嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

姊妹唔要ge舊衫

姊妹唔要ge舊衫

之前識左個姊妹(女仔黎ge),佢知我鍾意著女裝'所以一有衫唔要佢就會畀我..
7 A6 Q2 P6 c, b哩幾件連埋條tube dress(有佢個樣所以唔po出黎)佢諗住唔要...你地覺得令嗎??
, {7 ~# q5 ?6 m4 h  r9 y
( e' M- e5 f' P. B; H, G* N. m) V
' _# ^( J" y! j# |( c+ ^# t9 a- J* z2 ~. S. s8 {4 O- R# ]
. H# |/ P# f9 W( C

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
幾成熟大方的款式。不過有女性朋友接受你興趣,而且送比自己既衣服你,真係不錯女性

tube dress點樣樣?

引用:
原帖由 concord 於 2015-9-2 14:49 發表   
$ l" R3 H0 u! I4 otube dress點樣樣?
& R7 ?1 V+ o( B4 P1 Q
一字膊ge裙.....個高度岩岩遮到心口.- x+ Z9 x8 L6 h+ u9 c
即係咁..
, t8 M3 v2 b+ o) w. {& A$ L. X
  Q( t5 [9 v9 f% ?2 |
# y6 K  Q6 t# g8 F; ~% S7 u[ 本帖最後由 Cynthia` 於 2015-9-2 15:24 編輯 ]

引用:
原帖由 好奇者 於 2015-9-2 14:47 發表   ) \! v+ S. ?. o6 G4 B! |% T& l4 k
幾成熟大方的款式。不過有女性朋友接受你興趣,而且送比自己既衣服你,真係不錯女性
: t- u8 u' w5 F因為佢又知我ge興趣,加上佢d衫都係著過幾次好新..掉左好徙咪畀我著

引用:
原帖由 Cynthia` 於 2015-9-2 15:27 發表   ( V, B" h( I+ E, c7 k3 |+ q
2 E# ?% T/ W& j) v; A; R3 x6 Q2 q4 _
因為佢又知我ge興趣,加上佢d衫都係著過幾次好新..掉左好徙咪畀我著
& w5 ?9 Q- }7 f$ Z, k- B* i* ]  F難得接受到,唔錯ge朋友

樓主真幸福可以有女仔送裙著

引用:
原帖由 pikachu668 於 2015-9-2 15:51 發表   
$ e0 M+ _& M) H$ q! J& ^3 m* [6 x2 D樓主真幸福可以有女仔送裙著
: `& P( O: M+ J還可以喇...不過要去佢屋企度攞'過去有d遠

這些衣服都很好看

幾靚,好多20頭至中都咁著

妳就好拉有這麼好的姊妹,我都想有!

唔錯咼
7 I1 P2 @2 _7 x! u! H& @著黎睇下啦

仲未得閒過去攞......遲d攞左番黎先有得著

靚..最鍾意呢類雪仿衫, 你果到買都唔平, 免費真係難得

好羨慕你有咁

第一條裙幾成熟大方,好適合扮ol

一字膊ge裙,最正

( N" I" g1 L* \1 N

* K$ B7 E# C. C7 N6 K幾好...我喜歡~~

wear it and take some photo to us..

not bad