嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
1 o9 I2 X7 d4 y9 A. K8 t如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
# M9 M2 ^7 s- F! ?& k% e- O! s7 E9 w: N  Y
% P0 G$ b* A! q' g+ t
原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   2 e, e! X# \" g- N" D, D" I
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
# }0 R( y5 l2 p4 m. n
3 v; h  d) G- Y6 I0 `5 o
呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
6 p/ p7 G& H4 A# u" ~要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
/ M1 \5 G" k3 s3 d$ n5 W% t8 K; E9 A$ A; O/ Y' Z: B
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
" \" i) N1 S* c% p% v: |, P若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
& a1 T+ b, N7 [) Z我玩易服後自慰都係去呢度玩
5 x5 v2 h2 i  y1 J; ?9 m: q- U' m' S+ Y4 m& ]% |* x/ r+ O
星期一至五: t, h! P9 U& M- m
上午9至下午4 ...
+ E& l. \& V) V2 ~; U2 T- l6 x
, z# [) i4 }% m" P7 t- o

; z) \  g$ B1 k7 k  z有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   
3 }5 Y3 W# F# `0 b
* I# X- Z0 c) H2 H0 W  V1 F! N
; \0 _1 ?8 U. E+ x呢個我諗好多人都會去申請.......
5 T2 @4 w1 B+ L0 N( k9 g
呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   9 v3 L, L! R/ c6 u' b" ^4 c4 [
- O( n2 j$ I7 Z% n+ H2 @  A
呢個世界邊有咁著數既事
& v. G& x1 o( s# S9 u/ V
, m; v$ Y/ Y3 K8 M( ?' t/ r/ i

! \' r- H# N8 n( x' R& n% R* A  D發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
) a5 H# l8 Q( a* `如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
, I5 [) u2 A+ [* [- d; G& c% S3 P2 t" V
, l6 D# x" [2 H, k4 i# T  N
其實後半都未必要
- ^/ \/ g/ v8 G: Y  {) B( I如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心
- }( a5 \8 Z: P% D3 X9 b" I6 m6 S* g9 p9 B2 D0 H( D8 n
其他同事,
( |+ m" |0 a) C' o8 ~" F( e只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意& g* H( F" X# I4 p2 D; m* r

+ `$ \& i& W' ^9 M+ z, N8 f曾經我都諗過,
' g+ `- ^+ Y4 }, m6 }, z連義工都唔放過,
: D/ m  j- m( _: x, U& D反正我有份正職,' |! e! @! |$ w. N, G; J
如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說 4 U5 l$ ~: t) }. A: t% K) t, m
可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
) N! v& z8 h7 H1 K好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
% v7 {* `- I. T) m: I0 Y! P) M連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   ! w6 i" D0 V# D. P7 H
前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,& v' ^$ c; k/ _; H. b6 ~2 r
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎" S+ m3 g4 @3 d; b( s, J- N
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
; R5 M; s9 I1 I, ]: h1 ~* D1 J3 v+ X  _4 ^
插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   
+ Q8 S; h: J4 V  X/ @; w沒有人可以跟我玩
- a7 [+ F5 M1 v8 c& }
: i2 u2 ?* ^( Q, Z/ l. |! E
, G2 {6 I! _; c! n! W8 u點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴9 z/ C5 ]/ j! s0 X: b
我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   % x9 K) S' W* e
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
7 K; y: T9 W; e+ x8 y$ U0 @8 W; C1 ^. d# ^2 M
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室8 R" I8 {( V  t. Q% v
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
' j1 r% e5 B. ^6 k/ c+ I我玩易服後自慰都係去呢度玩4 `* K  O$ A$ Y6 x* [: _2 Z; x9 J$ Q0 v
% }! }0 M5 n6 |; h; S
星期一至五. S& o$ r) `( j- _" F5 W7 S# S( p
上午9至下午4 ...
( B9 ^" o" K, l
姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body