嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
5 k1 f: @; e7 S如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
4 ^: G% ~. z6 `  h* c7 e$ g! a: y! r% E0 N$ z6 o; O" ^. ]
$ ^+ M6 k7 g1 d4 Q- E- p8 g8 O$ v
原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   7 f1 B  a( n; W, T' R. \$ L$ }
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
: b2 P6 _5 Q. N

0 i' S; T& |9 _8 g# w) A* H呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
* ~, i0 ?- U' I9 o' {* E5 P要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下. X, g* y: Q+ O0 x$ x
1 y) v) `* ]9 |: G
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室( I: X: E6 B) l5 k. s, Z' D" w$ c
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
' m! Z' }9 L# x5 P: u0 Y/ A2 Z* d+ r我玩易服後自慰都係去呢度玩2 I1 B. Z" |8 j8 g9 z/ C# u& ~7 q

5 n2 j1 P" e  _) ?7 J3 I8 {0 N, @星期一至五- Q4 X& K/ x; L& {
上午9至下午4 ...
! h9 U2 ^4 C, R, R8 K! n) e. n
/ v9 h% v) Y5 h6 a5 b; R6 Z3 f
. ~+ S5 P2 q! k9 ?/ L8 K4 w有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   
; K% Y) J) W) t6 k9 H3 }( f$ F6 m# @! @9 Y/ G

" L8 c9 z$ w4 q- B5 G% v% r( Z呢個我諗好多人都會去申請.......
; T# n+ y5 w9 c. A
呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   ( c  K/ X6 a8 Q8 u9 o3 B

) a8 ]* S4 j% {4 G1 Q呢個世界邊有咁著數既事
* D( i4 \) [! _4 G7 J: J3 S. s
( K9 Z$ b8 h3 y

6 B8 }5 U& U: I發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   9 v1 @" G/ m% u" D; I- N
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
9 V3 P& N( X" X# b# a0 E' E

, f4 z/ Z! ^) T) G" j/ d' g2 k3 v" [# W( G/ s) f  m% X/ r' ?0 p
其實後半都未必要/ Q& j' V3 ^, ]7 Q" D5 {# ~
如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心9 {5 ~! g1 d$ |4 ]) \" B* q
+ j) j( w( I. y; g- n
其他同事,$ _: T( Y' n( i+ ]
只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意* I4 g) [0 O/ a! z8 S) x& i
9 T( S; `$ r# p
曾經我都諗過,- J& \! A. @. N" ]9 l. s
連義工都唔放過,
8 ~( {6 d1 C8 Y+ [% G" F6 ~8 j( n反正我有份正職,
7 c" x' `, o8 y# q* Z如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說
. e2 @& {8 r7 d- x可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,6 C" B( L. [' f: P' |
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎$ o# I  B, T* B9 Q  l
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   7 {: w5 U2 X8 b
前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,6 _2 w7 \3 r( X# z& Q
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎7 ?( t$ y: j7 i3 V3 d* c! T
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
1 M+ l9 m1 [# _: V9 m
; z6 l3 S! T4 o/ H' P
插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   + B- A( T! l* z9 K
沒有人可以跟我玩
& `! N; D7 R  m
& I- a  K, a! b5 w& x' t4 B+ B7 A
2 u& M6 L6 Y4 e  R6 u8 V點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴
% M5 ?: e; y, f: y2 b我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   : N( x# A2 ]( O: v5 R( q* g; ~
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下' u' j. R* c* F/ u1 [

0 r/ v  c- J: r% L9 S! |9 ?好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
. k) x2 M% w# {若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)1 R$ {! o: u2 w' ?! i
我玩易服後自慰都係去呢度玩- f$ b+ Y( s. Q$ t( w* M7 q+ \

" U+ [7 t) L6 h* }6 o2 ~星期一至五0 B0 g9 n3 w4 p# b0 t3 `* M! @
上午9至下午4 ...
1 O% s4 z, D: O6 l  @" Q, p6 a姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body