嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
0 z6 B: g( h# b3 A* Z: ?如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
! W5 J7 K% n+ Q& d2 {
3 s, ~2 o; x8 i# @6 ]# p2 d# A

( f2 l3 G& s7 `: @9 F原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   . p4 N/ [0 R& m. t" I- @2 W
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
# p/ T# P  P4 A( J  D' v

, F, I. R" Z# F; q呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
3 `) F5 N+ B0 n4 n4 S, n要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
3 ]; Z5 v2 q9 W+ c3 q; m2 w# J4 z6 a& O6 ^* G( C* a& A$ H# p
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室& z6 m, j$ E  k6 r! ?% Y* A
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
2 \; w( E; C9 u; a- i$ s7 l我玩易服後自慰都係去呢度玩
4 v. Z9 p4 Y' }# p* i! {) V4 G# I. y  U0 W- X3 ~4 ?
星期一至五: x2 T2 U. k# m' ~0 U# A3 J3 ]* A
上午9至下午4 ...
$ V1 q5 X0 F; A+ w9 t# L

, Z3 a6 j/ R" w, }7 t7 X- y4 \/ u  X6 A2 a
有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   
8 L9 h- O) K0 a$ i' U9 g. m. \# J) j

# n& @- Y: C* }) n呢個我諗好多人都會去申請.......
6 J, h; ^; F$ ~, P& v; ?7 h9 [' n呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   + i" Y( J, c6 Z% s

( i$ P1 c' e6 O呢個世界邊有咁著數既事
* ]# o" T' ]$ f
; x: K4 |6 D) u, Y/ I0 {9 y
' N3 R0 l" Z, L1 t# w, V8 _發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
5 f. c6 A% _# y5 H, v/ h6 B% r+ E2 c如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
& t7 @9 h! y. m* m, R' O) z/ q
- P% l5 t+ y1 s! J# g8 x" G- Z
; k3 C6 {) u' c- w
其實後半都未必要
; V; \4 l6 ^# a% j  w如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心* E$ x3 o2 J, i5 a  e& v% C1 g& H

! E2 D' c5 r& r8 ?: h' U2 V4 [  \, j其他同事,; p  F1 O5 ]! ?" p
只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意4 Y2 n/ O1 S  e! M$ @! C9 o" @! y2 C

+ D7 |$ F: [9 m$ h% @曾經我都諗過,
8 a) A! H1 O: A1 q連義工都唔放過,
  G" q# w7 ~$ s1 l& y反正我有份正職,
* V% H0 ~; [& m( A* m# ]9 X( p如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說 1 s4 g" t" H% [! x
可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
) V9 O! l+ }. J( q5 i好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎! P4 t7 E, u# S6 g& s
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   + o$ Q7 Y& r, m8 _) P; \
前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,0 I, Y/ b* k: S) C) I
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
( U2 b1 p6 V: r4 l+ z: r連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
4 h, V  d) H# d5 W' e( Q& k( E$ m  B; H( f! F7 ^
插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   " G! ?9 S* Y' G3 a8 k6 ?- s% _. `2 U
沒有人可以跟我玩
% s0 s7 w. Q' ?" Z

# E$ G7 V8 M: t! A) B% p, z, }
% U6 w7 ]& W: ]) U) w點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴
0 p' T; R, P7 ?& h% H/ q我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
  f; h2 |$ e7 O  L要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
, G5 u# z3 G+ o; T+ I8 _. }- r0 A. Q) h2 D# v
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
3 o- J, B& a% @; a9 g/ T若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)7 U* K' r5 J8 C! ]2 X7 `, h$ k8 |0 _
我玩易服後自慰都係去呢度玩
0 e# L! B! [5 f' t" v: {, X6 b& n; A. W( c8 H2 H1 B* s  ?( s
星期一至五  _$ j% f* b( s7 T3 H. X
上午9至下午4 ...
3 C0 ]4 b: R; {. i7 s' D: D' L姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body