嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   ( Q5 o% m' A8 W  G) N8 ~1 k+ ]: V
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
! P: n& O. U7 \6 S0 `. s( x+ ?
: A* F3 Y( i7 H2 t# R
+ m9 q1 F" L3 _; X6 p
原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
9 ]$ M: s4 l3 Z9 N% |2 }! g如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
% y. R" f6 A$ g# `5 u" @; w9 T: o8 |) w* [) p9 V! y
呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
! C' J$ r& {; c要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下! p0 ^' p6 S1 |+ s

2 o  t! C7 S, k3 d7 D, s( b好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
* T! [. {  v  q  }若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
& k/ P: h! Z1 v3 r( M我玩易服後自慰都係去呢度玩
% \; {& p; v' ^/ B5 o% q7 {9 [2 m4 a: X
星期一至五9 W2 n8 a3 {% B* N* [6 T# {, B
上午9至下午4 ...
: f2 i! y' k- F8 `8 H9 C; l

$ Y" L1 a& H+ [" V6 n6 q4 Z$ O1 q' V& B
有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   ( g: V% u) F) p' G

3 v( {4 Z: \- I3 N, f  q) n
7 X3 Z* H! l; l* B9 s呢個我諗好多人都會去申請.......
! e6 s' L7 k1 K; D- j; C
呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   - w2 ]4 p6 n! v0 f* s! m& F
5 V3 s! x: _- _9 d
呢個世界邊有咁著數既事
* Z8 m: J8 [. N6 j, @
: i" n( [) W- ]- d2 D0 q* V5 i- L; t. n
發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   + Q  u0 N- h. m( i9 `% C
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
5 l% T$ a2 {6 d3 |; ?" m
, Z; ?% U- w2 O* N* n- S3 W2 Y7 W, j7 C$ p  q
其實後半都未必要, g; ^! f; Y1 r3 O2 k
如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心+ i8 @* d% H  J( s3 V! j( P1 \

1 y' k( Q1 U2 B( }4 H其他同事,
1 N: L* ^7 o6 e! }; f  G' A" V只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意3 j  \( y# Y  }& G# c

- Q8 l  E; I* R. y# _& y& Q曾經我都諗過,
. ~0 v5 v0 I# x1 V連義工都唔放過,6 G' z1 M# b) O% s3 |$ A
反正我有份正職,
# k# @: w. v: d; Y' e% ]$ W% t& D如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說 & w" G& y  }& Z9 N. p) F
可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
. i* @; O* b2 |$ l+ f# v好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎1 u" i$ o1 m. X4 F* d# Z
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   
8 X% v% \  W( `+ r2 X  S前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
: Q  E, B5 ~) j7 r好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
, y( p+ K! W* y) h- ]( T7 x連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
  U7 p; H$ Y+ L2 i
3 L( K8 j8 h' e2 \插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   " {; O. x2 I1 q
沒有人可以跟我玩
  U1 M/ e7 E% c
) g: [" ]) A8 n' x* ^' u/ ?
& G# [- H+ D9 `5 y! _4 y# L% V點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴
' S: Z' G' h& N- ]2 |我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
$ p7 M3 |" x+ |9 ?: f要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
' P. K/ j" e" _  i4 ^/ K: p6 m) S1 ]+ E: e
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
' X9 G3 O: b6 v; D. x若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)* s4 b( W& p' N* m  G
我玩易服後自慰都係去呢度玩
+ Y) D- D$ d$ ^. O3 d  O8 P
/ X2 \7 @' ~& @" ?7 ?星期一至五
- W) g; q0 d( \: p/ S( ~上午9至下午4 ...
- L& l" U4 |& w% k# z姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body