嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 時幻想自己係女皇

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-20 23:35 發表   + U9 t: k: ~, G4 b, S$ M) b' T
; f4 _- e! h, p
6 ?5 I& w( x) P  F  k
他䌼只能給他一個男人乜乜,不可給別人摸
  x( i: x0 c$ Q( L7 V2 O我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 10:17 發表   
" C6 }# @$ r- a2 Y5 B
8 E1 N$ W. @( }. [/ d8 ^4 g7 }我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。
* K5 t3 B3 ?# _5 A# |/ t7 d- n( p, w: z6 I+ P% S# s0 J- S( {/ p
要他們帶著安全套?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 10:26 發表   ' j8 |" y1 R' i, f* O& X$ [* F
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!
) x5 }1 X' c' M& {: ?

8 X. Y# J/ r  f' j- O5 W0 J我有時也有㓜想

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-18 21:26 發表   
6 H& S( n- Z" g. H
5 B2 n% Y0 K' ?8 o6 _4 b3 ^7 v! @: b7 b6 H5 s( Z* @
也不是
& v0 z; D( n9 q  |我是經常幻想自己是被痴漢欺負的受害人
1 [/ w3 a- i8 }$ \9 S8 B
# o- L& k' x$ F3 v
# E/ e8 W" p8 ]1 B$ Z* E6 d' M
痴漢,點對姊姊?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 18:23 發表   2 X' b$ o/ f2 [: v& _6 L# r

3 |9 P: ~) F" V2 {: W! K9 S2 Q1 C5 H9 s' Q. V
要他們帶著安全套?
: n, H9 i& y# Q4 U/ ]梗係唔帶安全套,射精響我全身啦

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 20:57 發表   " T! |/ S* a" ^! r6 D$ T

7 S( I& L( C5 q' G( W) t0 y梗係唔帶安全套,射精響我全身啦
$ H, M0 `9 x7 C/ s8 U

% @* a* U; y+ E" V他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 21:58 發表   3 i9 i8 H1 B1 T( n: x( q( s
0 o( B5 s; x( P. b9 G
" h% V, S6 e( t
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受
7 l5 B7 q& w7 K: W- w. I3 c
我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左

回復 1# dennispri 的帖子

幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 00:16 發表   ) F% v) E, D0 ?# M9 L  W* y/ E
# {9 ?; r; k1 l8 I
我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左
2 S+ L8 O! x8 l
$ N, }! l, }9 U8 M  |
男人是這樣的,初說吻一吓,之後叫含著,射時漲吓漲吓,口感不錯1 b- M7 R! h- ^+ W# q
但是很大的濃度魚醒味

引用:
原帖由 babyabby 於 2019-5-22 00:20 發表   
; @; k8 M1 P1 n) `; ~幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!
& ~; ~) j+ N. g; [  e
要著埋腰封,做個充滿女性曲線既性感女皇,要令男女奴未玩已經射曬精比我。

可能個男人太耐無射,d精會好濃。! s" A/ B5 z/ ]. g- v; ^; m
由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。
# P0 Z) H9 {7 V& h" E4 k+ W9 Y4 n, A* g9 R, C  u$ W- ~
[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表   : P: s6 Q3 z. I' u" q, _5 E  J( t

- y0 X3 Z: f7 i% A3 s
' {! ~  e& T* S' }/ U6 z* ~. N) @男人是這樣的,初說吻一
% M5 q+ {" F- A+ m  w2 h2 p& J; [; k
# `) v0 \! Y/ m[ 本帖最後由 dennispri 於 2019-5-22 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 10:48 發表   ) Z, J4 E4 P' v" p5 X( h& D; x
可能個男人太耐無射,d精會好濃。
; I/ z* [  f" f# |( H( h5 X- o7 r" _4 o由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。
1 d% F1 j/ H& e5 \$ ]. z& y0 m6 H. [. Y& t" N7 d0 k5 B
[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表 http://hkcd.tv/imag ...
" N  N" Y4 |7 [( {
, ~9 E2 i% ]/ U' X0 b  m
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

你都可以試下,
. `0 m. U. T1 j  e3 u1 ?6 r9 R5 B或者你又可以教返我d 秘技呢
( V4 S  |' B: Z6 l% D. Q% ~) P' F! M! {" A8 x# A& l' _9 r9 I3 J
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 19:17 發表   
% b6 r7 }% y$ X: K# J  A% H5 c5 x8 j- O; j

: B: H4 |2 z2 Y; v) i8 R謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 19:20 發表   7 B4 X" i- u5 l# o3 ^; B$ q
你都可以試下,3 c( d% k- h: U7 Q* Z* \$ ^0 ?
或者你又可以教返我d 秘技呢
$ Y# t7 K$ C( M0 g1 I3 B* h
1 O% M: s* y: T- ]9 S
6 T' b2 `) V% A; n- Z0 W6 l
" ?! K) K7 Y& ]( }2 }+ N男人喜歡叫床聲,

叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。. o# _9 H# C, [
隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。; D! X2 Q  A) f. L% i
/ t1 l1 |! n+ t& ?+ Z, I# [. l
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 22:14 發表   
3 j: k! H: q: S+ X, _( l! Y5 I) O5 S3 \3 K* @2 |9 H. l$ |8 A
( [3 m0 ]+ W/ _  c. ~1 W) U3 x
男人喜歡叫床聲,

有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-23 09:49 發表   
9 i# ]7 r# j% Q叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。: e& `  s! P) L0 {! {
隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。( }8 Y& j9 |& ^1 o: J& Y8 o9 _
+ l$ N6 g; l5 s
3 g. }7 X- W' G3 ^" U, u
% \1 a6 q& A) p# g7 S. ^好主意,我喜歡手摸,硬硬的Jj

引用:
原帖由 milotene 於 2019-5-23 11:20 發表   
% k8 N2 M  K, w有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入
( L4 u* g6 W6 H8 X8 P& c4 q/ k: X
" p$ a5 R+ y7 ]: _% G  T1 L和伴侶玩,縂比自摸不舒服