嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
% v5 M, w! {$ c: T9 v" C如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
* S( l: C0 H! \
$ F) x& t9 ~3 p- D: H6 m8 j
/ N" p4 P' f8 X( }原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
  U  I' D5 w7 a) H" d! Q/ V- x如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
9 a, c4 p& N) |. A* _+ X, u1 n# O! _6 W" ]) Z
呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
1 S; e8 K# p( G, m( m& A# j) i# @5 K要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下; ~4 Z: u# [5 |) D4 e! I* l4 `

2 r/ y9 N/ A  E2 |好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室4 ~$ @% y) e8 L3 b
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)6 [% j* \4 L6 P4 d' }
我玩易服後自慰都係去呢度玩
& S$ J& ^5 `# H/ d6 K# r5 G
. l, n" t) p4 `& v' T( s+ i星期一至五: l" l# t7 S' p! |8 y# D9 b( K7 P# C
上午9至下午4 ...
( ?' r$ u0 u2 {# m0 P7 i: n$ y* _3 u2 Q
" E, g* n1 ]$ k9 a7 s7 b7 I0 S& x3 e
有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   0 D0 }9 v6 B2 N1 S

) {2 T3 s4 q+ P/ s* H
9 l2 c1 A, l2 n2 \7 y8 q0 `呢個我諗好多人都會去申請.......
' L& \, |9 g8 [5 h4 M0 q5 [1 o呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   
0 U4 K( w! V) g6 }' }' X: I; E7 N1 R$ N, `
呢個世界邊有咁著數既事
+ e" c: a; D% ~9 {3 u

0 D8 O  C: [" @# Y7 S
9 S, _; q, q- F* l  O發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
2 ^( g9 L* \( K# |/ u! X如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
0 p/ O5 o& q! ?: r9 m$ X6 D
* {) Z* q, F4 ?) c2 b2 Y$ E( E
其實後半都未必要
6 J; `, L- ~1 c' [0 C8 N; i+ x如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心
( k. @* L7 t) }' M* I$ V1 i! u
: ]- z( p3 ]/ A6 u  R. F7 T6 e其他同事,8 C4 G+ u5 |6 r5 V
只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意  C. [$ O' r' d- s! X2 @

9 P2 |# t/ c0 B! @曾經我都諗過,
( P6 x" m4 Z& o. A% I5 a連義工都唔放過,
6 @7 X6 ^. R9 D6 {8 M5 U反正我有份正職,& G9 u' i1 c6 q4 y
如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說
1 Q( Q7 ^- ^! g/ q2 r' E. l9 E4 ?; H可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,' L, x4 L5 Y6 {) B! W
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎" S: y$ B2 g& X% p3 ?& B. l
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   
/ w+ s3 B7 E' x4 I5 B# N7 p2 M前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
) \8 f4 Y4 l+ X* l# T* R8 m好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
4 Z- W8 h# T: k* e: C/ X; v連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
/ Y% ^- m4 Q: v" h0 j; U3 D  P: M* O5 f: v; z! s* i
插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   
- V* p: ]2 Y, y% X$ F0 A沒有人可以跟我玩
: P. a7 P9 f) U

) C8 N' p8 K9 q8 \- A* B( \* z9 D2 e/ u0 r4 B* W2 V
點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴
7 \5 c7 ]2 [& {/ ~! W5 A# H; k$ ^* l我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   ! Y0 U! i7 t9 i( Y! r7 T
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下# e2 P; t" u0 r9 l

4 A2 E' L2 D! s% K好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
$ H0 P6 h1 ~& V4 c' J& y8 p! r若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
$ s8 G% N5 d- P: d' L9 k我玩易服後自慰都係去呢度玩
* ^& S0 U. q* \) [, q; B
: |$ ?' p0 z" N' ~星期一至五
5 A  w5 B- K4 m' l! ^) V+ C上午9至下午4 ...
. h; z) h$ n2 o) @3 P: g姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body