嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 時幻想自己係女皇

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-20 23:35 發表   
, J4 S  k( c5 m1 u  _5 Z
* O% d6 m+ X: ^& W5 g  `' V) F9 }
* q' k" A5 H; c. F, X他䌼只能給他一個男人乜乜,不可給別人摸
' _8 E5 Z& I& Y* @2 D
我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 10:17 發表   
% W' r% a3 \5 [% y. M: u6 J" y3 r9 u& a+ m* `
我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。
- f( B  w+ U0 A5 \) j3 b" ^: C: s2 `* F& d( H2 o7 F$ D. M
要他們帶著安全套?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 10:26 發表   
* I; Y" S! U" S( w; C  E; y$ ~我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!
7 ?: c4 \7 y  y- J
6 [- @, P3 d9 o0 k( ^* ]9 S, ?我有時也有㓜想

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-18 21:26 發表   2 r" b4 f* g. `9 ~  h
& f; Q3 M7 B' s1 ^* W6 W' Z

& o, b- M8 l: |8 F  b( q也不是" `3 a( }) a/ R1 I; U. {
我是經常幻想自己是被痴漢欺負的受害人
, n! k0 h0 I6 j$ X, U
/ {1 t, \" m, o+ v. n# P  O3 I/ j$ G1 l4 Y0 g9 M  Z* B7 m
痴漢,點對姊姊?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 18:23 發表   
8 X7 {- i& w! ~/ m# I! Q
! z/ C' j6 f6 Z  [/ S
+ C& \3 e' n" p; m! p要他們帶著安全套?
1 N, ^) q: W6 F4 j: v5 r6 _7 f梗係唔帶安全套,射精響我全身啦

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 20:57 發表   / G0 z* G7 u3 G, @+ n
6 v  q+ R" i1 l; R3 K/ |
梗係唔帶安全套,射精響我全身啦
3 Y/ X1 j: b! I& Z, }
+ G0 Y' t7 F/ b+ Y2 m; ]1 S他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 21:58 發表   
  o. q" e: ~5 ^0 `1 c1 L
0 K0 \9 E: N9 w
: o5 G/ D. U/ B( D他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受
7 v8 I6 x4 }. Z
我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左

回復 1# dennispri 的帖子

幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 00:16 發表   1 Q' R& R% `$ R) v4 T1 J
$ k! Z* b4 Q0 G7 N  A2 R3 v
我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左
9 r3 d6 J. b; H

) |- Z) ~' P" g1 w男人是這樣的,初說吻一吓,之後叫含著,射時漲吓漲吓,口感不錯
9 R, R/ ?1 h: b0 H但是很大的濃度魚醒味

引用:
原帖由 babyabby 於 2019-5-22 00:20 發表   $ @7 Q, m5 N" {5 ?: w
幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!
( J- `: j, [/ `* X要著埋腰封,做個充滿女性曲線既性感女皇,要令男女奴未玩已經射曬精比我。

可能個男人太耐無射,d精會好濃。
  n2 j. I8 @+ f( j3 g由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。. y; S' G. K) c5 z
% _( Z  E  Q8 h1 K* T
[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表   6 _- W5 K% y) _' c3 l2 Y
3 i. }0 n, O5 x

$ Y8 q, {4 {/ E% J+ J6 K0 q男人是這樣的,初說吻一! L) l! Y, I) E8 K: U1 s3 [

& \1 ^# J/ M. e* s[ 本帖最後由 dennispri 於 2019-5-22 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 10:48 發表   
, H, d* q  c' R- c9 K可能個男人太耐無射,d精會好濃。: t& k4 M6 q9 M- }9 n
由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。" a. H6 ~3 I& o5 v+ ?. h

1 @' K! N/ t. x[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表 http://hkcd.tv/imag ...
) @6 W6 P9 U: q7 Y
' o+ c) e0 [: _- {
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

你都可以試下,
: w' H/ S8 s+ ^3 ~& _6 o或者你又可以教返我d 秘技呢
( b9 `8 Q! n2 _: I" }( J  V# \7 S& Y1 S5 l9 A, ]7 M# }
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 19:17 發表   
) Q2 Z9 o$ W9 x6 Q# R2 a, R$ l/ ^: X& A: l0 W% m* I% }9 N# H1 k
- g! y5 I. I& v  x; Z. d1 M+ m& E
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 19:20 發表   - q  i" p/ Q' E) }$ Q/ x" B4 c
你都可以試下,
: d/ |; g% R' ]6 i) B或者你又可以教返我d 秘技呢8 L. N& P- ?$ Y* j4 I
8 {6 k" O0 R! O
+ t, k4 e1 t* e
( @+ C2 V; g, p男人喜歡叫床聲,

叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。5 U% q* w  d1 v8 O5 b9 p7 @
隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。! _, e% J" T, i! d

+ ]7 y) F, U7 Q2 Z' M+ g
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 22:14 發表   
* z3 z! Q. m* X( w- Z- T. r3 K% a
: Z5 G1 ]1 P1 c& K' q! D2 x
3 t& r) U! \+ q* r+ X男人喜歡叫床聲,

有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-23 09:49 發表   . d: x- ~& X, [. P/ j$ `
叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。
5 I2 x; D3 w" f. z. T隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
" \5 s5 J5 T2 k, k3 w7 s* a
( t# P1 W" `' W4 O7 a
* N! j: ]( d) y' r% g/ j9 c
- c* m$ C8 p8 j8 I3 K9 @" a
好主意,我喜歡手摸,硬硬的Jj

引用:
原帖由 milotene 於 2019-5-23 11:20 發表   
2 r% d4 M; Z! f有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入
! x4 O4 d; f) i: B
: E1 y/ C8 ?2 i% j& _3 Q. ?& X! Y和伴侶玩,縂比自摸不舒服