嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   % q% y/ J$ I5 I7 q* w
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
6 L) p7 Y* k- B- Z" u8 C

- d" g2 X/ G" i1 a) @2 x8 U' a$ ~% ]: q. f7 D, _$ s1 a. J4 b
原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
3 P; W4 A( t0 M6 b2 A2 L6 ?  d如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
. y& Q* P- V5 |0 `* O# K

* a6 D9 F; ^4 d) h! `9 U8 Y5 [呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   1 |2 M# U* ~* |8 b
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
- B9 r0 T5 \" o# Q$ Q; f7 W; a: n0 |( u. \5 R* r
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
) j! V% v# Y$ N; L# ~若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
# c- @! m- u) t& l6 N/ Z我玩易服後自慰都係去呢度玩
$ q- _+ g; d! d, J
" Q9 S8 _- u# b. m2 E* s$ Q/ ^星期一至五
3 e: \3 j: v8 x8 a: B上午9至下午4 ...
0 t" b  d. W2 Q* y
) }/ A. Q# s  V6 H6 J
2 n2 m# I2 A0 G$ a% V  E有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   
/ v! J+ f' ~/ h# h/ q" H
( V( E- x9 z/ y) m0 r9 C; k2 C
* u* B% w4 e0 B$ g' S呢個我諗好多人都會去申請.......
: y8 c2 Y$ L2 V! {& w1 G0 |呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表     O( f/ ?- q5 a- S$ B4 v
3 N' f. F: R$ W9 j
呢個世界邊有咁著數既事
' R" ^% i; b& O5 w1 i% P( s' f) @
. d2 V3 ^2 B+ p
4 X& G- f, D2 R4 ]9 E% }發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
& t6 E" G; Q6 Q  n# P如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
+ I) u' J8 _- e0 A; t- e# s9 Z& n6 X; |

* n; L4 r9 O7 [6 ?
1 X  r. s4 u, d4 q( z3 N其實後半都未必要
6 m8 T& W" ]/ M. i: z如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心7 H' W6 X2 y. @' v

! v7 I( _! M; ~% O其他同事,
6 b0 X; G. }/ A. f只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意
$ `  p, i# I* |3 v7 j# g
; H9 ~$ i$ m# \% k曾經我都諗過,
. N3 B1 L! P3 F" r0 l連義工都唔放過,5 @* p/ e: z1 d! g  ?
反正我有份正職,2 [1 s. d2 {; v
如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說
5 J4 M5 Q& Q0 u) V2 L可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
0 x. u2 @5 W3 \3 v好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎0 m1 y8 @! F- A
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   & v4 ~2 p) J# f) t
前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
. X  l9 D! q7 u5 ^- q) q好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎7 K9 @; Y0 m# i
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
( o5 P. v5 {) g/ L! X" e3 c
- u. A0 a1 s7 |插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   9 U( V* P6 n* f1 P6 [- R6 j
沒有人可以跟我玩
# P( A! W# M$ N5 Y& G! A* |

8 v" j, o, o8 E: n0 W# K* L! u( @) E: o) }/ R
點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴+ p3 ^/ ?$ E8 p* s* ]
我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
7 C3 u2 }) W2 Z( W4 D要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
9 b7 r3 K9 J* O7 X9 K4 D1 A+ |% R8 p, ~
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室5 f8 W. K8 O4 L/ R9 a* ]( l, u/ T: ]
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)9 B9 O, {5 g$ ?: I2 z
我玩易服後自慰都係去呢度玩
7 ]4 Z& W) C6 Z3 p+ w; [: x8 ^* L/ w/ o8 d' T/ n
星期一至五1 j) [/ P. o0 o1 b3 l
上午9至下午4 ...
" T8 d7 ?2 P: p& n7 M: s, v
姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body