嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 時幻想自己係女皇

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-20 23:35 發表   4 I( i) J2 @  X1 k( R
5 g5 _3 F8 D- a5 n

4 V  |/ z# Q" @5 ^7 i( c他䌼只能給他一個男人乜乜,不可給別人摸
1 i  c$ E9 n) T. S9 {. j& H4 D我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 10:17 發表   : `4 J0 T; }8 n* J6 t9 y
8 d4 e% u& b: s4 E& `4 y% p) N
我會話我唔會比人摸,但會幫每一個男人含,直到佢地全部射精比我。
; s9 {9 G6 M) }, f9 q$ ~. d
$ w8 Y) s8 \; {3 z- g% C) q要他們帶著安全套?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 10:26 發表   & ~0 J  O/ b3 S5 q1 D9 v: F
我都是幻想被辦公室的帥哥猛男上司、或美女上司調教或是他 / 她的另一伴也加入行列!
6 o& P' @) j0 ]% ^) ]
. @; ~( R, N3 k7 N, v/ N
我有時也有㓜想

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-18 21:26 發表   
( @' B: Y  A! r% C" m  g. y' H- L+ r$ U! ^: s  J
' x# F! x& O+ e- M8 O
也不是
! P6 ]4 V2 \9 j$ e( w. }3 [我是經常幻想自己是被痴漢欺負的受害人! V5 p% x9 i5 H/ `  o
3 Z; X; {) a& F" s' d0 N3 i6 T. H- ^! M& L) \4 ^
痴漢,點對姊姊?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 18:23 發表   % n% q$ B4 S, n! R* ^7 r
  ^. \% I: P. b: e

4 c* h" Q; }3 ^$ }& O: _9 `2 D要他們帶著安全套?
3 \+ K# V0 q9 W: h2 f8 ?! d% S
梗係唔帶安全套,射精響我全身啦

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-21 20:57 發表   
) _- Z; |% D* w1 S( d- Y! f
3 ~* p2 B( n9 D梗係唔帶安全套,射精響我全身啦
* J# G4 @7 Z9 @5 t0 c; I
% f( U5 _- q4 l" X' _. {  c
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-21 21:58 發表   + B$ G5 m0 [: {5 `

% Y, h6 \2 t% `  g9 s- |$ p# {9 B8 `6 I1 f
他曾經射在我口中,味道太濃烈,是不太好受
# ^6 d' Q7 O6 D7 C我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左

回復 1# dennispri 的帖子

幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 00:16 發表   1 g) @3 n+ t7 A1 V6 l
) `  ], a& R1 i0 _
我初初都唔慣,但心理上既刺激令我克服左
0 \5 z0 K& n  c* k" A" C: o' i6 o: m; M! L$ p  f
男人是這樣的,初說吻一吓,之後叫含著,射時漲吓漲吓,口感不錯
- w" m( g' J% M% y3 K9 D但是很大的濃度魚醒味

引用:
原帖由 babyabby 於 2019-5-22 00:20 發表   
& i% u) X, }' _! x幻想自已是SM女皇著皮衣皮鞭吊帶襪!
. K" d9 R$ {& ?) @* `8 v要著埋腰封,做個充滿女性曲線既性感女皇,要令男女奴未玩已經射曬精比我。

可能個男人太耐無射,d精會好濃。
6 U- M8 ~2 g' Y  }由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。
9 y+ ?) q1 h' w1 ~1 Z: B
; M1 t0 Y2 K* Y# e& G; |[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表   4 u! U8 r& H& p! F2 _
% W7 P  E4 s/ |3 }
2 \. U- m3 d6 d3 B0 o
男人是這樣的,初說吻一
  r& U( r2 D$ x; M' @% p0 b6 t
0 _1 k- I1 D4 n% _1 q, ^" }! W[ 本帖最後由 dennispri 於 2019-5-22 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 10:48 發表   / X. j$ ]% m/ A2 y, ]! e3 s- ]
可能個男人太耐無射,d精會好濃。
& y" }$ }4 z+ x; Y# {2 W由佢軟綿綿慢慢奶龜頭奶到佢慢,再含到佢脈動,想射,再被佢射響口入面,會令我好有成功感同覺得好幸福。
4 {* V$ y$ R# S& ^# y
# ~! x9 ]7 H; z: Q" ~6 _[quote]原帖由 joey221 於 2019-5-22 00:42 發表 http://hkcd.tv/imag ...
  @, @6 X# U1 B" c! q
5 m; Z- U- h+ i1 y' h, M謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

你都可以試下,
% C# s7 j7 e/ I, q3 i$ x4 P# j或者你又可以教返我d 秘技呢1 g2 E% G6 _  ^5 O

D, L. G+ Q7 l  J0 S
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 19:17 發表   - a( U( @8 {/ b6 C- }" c/ v
# p& G8 {) S6 S. `! w! t! }9 K
5 P7 s4 w" I" A9 A  t
謝謝你,教我口技,我也有輕吻他的頭,每當他射時,的表情令我喜歡為他服務

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-22 19:20 發表   
4 F" T9 i) u9 G你都可以試下,
3 s2 a. i- H6 [* O+ c5 g  M或者你又可以教返我d 秘技呢" M7 W4 ?$ J* g  s" p1 R

$ x; S6 K* Y% Q: i$ q! W5 ^# ]
9 P& O' j# [* h! l% \6 n0 i, f1 g( O6 i# N/ s% D
男人喜歡叫床聲,

叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。
0 y# ~) \0 l- O% E6 w隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
. N: R& Q7 W" B" k3 a" F) S. P' x: j/ p! l6 t# u" s% E5 t. }
引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-22 22:14 發表   : C1 I' L1 N# }7 j& P4 \- i
3 d8 v& w$ {$ {
; M& ^- X4 o5 [  ]# e: U2 Q/ ?
男人喜歡叫床聲,

有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入

引用:
原帖由 dennispri 於 2019-5-23 09:49 發表   & X/ e! T2 \* O* l) q! |" R0 L
叫男奴翹起patpat幫佢地一路玩毒龍轉,一邊加夠ky幫佢打J。
: r: R8 j0 q+ s( b9 ?隻手要有小小轉動咁打,通常男奴好快投降。
1 N! l6 o" N% }) _% |
- r: {- h) }9 W
( q5 R1 w) O3 X( a$ t- O; M0 e& S8 _* d# O* U7 Y7 S
好主意,我喜歡手摸,硬硬的Jj

引用:
原帖由 milotene 於 2019-5-23 11:20 發表   
5 M; c8 m/ Q/ A) O7 P. W, i% r有时候自己玩到很HIGH, 幻想自己是另一个人在同我一起玩,很投入
. X: F0 q) F$ J
% Z8 ?# K: D/ I# p* q" ~- f
和伴侶玩,縂比自摸不舒服