嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   ) }5 \7 P/ G! Y6 y
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
+ l0 S7 l1 t/ U9 Z  r% M2 v, w5 i

, \; N6 n8 e$ I: V/ m7 o" |4 e4 s, U+ p; G# `; e% \
原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   9 C- n+ Q' i6 p# z' s6 r% R) P
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
1 P' G4 l/ i. c, Y/ Y0 [7 n0 G, X! x1 ?: x1 o
呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   9 c) J& ?- o: h. i  }
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下$ Q1 T/ j+ t5 |/ U0 i  @
; N7 g, D- ]5 x
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
7 `, O" c% I$ i" C  h( H若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀): h3 F, u- Q2 m& @$ K) m+ j. T; T, `
我玩易服後自慰都係去呢度玩
9 k$ h* S% h0 R
1 k7 L+ O  K" c星期一至五; D9 a6 K1 o& u2 `
上午9至下午4 ...
# w+ }! b- V4 _. g7 s

0 e% F1 U( J+ [  M) x) c  E; r% x* ~9 u, o2 b/ u
有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表     M8 S$ d/ ~, h
6 b7 E" ~  G- H% \/ W/ h

3 h  p- m, S9 ~5 }呢個我諗好多人都會去申請.......
: t' f5 o9 g# ~8 G5 `呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   
3 }! A/ J: e. S9 |: o1 L* U. X) [$ |: K4 J3 D
呢個世界邊有咁著數既事
3 F; Q  Y. P4 h! B6 O1 g

8 C2 ^' F4 v+ I
7 {; o; z; L4 ~2 z5 H/ O5 a發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
: S6 d$ d* P& }! _, ?( M如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
. H. [) T. f+ n3 O$ {- u8 B  x; k  s+ I/ X' `! e

& Z: J  o$ ?& a+ x其實後半都未必要
; S. f7 x3 Z* S1 b' L5 ?如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心
2 d9 G7 @/ q" ]) f8 ~7 c  K2 \1 ~1 E, c8 m( s( T( n" D
其他同事,% S& [+ E' `; `& m- T; A- x
只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意
- w8 M6 k* J* A1 R# K6 t2 J+ j0 o" K8 h1 x: q9 D
曾經我都諗過,! |, {' y3 M: W0 |
連義工都唔放過,
$ V7 u/ [# x0 i反正我有份正職,
, P& P! Y: X  ^# d# ]9 A2 S如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說 0 |$ r7 Y" C1 m
可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,1 M: u* c$ `# U2 L  b) I
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
# N7 F4 q' s7 a6 f' g: q連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   
3 U8 q+ a/ o& k2 v' r前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
+ F. f& s9 a! g  N$ m好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎7 c1 a. K1 I) k8 q
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
- y- l2 @9 Z- B* B1 w( l# ]
% z0 C7 j7 f+ H; @/ t
插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   
* s4 C" X7 O3 n# s4 B沒有人可以跟我玩
; P6 q1 ~% r( N" K5 _- h' s: a

1 @, [* k( H. P. a% c  u: v6 N) t3 b% A7 \: K* R7 E
點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴8 f& i% Q" C5 w
我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   " `) {3 `) x8 w1 v' b- y
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
8 t% c& P  }5 N. l; A! t  z: ~  R8 E0 F- i
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
: i" l2 _3 Q/ Q% k+ ~若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
: y5 z* A7 I# A" L" G$ g# A8 u6 k我玩易服後自慰都係去呢度玩
& x4 a3 S" e2 I4 K/ b8 m: L, B( s4 R# `& {" X, n
星期一至五
( f1 o7 U6 B+ F& H8 N上午9至下午4 ...
; Y' O' j' I0 ?( `6 u9 Y" ^1 l
姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body