嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   % Z" m% a" E8 S
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
8 h6 @  }3 W7 v/ X, {: S5 U0 }6 l* K
7 }' s8 A4 r5 E0 b, D2 S; A) f  ~' k. x1 z% R6 J$ C! g  J7 n
原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
: P) ?, W6 L' U; s0 E5 q如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
0 K5 u1 P% V; @' R; c6 m  T0 m: I+ z% O7 D# q! B% R
呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   . z. X* D& b7 J; s4 ~* x
要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
/ V. [1 ?& y$ `; w
% M5 `  _2 j# V1 l# E/ x好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
1 U. ?; c# r2 @+ w" ?/ V) ~若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
: _8 C% |6 t7 _/ i7 X我玩易服後自慰都係去呢度玩
9 X* M! N, ^! u: p4 J" O9 M5 z* L8 N
星期一至五
$ B/ _9 E0 I  z2 ~! A8 v. d7 q" H& V上午9至下午4 ...
& L( R7 E% k8 Y5 @# V
2 `" u% H8 W/ b9 i$ i- L, F. j% J) ]# v+ G
有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   
+ L. f8 E  g  C- K4 h4 ?' f" J% k# J

: h# _+ Q; X0 u* h* H呢個我諗好多人都會去申請.......
/ r1 R  v* `3 a9 L% ?" u呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   
: N/ v0 X0 H6 y% [6 S2 j. k4 W4 W( \" b9 S
呢個世界邊有咁著數既事
1 J% ?. L# B$ Q' H
7 D2 L' p! m- r
! V* P$ C$ C1 `
發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   ! T/ o; s; e* P; o
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
# \% F0 K, N2 Q) w
% M) u% u6 h' d7 P: [) j$ ~! R/ m
8 a: f  [; f! V7 D6 b0 t$ i
其實後半都未必要, Q! X- A+ B& U3 y
如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心
. C; Y3 O$ F7 T" z, m0 r. O" B
2 T/ Y/ P0 u2 }3 |0 {6 Q其他同事,2 L- J: P9 @( C
只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意8 p+ g' f9 u$ l, e

& q/ j8 z0 o8 W# i- W曾經我都諗過,, `) ^! A1 T+ F1 p
連義工都唔放過,
3 T9 v/ K9 j4 k2 p8 w反正我有份正職,
% i. K2 E# U9 u6 i' M. |如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說
2 |3 G6 d/ q- o% i5 [' ~可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,  g) G0 ~- b1 n/ {
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
5 v; F- o% `! R& j  n7 k' B連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表   
2 n  f& h! [9 n( d* r% L/ w前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手," a: G9 H- k8 m) n. C
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎# N! j# G2 H- {, Y
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
0 k0 g! W# X& n

9 O2 U2 i; ^- ?$ `' e( \插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表   
: U3 P: d& u: a+ `7 ]/ q$ u沒有人可以跟我玩
' }% f( _8 {! ~. H, @' ?$ ~

( `0 g. y- A* E& E: }, j: J+ G
點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴
) ^% n+ S. i- j  h% f/ q我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
2 e" Z! v! {4 U+ z要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
% n* C2 |3 S( S- Q8 g. ~& D. w3 H" S0 g, I6 p; Q* E
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室7 @2 @  x/ W4 G  A  \( Y8 c
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
8 W3 S7 C9 k- Y) Q. k/ z- [3 M( A我玩易服後自慰都係去呢度玩
2 ^$ j) \4 l1 u  |
2 X2 o, f3 z1 H( n. T星期一至五, l# G- b+ }6 f# Q% [! K; z+ w
上午9至下午4 ...
) S& }( _9 D- J5 Y7 ~, w
姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body