9 i4 t; y' S2 J: F# u* ?
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
! x9 T: R" G$ ^+ s

; @% I$ |" R* ^& C& [* H6 T  x傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
% `7 I/ N5 Q9 X& d6 I; d佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表
( s% h2 J  W! `5 Y& h- ]! t1 ?6 i" j$ ]# P( j% Z

7 v8 p5 M. W' Z8 `( U/ e- X" e傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..* r  ~, s" Z, R3 d1 j4 B) h! b( v
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
2 _# G7 M6 o! b
" \/ ?$ U. ?$ U  G5 J
6 q, E; Z# t+ Zmarket可接受程度仲可以大D架
  r9 w/ j( h% w' A6 a. F條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表 $ [( L+ o+ ~3 @& Q/ M& G! g) d  o
$ E( f- R+ ?9 H
  e% `, s4 u( I# _4 ?

8 ?# p% l9 c# _) v* kmarket可接受程度仲可以大D架
- k8 d' y( v" Q) `$ K條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
; A# G. Q6 R% ?. q  K# U/ E3 Z, O$ i# w6 ]0 G( r. B4 A7 a0 @

% M* Z" h9 Y1 h! ?" F好似美女廚房果個deep V美少女  & S/ \' P. u$ v0 P* l: g
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  7 ]/ v0 W, f  v) Q& ^& m
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
7 o* h/ f% b/ T$ w8 ?+ `# h) T3 Z0 `
; E% @. T& U2 z+ P( e/ F
$ p$ G6 w4 m/ ^6 e
好似美女廚房果個deep V美少女  3 g3 r/ V0 L+ i  k+ ^
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  " J  o2 S; z1 ^
咁接受唔到啩.. 
" V4 _4 Z. N1 Y  C; {

8 ]- G1 s! K; X5 Y) g! t) D! J$ U
% f0 Z- f# @' |5 W' R公開咁當然接受唔到啦8 I7 n$ p/ ]( r3 ?) b
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 / D: G  E, W: {6 y; A+ E. p
" S) o) q; v& ?" p; ^/ B& {

% q0 n  s5 o$ H+ {
- p" u: z1 M# Z( z公開咁當然接受唔到啦
: m) c1 }4 [% }) p$ x  @' I不過私底下既AV就好多人都受落架
5 a' _, m# `5 W+ _4 H6 p+ O0 h. R
: o: K; _" _2 b- L0 L私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表 . ?. G7 s+ d3 k- f

' w8 f$ d3 V, |2 x- H
4 d4 i# A, d+ L% _8 e) [私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
+ o$ i0 u$ B) P" c4 r===================================================================================, r5 T8 @8 ?1 a

7 b1 D  |/ }* D# }+ N, m  Q$ Y所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉