嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
- y% L" C* s- d! C# O如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
8 p2 {1 x1 z% w7 h2 c- E+ _! r
8 f1 ^; ~# B* n- `
( Z1 g9 g  {' {2 R9 H
原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   # ?/ y' S4 _. |0 `8 m
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
3 O6 @& p* c3 d& ]! c6 `% o3 F9 s
. b5 g6 z' m  W, k
呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   ; n% [' j0 V5 y" p
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
: ]  o; H3 O( Y) h/ g/ h: [: z
+ {% {9 _& j2 k" [" E4 R, W好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
$ t2 H8 B/ L1 U# J0 R( {( T- E3 W若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
2 @) ^9 k2 ]7 Y4 H1 Q7 H8 t2 W我玩易服後自慰都係去呢度玩( E8 R! m7 I0 n$ G* X" M

- M5 U) P/ U9 }: k星期一至五4 p! ]9 S* A$ o# Q
上午9至下午4 ...
' j- J4 x2 L- L1 D+ Z; r7 u! [
1 w( [+ R& G9 ~
3 Y# d6 ~# K+ w  a1 w) a有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   
+ B& s: `4 Z- q: C0 ?0 |! Y2 `
) e, T9 a6 [% d7 c& ]' H1 P! r! m# O! r  E- ?& k( \! w
呢個我諗好多人都會去申請.......
" a0 p, G( A) N  v: B4 M
呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   
2 a: v9 A. w$ ^3 c6 S% m1 P8 O* a; |4 B9 h% `
呢個世界邊有咁著數既事
5 F( n& t5 P& j) e
$ I& q6 y$ L- e$ o4 q$ j, I" O* W. {( E/ J! Q5 S" N
發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
$ }' z/ L8 t0 D" z) l1 f! Z; G如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
4 h) n8 W+ t6 }
3 W) W4 {, y* z7 V! W  D
7 @( p7 q3 o/ _# U0 \9 ^$ B
其實後半都未必要
$ d5 x6 y5 E; b6 N6 O如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心
9 y1 j1 i8 e$ w( ^
; ?1 w) R0 T& ^  Q( ~; C其他同事,
' h6 L" f6 P  B只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意  n4 l6 x7 ]6 \, e9 s" h; N4 s
  L" \4 [9 E% d
曾經我都諗過,
9 C; o9 e/ l8 n% B; _; n連義工都唔放過,, m( L" ], z3 D) g' l* d* {
反正我有份正職,4 n2 C( [  ~) B( e
如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說
, I" x: a3 O: X, v. O; z! l0 b可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
7 l; d( v  d3 g% M/ Z: |) C好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎  X' e% U1 m& d6 ]) R1 w: `3 Q: ~+ ^; L
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   8 d: e1 _) T1 @: Q1 ~. a6 @8 h
前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
+ |& N$ ~( \5 ]9 D7 F0 O) m% a好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎( g  U/ O: g5 R1 {5 U
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
( v, X. g7 ?& x8 f+ Q

) `5 |( P8 t4 b' ?! V9 ~插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   8 y( J6 g2 m& Z, V. S* B* r
沒有人可以跟我玩
, C3 P8 v" `# ~: t4 f! H& v% L
) J# Q0 m1 i. J1 @7 i5 Q

1 q; k6 D. w) o' t1 K點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴
# U5 P: J  ?1 z, n" l我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
7 E+ e& |1 C7 U" M* q: w1 M, k# i要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
; b3 E6 N3 p) C7 m/ V) _% u0 K) U; G* Q1 r1 d; ^# G+ s
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
" l  e% m5 m! m- e, b7 Q" n若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)( q" u- `5 ~2 `6 r
我玩易服後自慰都係去呢度玩) r5 W* _! n/ \; s
6 a2 B  m1 Y. \
星期一至五
5 C8 i: B% s. f; B上午9至下午4 ...
- D% k! l6 f( h( w8 j5 ^0 o
姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body